Video Bedrijf

Rocket Videos is een video bedrijf en wij zijn gespecialiseerd in het maken van video content voor bedrijven en organisaties in Nederland. Bij ons kan je terecht voor het maken van al jouw film en animatie projecten.

RESULTATEN VAN ONZE KLANTEN

135%

hogere CTR

10x

lagere CPC

50%

hogere gemiddelde kijktijd

Recente video's

animatie studio voorbeeld 1
Play Video

Bovemij

animatie studio voorbeeld 2
Play Video

Geheim van de Smith

animatie studio voorbeeld 3
Play Video

CSL Behring

Play Video

Tropenmuseum

Promotiefilm
Play Video

Felix Printers

Play Video

Toerisme VAN

Video bedrijf

We maken elk type video

Wij zijn een all-around video bedrijf. Ons team bestaat uit video editors, creative directors, regisseurs, video strategen, script writers, illustrators en animators. Hierdoor zijn we in staat om te maken waar jij op zoek naar bent.

2D animatie

Film

3D animatie

Animatie & film

Diensten

animatie studio voorbeeld 11

Animatiebureau

Rocket Videos heeft ruime ervaring in het maken van animatie video’s. Ons animatiebureau maakt jaarlijks +250 animatie video’s voor klanten in verschillende sectoren. Wij zijn gespecialiseerd in zowel 2D als 3D animaties en al onze animaties zijn gemaakt op maat.

Promotiefilm

Filmbedrijf

De helft van al onze videoproducties zijn films. We hebben verschillende filmcrews doorheen Nederland, zodat we gemakkelijk elke klant kunnen bedienen. Wij maken bedrijfsfilms, promo video’s en social content aan hoge kwaliteit. 

Ervaren Video Bedrijf

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Vrijblijvend gesprek

Wij zijn jouw perfecte video partner. Als een van de meest gekende video bedrijven van Nederland verzorgen wij video content voor meer dan 200 klanten. Bij ons kan je terecht voor al je video wensen. Plan vandaag nog een vrijblijvend gesprek in en wij adviseren je hoe je je doelen kan bereiken aan de hand van video. Tot snel!

Over ons

Animatie studio globe

Video bedrijf

Rocket Videos werd in 2017 opgericht in Amsterdam met maar 1 doel; onze klanten helpen hun doelen te bereiken aan de hand van effectieve video content. Duizend video’s en tweehonderd klanten later zijn we uitgegroeid tot een gereputeerd video bedrijf waar grote én minder grote bedrijven hun video producties aan toe vertrouwen.

Videomarketing

Als video bedrijf produceren niet zomaar video’s voor onze klanten. Wij zien video content als een belangrijk hulpmiddel om jouw doelen te bereiken. Vandaar dat onze video’s vaak een belangrijk onderdeel uit maken van videomarketing campagnes. Onze video strategen zorgen er voor dat we een video produceren die nadien zo effectief mogelijk ingezet kan worden.

Animatie studio rocket

Contacteer ons vandaag!

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.