V.O. Patents
Uitlegvideo

Over het project

V.O. Patents krijgt vaak vragen over hun EU- en wereldwijde octrooiprocedure. Dit is een intensief en ingewikkeld proces waarin veel stappen moeten worden doorlopen.

We hebben een uitlegvideo, ook wel een explanimation genoemd, van 2-3 minuten gemaakt waarin het hele proces op zo’n manier wordt geschetst dat iedereen het kan begrijpen. Deze animatie helpt de opdrachtgevers zich voor te bereiden op het werk dat gaat komen en bespaart V.O. Patents veel tijd om niet meer steeds hetzelfde proces te moeten uitleggen.

Een efficient productieproces is cruciaal om een goede animatievideo op te leveren. Bekijk hier hoe we dit aanpakken.

KEY features

Tijdlijn

Het belangrijkste doel van deze video is om een ​​breed overzicht van het hele proces doorheen de tijd te creëren. Hierdoor hebben we ervoor gekozen om een ​​tijdlijn te maken die door de hele video wordt getoond. Zo verliest de kijker het overzicht niet van een toch al ingewikkeld proces.

Expertise

Hoewel we een uitlegvideo wilden maken die gemakkelijk te begrijpen is, is het belangrijk voor de perceptie van V.O. Patents dat de juiste terminologie wordt gebruikt. Dit zorgt voor meer vertrouwen tussen V.O. Patents en de kijker, zodat het V.O. Patents als deskundige juridische partner wordt aanzien.

Client (brand)

Agency

Type

Industrie

Ben je geïnspireerd?

Gerelateerde casestudy's

Animatie video laten maken

Bovemij

Rami Yokota

animatie video runnersworld

Runnersworld

Meer informatie
Close