Bedrijfsfilm
laten maken

Bij Rocket Videos kan je een hoge kwaliteit bedrijfsfilm laten maken die aansluit bij jouw organisatie. Rocket videos maakt bedrijfsvideo’s en andere videocontent voor bedrijven en organisaties in heel Nederland. Lees hieronder meer over het productieproces en de prijs voor het laten maken van een bedrijfsfilm.

Laat jouw perfecte bedrijfsfilm maken

Ruime ervaring met meer dan 200 klanten

Elke organisatie heeft nood aan een goede bedrijfsfilm. Een bedrijfsfilm laten maken helpt je om jouw organisatie voor te stellen aan potentiële klanten, toekomstige werknemers en leveranciers. Gun hen een kijkje achter de schermen en introduceer hen aan de mensen die zich elke dag inzetten voor jouw organisatie. Door te investeren in het maken van een goede bedrijfsfilm versterk je daarnaast ook je merk en laat je blijvende indruk na. Wij werken voor klanten in zowat elke sector; van ICT, finance of biotech, tot musea en fashion. Wij zijn bijgevolg jouw perfecte videopartner!

Bedrijfsfilm laten maken 1

Wat kost een bedrijfsfilm?

Een professionele film maken voor elk budget

De kosten voor het maken van een bedrijfsfilm hangen sterk af van het concept. Op hoeveel locaties wordt er gefilmd en wordt er bijvoorbeeld met acteurs of een drone gewerkt? Een standaard bedrijfsfilm kost bij ons €4.500, waarbij we werken met een dagtarief van €1.000 voor regie, filmen op locatie en montage. Wil je echter een bedrijfsfilm laten maken met een hogere kwaliteit dan kan je gaan tot wel €100.000. Alles hangt af van wat jullie verwachtingen zijn en welk budget ter beschikking hebben. En laat je meerdere video’s maken, dan kan de gemiddelde kost per video als snel dalen.

Recente Bedrijfsfilms

Bedrijfsfilm laten maken 3
Play Video

Epson

Bedrijfsfilm laten maken 4
Play Video

FELIXprinters

Bedrijfsfilm laten maken 5
Play Video

Tropenmuseum

Meer video's
Play Video

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

Bedrijfsfilm laten maken 7
Play Video

Showreel

Bedrijfsfilm laten maken 8
Play Video

Batavia Stad

BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN

Onze bedrijfsfilms kan je inzetten voor meerdere doelen

Haal meer uit jouw bedrijfsfilm. Een bedrijfsfilm  kan worden ingezet om meerdere functies te vervullen. Het kan je branding versterken, jouw sales team ondersteunen of jouw wervingscampagne een extra boost geven. Daarnaast kan je meer halen uit je bedrijfsfilm door snippets te gebruiken op social media en op deze manier jouw bereik te vergroten. Aan het begin van elk videoproject brengen wij jullie noden in kaart zodat we er voor kunnen zorgen dat jullie het meeste kunnen halen uit jullie videobudget.

Bedrijfsfilm laten maken 9

Branding

Bedrijfsfilm laten maken 10

Social

Sales

Bedrijfsfilm laten maken 12

HR

Uitgelichte bedrijfsfilms

Bedrijfsfilm laten maken 3

Epson

Epson Europe was op zoek naar een efficiënte manier om videoinhoud te creëren die gemakkelijk kan worden gebruikt in alle EU-landen waar Epson actief is. Rocket Videos heeft een videoformaat ontwikkeld dat kan worden gebruikt om video’s te produceren in 28 landen. Deze bedrijfsvideo’s dienen vooral als social content op LinkedIn.

Bedrijfsfilm laten maken 8

Batavia Stad

Voor Batavia Stad maakten we verschillende bedrijfsvideo’s ter ondersteuning van hun recruitment campagne. Van elk van deze video’s produceerden we ook een 6 seconde bumper ad voor remarketing doeleinden. 2 jaar na datum gebruikt Batavia Stad Stad ze nog steeds!

Bedrijfsfilm laten maken 5

Tropenmuseum

Voor het Tropenmuseum in Amsterdam produceerden we een promo bedrijfsvideo die op social media ingezet werd om ouders te overtuigen om een daguitstapje te plannen naar het museum tijdens de krokusvakantie.

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

We ondersteunden Toerisme VAN met het produceren van verschillende video’s ter promotie van hun nieuwe app. Deze video’s hebben tot een aanzienlijke lagere cost-per-click geleid op YouTube, Snap en Instagram.

Bedrijfsfilms van hoge kwaliteit

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Bedrijfsvideo mogelijkheden

Contacteer ons om jouw videobehoeften te bespreken. Wij geven je een heldere en eerlijke blik op de uitdagingen en hoe we deze het het beste strategisch kunnen aanpakken. Of je nu op zoek bent naar videoproductie voor een commercial, je volgende productlancering of ondersteuning voor jouw HR-werving, wij staan voor u klaar. Bij Rocket Videos kan je jouw professionele bedrijfsfilm laten maken. Plan vandaag nog een gesprek met een van onze video experts!

Rocket Videos

Bedrijfsfilm laten maken 13

Vanuit Amsterdam en Arnhem dekken we het hele land

Of je nu in Breda, Nijmegen, Alkmaar of Amsterdam bent gevestigd,  je kan bij ons op locatie een bedrijfsfilm laten maken. We hebben verschillende filmcrews die verspreid zitten over heel het land, daardoor zijn we altijd binnen een uur op locatie. Met meer dan 200 klanten in ons portfolio hebben we zowat gefilmd in elke Nederlandse stad en provincie.  Misschien ook leuk om te weten; heel wat van onze Nederlandse collega’s werken vanuit het buitenland, van Mexico tot Zuid-Afrika!

Professionele film maken

Of je nu een bedrijfsvideo, een productvideo of iets anders wilt maken, wij staan voor je klaar. Ons creatieve team bedenkt voor elk nieuw videoproject iets fris en unieks en zorgt ervoor dat jij opvalt. We hebben samengewerkt met marketingteams, technici en leidinggevenden op C-niveau om hen te helpen hun boodschap over te brengen. Met meer dan 200 klanten in ons portfolio kunnen we eerlijk zeggen dat we ervaring hebben in bijna elke branche!

Bedrijfsfilm laten maken 14

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. 

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.

Bedrijfsfilm Productieproces

1. Creatieve briefing

First things first. We gaan met je om de tafel zitten en leren meer over je bedrijf, producten en diensten. Wij helpen je bij het definiëren van jouw doelen en videostrategie. De centrale vraag die we samen proberen te beantwoorden is: “Wat wil je  bereiken met jouw bedrijfsfilm?”

2. Concept

Na de briefing sessie gaat onze Creative Director aan de slag met het bedenken van het concept. Wij doen de klant een voorstel en schaven dit concept bij op basis van de feedback. Eenmaal het concept is goedgekeurd kunnen we aan de slag met de verdere uitwerking van het videoproject.

3. Script & shotlist

Zodra we een geweldige concept hebben bedacht, is tijd om een algemene structuur op te zetten voor de bedrijfsfilm. Dit doen we door een script en een shotlist te maken. De shotlist is in feite een lijst is van shots die we met moeten filmen of verzamelen, in chronologische volgorde. Als we met een voice-over werken, dan bereiden onze professionele scriptschrijvers een script voor. Dit geldt ook als we met acteurs werken. Eenmaal we het script klaar hebben kunnen we aan de slag met de voorbereiding van de filmdag.

4. Filmen op locatie

Afhankelijk van het concept zullen we op een of meerdere locaties filmen. Meerdere factoren spelen een rol: het weer, wetgeving, openingsuren, beschikbaarheid, …. Dit zijn allemaal dingen waar we rekening mee houden bij het opstellen van een draaiplanning. Tijdens de filmdag is er steeds een regisseur bij  de cameracrew aanwezig. Op deze manier waarborgen we de kwaliteit van de bedrijfsfilm en zorgen we ervoor dat we geen shots vergeten te filmen.

5. Montage

Nu begint het allemaal samen te komen. We monteren de video en doen de audio- en kleurbewerking. En zo maken we de bedrijfsvideo waar je altijd van hebt gedroomd.

6. Finale review & oplevering

Nadat de bedrijfsfilm is bewerkt, heb je nog steeds de mogelijkheid om deze te herzien en laatste wijzigingen aan te brengen. Als je eenmaal 100% tevreden bent met het resultaat, dan kunnen dit videoproject afronden en de finale versie opleveren!

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Breng jouw mensen in beeld

De tijd dat een merk iets abstract was is over. Het draait steeds meer om de mensen die jouw bedrijf…laten draaien. Mensen kopen van mensen en dan is het inzetten van een bedrijfsfilm de geknipte manier een persoonlijke introductie van jouw bedrijf te geven. 

Versterk je boodschap

We verwerken heel wat informatie per seconde. Een professionele film maken kan helpen om je boodschap over te brengen in een wereld die steeds complexer wordt. Maak het persoonlijk en gun je stakeholders een kijkje achter de schermen.

Google houdt van video

Google beschouwt video als een high quality content piece. Dit wilt zeggen dat video een belangrijke rol kan spelen bij het bepalen van jouw Google rankings. Zet dus slim in op video en wordt gemakkelijk gevonden! En eenmaal als mensen jouw website gemakkelijker vinden, dan heb je een bedrijfsfilm om hen een snelle introductie te geven.

Vergroot je bereik

Video of film heeft bewezen dat het een groter bereik kan genereren dan tekst of foto’s. Onze video’s worden veelvuldig ingezet in social media campagnes door onze klanten. Met onze video’s hebben onze klanten wel tot +135% meer mensen bereikt en hun CPC gehalveerd!