Drone video
laten maken

Je kan bij Rocket Videos terecht om jouw commercial te laten maken. Lees op deze pagina meer waar je op moet letten en hoe je bij ons terecht kan voor jouw volgende video commercial.

Breng magie in jouw video's

Door adembenemende drone beelden

Een drone video laten maken past heel goed in de video content strategie van vele bedrijven en organisaties. Vaak wil je een bedrijfspand, een stad, stukje natuur of live actie in beeld brengen aan de hand van mooie drone beelden. Dit zorgt er voor dat jouw video er dynamisch komt uit te zien en de aandacht van de kijker trekt. Iedereen houdt van mooie beelden, en al zeker als ze van hoog boven zijn geschoten. Wij hebben ruime ervaring in het hanteren van drones en maken zowel bedrijfsfilms met drone beelden als enkel drone beelden. Jij beslist wat je nodig hebt voor jouw volgende videoproject.

Bedrijfsfilm laten maken 1

Recente drone video's

Play Video

Certion

Play Video

Toerisme VAN

Play Video

VTTI

Enkel drone beelden of meer

Huur een drone piloot of maak een volledige video

Heb je enkel drone beelden nodig? Dan kan je bij ons op halve dagbasis een drone piloot huren. Hij zal op de gewenste locatie mooie beelden maken en wij leveren nadien deze bestanden aan in ruwe vorm, of in een afgewerkte video.  Daarnaast kan je ook een drone video laten maken die in de vorm van een promo video of bedrijfsfilm ingezet kan worden. Hier komt dan vaak een stukje concepting en editing bij, om zo een mooi verhaal te maken en in beeld te brengen. Onze uitgebreide crew can regisseurs, creative directors en editors zorgt voor een totaal pakket een volledige ontzorging van de klant.

Uitgelichte drone video's

Get Sofia

Voor Toerisme VAN maakte we een pakkende promo video. Deze werd ingezet op alle social media kanalen en bevat mooie drone beelden van de omgeving Arnhem. We brengen verschillende musea in beeld aan de hand van drone beelden om zo een cinematisch effect te creeeren.

Certion

Certion onderhoudt windturbines in heel Nederland. Om meer technisch personeel aan te trekken maakten we voor hen deze leuke wervingsvideo. Vermits veel van het werk boven plaats vindt is dit de uitgelezen kans om met een drone aan de slag te gaan!

Drone beelden van hoge kwaliteit

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Wat kost een drone video?

Onze prijzen voor het laten maken van een drone video starten al aan €750. Onze drone piloten hebben de juiste certificaten, materialen en bekwaamheden. We hebben jaren ervaring in het maken van kwalitatieve video’s . Wil je weten wat jouw videoproject zou kosten? Bespreek het vrijblijvend met ons!

Rocket Videos

Bedrijfsfilm laten maken 13

Kantoren in Amsterdam en Arnhem, vliegen doen we over het hele land

Het maakt ons niet uit waar in Nederland je gevestigd bent, wij rijden (en vliegen) overal. Onze snelle dienstverlening aan betaalbare tarieven zorgt ervoor dat we ruim 200 klanten hebben mogen bedienen doorheen heel Nederland.

De mooiste drone beelden

Kijk voor je zelf om te zien of je onze video’s top vindt. Wij vinden alvast van wel! Drone beelden maken is onze passie en we geloven dat elke bedrijfsvideo mooie drone beelden kan gebruiken. Ben jij er klaar voor? Contacteer ons nog vandaag!

Bedrijfsfilm laten maken 14

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. 

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.
Meer informatie
Close