Vacature video
laten maken

Op zoek om een vacature video te laten maken? Dan ben je bij Rocket Videos aan het juiste adres. Wij maken video’s voor ruim 200 klanten in Nederland. Lees hier meer hoe dat wij jouw volgende vacature video kunnen maken!

Wat is een vacature video?

Breng jouw vacature onder de aandacht

Elke organisatie is op zoek naar goede werknemers. Dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Om jouw vacature beter onder de aandacht te brengen kan je er voor kiezen om een vacature video te maken. Zo geef je kandidaten de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te geven. Op deze manier komt een kandidaat meer te weten over de job inhoud, de collega’s en de bedrijfscultuur. Vacature video’s kunnen ingezet worden op de website, als advertentie of op social media. Op deze manier versterk je al jouw kanalen door middel van video!

Bedrijfsfilm laten maken 1

Vacature Video's

Play Video

Batavia Stad

Play Video

Certion

Play Video

Solidd Steel Structures

Waarom een vacature video laten maken?

Trek méér en betere kandidaten aan

Video kan een versterkende rol spelen bij het bereiken van jouw doelen. Doorheen de customer journey help video om jouw conversies te verhogen. Zo kan video jullie wervingscampagnes op social media boosten. Video doet het namelijk een pak beter dan tekst of foto’s op social media m.b.t. het aantal views, clicks en shares. Daarnaast kan een vacature video ook de bounce rate van de vacature pagina verlagen doordat bezoekers langer blijven hangen en meer geprikkeld worden om na het kijken van de video actie te ondernemen.

Showcases

Radio Holland

Voor Radio Holland maakte we een vlog om verschillende posities in de onderneming onder de aandacht te trekken. Onze vlogger Beau trekt elke aflevering op pad om een departement van Radio Holland onder de loep te nemen. Deze video’s zorgde voor 135% méér bereik op social media!

Bedrijfsfilm laten maken 8

Batavia Stad

Voor Batavia Stad maakten we verschillende video’s ter ondersteuning van hun recruitment campagne. Van elk van deze video’s produceerden we ook een 6 seconde bumper ad voor remarketing doeleinden. 2 jaar na datum gebruikt Batavia Stad Stad ze nog steeds!

Vacature video’s van hoge kwaliteit

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Vacature video mogelijkheden

Contacteer ons om jouw videobehoeften te bespreken. Wij geven je een heldere en eerlijke blik op de uitdagingen en hoe we deze het het beste strategisch kunnen aanpakken.Bij Rocket Videos kan je jouw professionele vacature video laten maken. Plan vandaag nog een gesprek met een van onze video experts!

Rocket Videos

Bedrijfsfilm laten maken 13

Ruime ervaring

Sinds 2017 maakt Rocket Videos video content voor bedrijven en organisaties in Nederland. Met meer dan 1.000 videoproducties voor +200 klanten zijn we een erg ervaren videobedrijf. Ons team zit verspreidt over heel het land, waardoor we elke organisatie goed kunnen bedienen. Ook leuk om te weten is dat we Nederlandse collega’s hebben over heel de wereld; van Zuid-Afrika, tot Mexico en Brazilië!

Vacature video maken

Aarzel dus niet langer en contacteer ons voor jouw volgende videoproject. Wij staan alvast klaar om jou te helpen bij het vinden van meer en betere kandidaten. We zien je snel!

Bedrijfsfilm laten maken 14

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kan ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874 

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.
Meer informatie
Close