Wervingsvideo
laten maken

Als je op zoek bent naar een videobedrijf om jouw volgende wervingsvideo te laten maken, dan ben je bij Rocket Videos aan het juiste adres! Met ruim 5 jaar ervaring bij meer dan 200 klanten weten wij van aanpakken!

Wervingsvideo

Breng jouw organisatie onder de aandacht

Lange stukken tekst zijn iets uit het verleden. Steeds meer zijn werknemers op zoek naar een werkgever die hen meer kan bieden dan enkel een loon. Niets kan jouw organisatie beter onder de aandacht brengen dan het gebruik van een wervingsvideo. Een wervingsvideo stelt jou in staat om de mensen achter de organisatie in beeld te brengen en om de kandidaat een blik te gunnen van de werksfeer en locaties. Wervingsvideo’s kan je inzetten op social media of op bepaalde vacature pagina’s. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk dan zeker onze video voorbeelden en neem contact met ons op!

Bedrijfsfilm laten maken 1

Wervingsvideo's

Play Video

Batavia Stad

Play Video

Certion

Play Video

Solidd Steel Structures

Waarom een wervingsvideo laten maken?

Overtuig kandidaten om voor jou te kiezen

Video speelt een steeds grotere rol in ons dagelijkse leven. Dat geldt ook voor het bedrijfsleven. Een wervingsvideo kan jouw wervingscampagne versterken op verschillende momenten in het proces. Zo kan je een korte bumper ad maken die geschikt is voor jouw YouTube campagne of kan je sfeerbeelden gebruiken om verschillende vacature pagina’s te ondersteunen. Dit kan allemaal een positief effect hebben op de conversies doorheen jouw campagne funnel. Rocket Videos heeft verschillende video strategen die jou hier graag meer over willen vertellen!

Showcases

Radio Holland

Rocket Videos koos een originele invalshoek om verschillende vacatures van Radio Holland in beeld te brengen. Door een vlog te maken waarbij onze vlogger Beau in elke aflevering een ander departement bezoekt, gunnen we de kijker een uitgebreide blik achter de dagdagelijkse realiteit bij Radio Holland.

Bedrijfsfilm laten maken 8

Batavia Stad

Wij ondersteunen Batavia Stad met hun regionale wervingscampagne aan de hand van verschillende video content pieces. Zo maakten we 6 seconden bumper ads en 21 seconden remarketing ads om het maximale uit hun wervingscampagne te halen. Twee jaar later maakt Batavia Stad nog steeds gebruik van onze video’s!

Wervingsvideo’s

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Wervingsvideo mogelijkheden

Bespreek vandaag nog de mogelijkheden om jouw volgende wervingsvideo bij Rocket Videos te laten produceren. Wij hebben verschillende video experten klaar staan om jouw uitdagingen in kaart te brengen en jouw videodoelstelling te helpen bereiken 

Rocket Videos

Bedrijfsfilm laten maken 13

Videobedrijf

Rocket Videos is een videoproductie bedrijf in hart en nieren. Met meer dan 1.000 videoproducties achter de kiezen zijn wij trots dat we onszelf de vertrouwde video partner mogen noemen van 200 bedrijven en organisaties in Nederland. Wij zijn volledig digitaal georganiseerd, met Nederlandse collega’s doorheen het land én in landen als Mexico, Zuid-Afrika en Brazlië!

Wervingsvideo laten maken

Met onze ruime ervaring zijn wij de geschikte videopartner om jouw volgende videoproject te realiseren. Aarzel dus niet langer en vraag een vrijblijvende offerte voor jouw wervingsvideo bij ons op. Wij helpen je graag verder met al jouw vragen. We spreken elkaar snel!

Bedrijfsfilm laten maken 14

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kan ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874 

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.