Trainingsvideo
laten maken

Ben je op zoek naar een videopartij om een trainingsvideo te laten maken? Bij ons kan je terecht met al je videoplannen. Wij hebben ruime ervaring in het maken van trainingsvideo’s, instructievideo’s en veel meer!

Professionele trainingsvideo’s

Je besteedt heel wat tijd aan het geven van trainingen aan je werknemers, klanten en collega’s. Elk jaar is de inhoud van je opleiding van veel van deze trainingen hetzelfde. Je kan er dan voor kiezen om trainingsvideo’s te laten maken die je zowel online als offline tijdens kan inzetten. Professioneel ogende trainingsvideo’s laten je toe om structureel tijd uit te sparen en om zo tijd aan meer waardevolle zaken te besteden. Trainingsvideo’s zijn ook schaalbaar. Er staat namelijk geen limiet op hoeveel mensen een video tegelijkertijd kunnen bekijken, in tegenstelling tot een training op een fysieke locatie.

Bedrijfsfilm laten maken 12

Showcases

Play Video

Animatie

Je kan een animatie trainingsvideo laten maken. Dit biedt je de kans om bepaalde processen en data op een overzichtelijke manier te communiceren.

Play Video

Film

Je kan een film instructievideo laten maken om zo de kijker een realistisch beeld te geven van je product of dienst. 

Bovemij animatie tekening. Animatie video laten maken

Veelgestelde vragen

Je moet ervoor zorgen dat mensen je video’s gemakkelijk kunnen vinden. Het hangt ervan af of deze trainingsvideo’s voor interne doeleinden gemaakt zijn of deel uitmaken van een workshop voor betalende klanten. Als je een interne trainingsvideo maakt, zorg dan dat je die upload op het interne communicatieplatform en communiceer hier ook over via email. Maak je trainingsvideo’s die open toegankelijk zijn

De kosten geassocieerd bij het maken van een trainingsvideo hangen af van verschillende factoren. De eerste factor is of dat je kiest voor film of voor animatie. Een animatie video van 60 seconden is doorgaans goedkoper dan een film. Een tweede factor is de lengte van een video. Hoe langer een trainingsvideo is, hoe goedkoper een film zal zijn ten opzichte van een animatie. Een derde factor is de hoeveelheid video’s die je wilt maken. De gemiddelde prijs van een video daalt als je meer video’s op een dag kan opnemen. Daarom is film weeral interessanter dan animatie als je meerdere video’s wil produceren. En tenslotte speelt ook de kwaliteit een rol. Hoe hoger de kwaliteit van je animatie video, hoe duurder. Hetzelfde geldt voor film. Als je gebruik wilt maken van acteurs, special effects, goede belichting en beter geluidskwaliteit, dan zal de kostprijs ook hoger uitvallen.

Nee. Je kan er uiteraard voor kiezen om zelf voor de camera te staan. Dat verhoogt de authenticiteit van je video en ook de autoriteit. Jij bent namelijk de specialist in je vakgebied. Je kan er echter ook voor kiezen om met een acteur te werken of door je video’s door een professionele voice over artiest te laten inspreken.

Als je bij ons komt aankloppen hoef je zeker nog geen script klaar te hebben. Het helpt wel als je de inhoudelijke boodschap goed voorbereid hebt voor de filmdag plaatsvindt. Dat zorgt er namelijk voor dat we alles sneller op beeld krijgen en dat je ook vlotter en met meer zelfvertrouwen overkomt.

Wil je een animatie trainingsvideo maken dan duurt het productieproces doorgaans 6 tot 8 weken. Veel hangt af van de lengte van de video en het detail in de video. We kunnen namelijk veel sneller animatie video’s opleveren als we enkel met tekst en symbolen werken. Een filmproductie kan doorgaans veel sneller gerealiseerd worden. Zodra we een concept, shotlist en draaiplanning hebben opgesteld, kunnen we ook een filmdag inplannen. Na het filmen hebben we standaard 1 week nodig om de video op te leveren. Heb je meer haast? Dan kunnen we dit ook zo inplannen dat je 2 dagen na de productiedag al een eerste opzet krijgt aangeleverd.

Dat kan je zeker. Maar er zijn verschillende voordelen om met een professioneel videobureau in zee te gaan. Zo hebben wij professionele camera’ en andere materialen tot onze beschikking. Ook werken we altijd met een team van video specialisten. Zo hebben we script writers, regisseurs, creative directors, cameramensen, belichting enzo meer. Bijgevolg hebben we dus ook veel skills en expertise om jouw video naar een hoger niveau te trekken.

Kan met visueel aantrekkelijke animaties, grafieken of tabellen werken om je boodschap te verbeteren. Zo kunnen we je voor een green screen zetten om zo nadien naast jouw animaties te verwerken. Daarnaast is ook de inhoudelijke boodschap belangrijk. Onze scriptwriters helpen je om een effectieve boodschap te vertellen.

Jazeker. Je kan al input geven tijdens de briefing sessie. Je kan videovoorbeelden aanreiken, je persoonlijke voorkeuren weergeven en je branding guidelines met ons delen. Tijdens de conceptfase kan je de gepresenteerde concepten beoordelen en heb je ook inzicht in de shotlist en draaiplanning. We raden je ook aan om aanwezig te zijn op de filmdag zodat we real-time met je kunnen checken of dat alles in de lijn der verwachtingen gebeurt. Tijdens de montage kan je ook input geven op de eerste draft van de video. We werken verder aan je video tot dat deze helemaal in orde is!

Wij werken met een breed netwerk van acteurs en castbureau’s. We zijn dus in staat om met professionele en semi-professionele acteurs te casten en aan je voor te stellen. Op de set coachen we de acteur ook om de opdracht zo goed mogelijk uit te voeren.

TRAININGSVIDEO’S VAN HOGE KWALITEIT

5.0
5/5

Klanten reviews

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Vrijblijvend gesprek

Wil je weten hoe we voor jou de meest effectieve trainingsvideo’s kunnen maken? Contacteer ons vandaag nog en ga een vrijblijvend gesprek met ons aan!

Over ons

Animatie video laten maken

Rocket Videos

Wij maken sinds 2017 alle types van video content. Zo maken we instructievideo’s, explainer video’s, bedrijfsfilms en commercials. We zijn een gedreven team van video experten en kunnen zowel 2D- en 3D animaties als filmproducties je maken.

Trainingsvideo

Laat vandaag nog jouw trainingsvideo’s maken door Rocket Videos! 200 tevreden klanten gingen jou voor. Spreken we elkaar snel?

Animatie video laten maken

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.