Whiteboard animatie
laten maken

Een boodschap helder overbrengen aan de hand van een whiteboard animatie is vaak de meest efficiënte manier. Wij weten er alles van! Lees hier meer over hoe je een whiteboard animatie kan laten maken.

Wat is een whiteboard animatie?

Heldere uitleg, krachtige boodschap

Een whiteboard animatie is een soort van uitlegvideo waarbij er objecten simultaan met de voice over stem worden getekend. Dit zorgt er voor dat jouw boodschap versterkt wordt. Informatieoverdracht wordt namelijk versterkt als je het niet enkel hoort, maar ook ziet verschijnen op jouw scherm. Whiteboard animaties zijn vaak in zwart-wit, maar je kan er ook voor kiezen om wat meer kleur in jouw video te verwerken om deze zo beter te laten aansluiten bij de branding van jouw organisatie.

Uitgelichte whiteboard video's

Play Video

Hyarchis

Play Video

Greenchoice

Play Video

EDHEC

Bovemij animatie tekening. Animatie video laten maken

Hoe maak je een whiteboard video?

Van idee tot animatie

Je hebt een leuk idee, maar hoe zet je dit om naar een effectieve video? Wij weten er alles van! Ons team van script writers, illustrators en animatoren  brengen jouw video tot leven. Dit doen we tijdens de volgende stappen:

  1. script
  2. illustraties
  3. voice over opname
  4. Animatie

We beginnen met een briefing sessie. Hier gaan we dieper in op het doel en de boodschap van de video. Nadien maken we een script waar we in detail elke scene van de video beschrijven. Eenmaal het script is goedgekeurd door de klant, gaan we aan de slag met het tekenen van de illustraties. Als we eenmaal de voice over hebben opgenomen komen deze illustraties tot leven tijdens de animatie fase. Het hele productieproces duurt ongeveer 4 weken.

Andere animaties

Animatie video laten maken

Bovemij

Ben je niet enkel op zoek naar een whiteboard animatie? Bekijk dan zeker deze leuke 2D animatie video die we voor Bovemij hebben mogen produceren. We maakten een coole superhero die de klanten van Bovemij uit de nood helpt. Op deze ludieke manier lichten we de verschillende diensten van Bovemij uit.

Animatie video laten maken

Geheim van de Smith

Wil je een 2D animatie video die toch wat meer aansluit bij een whiteboard video? Voor Geheim van de Smith maakten we deze coole animatie video, zonder poppetjes te gebruiken. We doen dit op een witte achtergrond, om net zoals bij een whiteboard video, de focus te houden op wat belangrijk is.

WHITEBOARD VIDEO’S VAN HOGE KWALITEIT

5.0
5/5

Klanten reviews

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Maak vandaag nog jouw whiteboard animatie

Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Ga dan vrijblijvend met ons in gesprek! Wij komen met een plan hoe jij het beste een whiteboard video kan laten maken en hoe je die het meest effectief kan inzetten. 

Over ons

Animatie video laten maken

Rocket Videos

Sinds de start van Rocket Videos in 2017 maken wij alle type van animatie video’s, zoals 2D animaties, 3D animaties en whiteboard video’s. Ons ervaren team van video experten werkt vanuit verschillende uithoeken in de wereld. Van Zuid-Afrika, tot Servië! En dat voor 200 klanten in Nederland.

Op zoek naar een whiteboard animatie?

Aarzel niet langer en contacteer ons via het contact formulier. Wij helpen je graag verder met al jouw videoplannen. Of je nu een eenpitter bent, of deel uitmaakt van een multinational, bij Rocket Videos ben je aan het juiste adres!

Animatie video laten maken

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.
Meer informatie
Close