Instructievideo
laten maken

Wil je een instructievideo laten maken? Dan ben je bij Rocket Videos aan het juiste adres! Meer dan 200 klanten gingen jou voor. Lees hier meer wat wij voor jou kunnen betekenen voor het laten maken van een instructievideo.

Instructievideo

Verbeter jouw klanten beleving en communicatie

Hoe vaak lees jij nog een handleiding? Steeds vaker willen mensen visuele ondersteuning bij de uitleg die zij verkrijgen. Informatie wordt steeds sneller verwerkt door consumenten en dan leent video zich als het communicatieformaat bij uitstek. Een instructievideo zorgt niet enkel voor het effectief overbrengen van de relevante informatie, maar kan er ook voor zorgen dat jouw brand versterkt wordt. Zorg dat jouw informatieoverdracht vlot verloopt, of dat nieuwe klanten vlot aan de slag kunnen met jouw producten. Instructie video’s zorgen ook voor een schaalbaarheid van jouw dienstverlening. Zo kan je veel voorkomende vragen in een instructie video beantwoorden zodat jouw collega’s hier geen tijd meer aan moeten besteden. Je kan er voor kiezen om een animatie instructievideo te maken of om deze in film te doen. Een animatie instructie laten maken heeft als voordeel dat je bepaalde technische zaken op een manier kan weergeven die in film niet mogelijk zijn. Werken met echte beelden daarentegen zorgt voor meer merkherkenning en een klantvriendelijke beleving.

Bedrijfsfilm laten maken 1

Instructievideo's

Play Video

DOM

animatie video runnersworld
Play Video

Runnersworld

Play Video

Villex

Voordelen instructievideo

Overtuig kandidaten om voor jou te kiezen

Een professionele (animatie) instructievideo toont aan dat jouw organisatie ver staat op het vlak van branding. Video’s worden ook vaker gedeeld dan tekst, wat dan weer jouw merkherkenning ten goede komt. Daarnaast zorgt een instructievideo voor een betere product- en klanten ervaring. En tenslotte heeft video ook een positieve impact op jouw online aanwezigheid. Zo kan een video jouw bounce rate dalen en de vindbaarheid in Google verhogen. Niet voor niets zie je dat grote merken zoals GAMMA en IKEA sterk inzetten op instructievideo’s. Genoeg redenen dus om aan de slag te gaan met het laten maken van een instructievideo!

INSTRUCTIEVIDEO'S IN ELK FORMAAT

We maken video's in elk formaat

Ons team bestaat uit 2D- en 3D-illustratoren, animators en video-editors waardoor we elk video formaat kunnen produceren. Hierdoor kan je jouw instructie video laten maken in 2D animatie, 3D animatie of film.

2D animatie

Film

3D animatie

Animatie & film

Instructievideo’s

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Vrijblijvend gesprek

Plan vandaag nog een vrijblijvend gesprek in met ons om de mogelijkheden voor jouw instructievideo te bespreken. Wij kunnen je adviseren wat type van video je nodig hebt, welke kosten hier bij komen kijken en hoe je jouw video het beste kan inzetten. Ons team van video strategen staat voor je klaar! Een animatieinstructie video of een film instructie laten maken? Let’s go!

Over ons

Bedrijfsfilm laten maken 13

Rocket Videos

Wij zijn een videobedrijf is hart en nieren. Sinds 2017 hebben we meer dan 200 klanten bediend. We hebben ruime ervaring in het maken van videoproducties voor kleine en grote ondernemingen. Bij ons kan je terecht voor het maken van animatie video’s, bedrijfsvideo’s, promo video’s, social content en veel meer. Met meer dan 1.000 videoproducties kunnen we met volle overtuiging zeggen dat we een ervaren videopartner zijn. We zijn gevestigd in Amsterdam, maar ons team werkt volledig remote. Zo hebben we Nederlandse collega’s in Mexico, Zuid-Afrika en Cambodja! 

Instructievideo laten maken

We zijn trots dat we merken als Davitamon, FrieslandCampina, bunq, Tropenmusem, Epson en vele andere tot ons klantenbestand mogen rekenen. Met onze ruime ervaring zijn wij de geschikte videopartner om jouw volgende instructievideo te realiseren. Aarzel dus niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen je graag verder met al jouw vragen. We spreken elkaar snel!

Bedrijfsfilm laten maken 14

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kan ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874 

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.