PR video
laten maken

Ben je druk bezig met PR voor je onderneming en wil je een video inzetten om je PR activiteiten te ondersteunen? Laat dan een PR video bij Rocket Videos maken!

PR video

Je bent dagelijks druk bezig met het verbeteren van je merkherkenning om een positieve uitstraling aan je brand of organisatie te geven. Je schrijft persberichten, maakt waardevolle marketing content, spreekt met journalisten en onderhoud je social media kanalen. Video kan een belangrijke rol spelen om al deze activiteiten te ondersteunen. Video is namelijk een onmisbare communicatietool geworden in deze digitale tijden.

Promotiefilm

Recente videoproducties

Play Video

Toerisme VAN

Play Video

No Isolation

Play Video

DOM

Bovemij animatie tekening. Animatie video laten maken

Veelgestelde vragen

Een PR video komt in vele vormen. Het is dus eerst en vooral belangrijk om te bepalen welke videostijl je gaat gebruiken. Een animatie video laten maken kan bij ons al vanaf 2950EUR. Dan krijg je een video van 60 seconden en alles zit hierbij inbegrepen; het script, de tekeningen, de muziek en de voice over. Je komt nooit met onverwachte kosten in aanraking.  De prijs van een filmproductie ligt meestal tussen 4.500 – 6.000 EUR. Veel hangt af van de complexiteit van de video en of er al dan niet gebruik gemaakt wordt van acteurs, betalende locaties en het verwerken van animaties.

Je kan een PR video op verschillende manieren inzetten. Eerst en vooral kan je een PR video meesturen met een persbericht. Het is altijd aangenaam voor journalisten om een video te kunnen bekijken met meer informatie. Het is ook gemakkelijker om je enthousiasme over te brengen met video in plaats van met tekst. Je kan een PR video ook op social media delen. Zo bereik je veel mensen en breng je belangrijke gebeurtenissen onder de aandacht. Ten slotte kan je een PR video ook op events inzetten door die in een loop op schermen af te spelen.

Een filmproductie kunnen we al op 4 weken realiseren. Veel hangt af van de beschikbaarheid van de klant, acteurs, locaties en filmcrew. Ook de complexiteit van de voorbereidingen spelen een rol. Eenmaal we gefilmd hebben, duurt het meestal 1 week om een eerste versie op te leveren.

De productietijd van een PR video ligt tussen 1 week en 8 weken. Editen we bestaand beeldmateriaal? Dan kunnen we al op 1 week een video opleveren. Maken we een animatie video? Dan ligt de productietijd tussen de 6-8 weken. En gaan we voor een volwaardige filmproductie? Dan kunnen we al een video realiseren op 4 weken. Veel hangt af van de complexiteit en lengte van jouw video. Wij brengen dit gratis en vrijblijvend in beeld!

Een filmproject kunnen we al binnen 4 weken opleveren. Veel hangt af van de beschikbaarheid van de betrokken personen. Is de locatie beschikbaar? En hoe snel kunnen je collega’s of de acteurs tijd vrij maken? Na het filmen hebben we doorgaans 1 week nodig om een video op te leveren.

Het doel speelt een cruciale rol bij het bepalen van de lengte van jouw PR video. Een video voor Snapchat is vaak maar 6 seconden lang. Een bumper ad voor YouTube is tussen 6 en 20 seconden lang. En een interview met je CEO die je intern gaat delen mag wel verschillende minuten duren. Vraag je dus af 1) waar zet ik de video in 2) wat is het doel van de video en 3) wie is mijn kijkpubliek?

Een filmproject kunnen we al binnen 4 weken opleveren. Veel hangt af van de beschikbaarheid van de betrokken personen. Is de locatie beschikbaar? En hoe snel kunnen je collega’s of de acteurs tijd vrij maken? Na het filmen hebben we doorgaans 1 week nodig om een video op te leveren.

Showcases

ACTIAM

We maakten voor ACTIAM verschillende video’s om aan een breed publiek uit te leggen wat ze doen en welke impact te proberen te maken in de wereld. Deze video’s doen ook aan awareness, waarbij we bepaalde concepten zoals ‘Financial Inclusion’ uitleggen. Nadien vertellen we hoe dat ACTIAM een positieve bijdrage probeert te leveren aan deze concepten. Op deze manier tonen we aan het publiek welke waarden ACTIAM uitdraagt en welke visie ze proberen te realiseren.

Singapore Airlines

Singapore Airlines bestond 50 jaar in Nederland en dat moest gevierd worden. We maakten verschillende video’s om dit onder de aandacht te brengen, waaronder deze korte online video. We kozen voor een unieke animatiestijl om zo de aandacht online gemakkelijk te kunnen trekken. We gebruikten een herkenbare SA jingle en verwerkten hun logo in de video om zo aansluiting te zoeken bij de bestaande company branding.

CRAZE

Om de naamsverandering van Mega onder de aandacht te brengen maakten we deze leuke motion graphics video. Mega wordt CRAZE en iedereen mag het geweten hebben! We zorgden voor een spetterende video waar het enthousiasme van afdruipt. Flashy animaties en leuke filmbeelden gemonteerd op een strakke soundtrack. Ideaal om ook mee te sturen in een persbericht!

Toerisme VAN

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen in een semioverheidsinstelling die verantwoordelijk is voor het promoten van de regio. Het doel is om meer toeristen naar de regio te krijgen en om lokale ondernemers en de werkgelegenheid zo te ondersteunen. Om de PRactiviteiten van Toerisme VAN te ondersteunen, maken we jaarlijks videocontent. Zo maakten we deze leuke promo video om de lancering van hun app onder de aandacht te brengen.

PR VIDEO’S VAN HOGE KWALITEIT

5.0
5/5

Klanten reviews

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Vrijblijvend gesprek

Ben je op zoek naar een video om je marketing activiteiten mee te ondersteunen? En zit je nog met vragen? Aarzel dan niet om met ons in gesprek te gaan! We helpen je graag vrijblijvend verder met al je vragen.

Over ons

Animatie video laten maken

Rocket Videos

Rocket Videos verzorgt videoproducties voor meer dan 200 klanten in Nederland. Zowel in Nederland als in de rest van de wereld. Sinds 2017 maken we filmproducties, 2D animaties en 3D product video’s voor bedrijven en organisaties in heel het land.

PR video laten maken

Ben je dus op zoek naar een partij die voor jou een PR video kan maken? Aarzel dan niet langer en contacteer ons nog vandaag. We staan voor je klaar!

Animatie video laten maken

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.