Video advertentie
laten maken

Wil je graag een video advertentie laten maken? Video is de meest effectieve communicatievorm om meer mensen te bereiken en klanten te overtuigen. Lees hier hoe Rocket Videos je kan helpen bij het maken van een overtuigende video advertentie!

Video advertenties

Video advertenties, ze zijn niet weer weg te denken uit de dagelijkse online beleving van consumenten. Bedrijven zetten steeds vaker in op online advertenties in de vorm van video of banners. Een steeds groter deel van alle verkopen neemt online plaats. En bedrijven gaan waar consumenten zich bevinden. Als je dan besloten hebt om online te gaan adverteren, dan neem je best ook het laten maken van een video advertentie in overweging.

Promotiefilm

Recente videoproducties

Play Video

Toerisme VAN

Play Video

No Isolation

Play Video

DOM

Bovemij animatie tekening. Animatie video laten maken

Veelgestelde vragen

Je kan een video advertentie al laten maken voor 1.000 EUR. We verwerken dan bestaand beeldmateriaal in een leuke reclamevideo. Wil je een hoogwaardige advertentie video laten maken? Dan liggen de kosten voor het maken van een filmproductie tussen de 4.500 en 7000 EUR. Je kan ook een animatie video laten maken bij ons. Onze animaties doorgaans kosten 2.950 EUR. Veel hangt af van de lengte en de hoeveelheid video’s dat je wil laten maken.

De meeste video advertenties duren niet langer dan 6 tot 45 seconden. Op Snapchat is de ideale lengte van een video ad 6 seconden, YouTube raadt dan weer aan om advertenties niet langer dan 20 seconden te maken. Op LinkedIn kan je daarentegen wel wat langere video content promoten. Wij helpen je met het bepalen van de ideale lengte van je video advertentie!

Zowel animatie als film kunnen een goede optie zijn om je video advertentie in te maken. Veel hangt af van het doel van je video, het kijkpubliek en de producten of diensten die je wil promoten. Wil je een product in beeld brengen? Dan kan je dit filmen of kan je werken met 3D animatie. Wil je een concept uitleggen? Dan is 2D animatie vaak de geknipte oplossing!

 

Een videoproductie kan je bij ons al vanaf 1 week laten maken. Dan werken we met bestaand beeldmateriaal en editen we dit tot een mooie video. Wil je een animatie video laten maken? Dan ligt de productietijd tussen de 6 – 8 weken. En een filmproductie kunnen we al op 4 weken realiseren!

Jazeker. We hebben zelf een uitgebreid netwerk van acteurs en actrices en we werken ook samen met casting bureaus om de ideale acteur te vinden voor jouw videoproject. We casten de acteurs, bereiden hen voor en zorgen dat we het beste uit hen halen tijdens de filmdag.

We hebben een uitgebreid team van script writers, creative directors en video strategen die mee de creatieve vormgeving bepalen van jouw video advertentie. Aan de start van het project zitten we samen met de klant om een creatief concept te bedenken. Hebben jullie zelf al ideeën? Dan nemen we dit als basis om een fantastisch concept te realiseren.

Ja. Zodra het project is afgerond en alle facturen zijn betaald worden alle rechten automatisch naar de klant overgedragen. Dat wil zeggen dat je de video kan inzetten zoals je zelf wenst. Er staat geen vervaltermijn op het gebruik van je video en je kan er zelfs voor kiezen deze te herbewerking of op te knippen. Je moet enkel oppassen als we met een acteur hebben gewerkt. Zij hebben namelijk wel bepaalde voorwaarden voor het gebruik van hun afbeeldingen. Maar dit zijn uiteraard zaken die we aan de start van het project met jou bespreken!

Showcases

DOM

DOM vroeg ons om verschillende video advertenties te laten maken waar telkens een bepaald doelgroep werd aangesproken. Deze video advertentie werd bewust zonder een voice-over opgenomen zodat verschillende regionale kantoren van DOM deze video advertentie gemakkelijk konden inzetten. We selecteerden voor elke video andere acteurs gebaseerd op het consumentenprofiel dat DOM opstelde. We huurden ook een indrukwekkende locatie om een hoog kwalitatieve uitstraling aan DOM en haar producten te geven.

Bunq

Soms moet een video advertentie niet langer zijn dan enkele seconden. Deze ad voor Snapchat toont dat je binnen 6 seconden je boodschap kan vertellen. Deze video werd voor remarketing doeleinden ingezet om mensen die de app al gedownload hebben, te overtuigen deze ook te activeren. We maakten een animatie video die past in de stijl van Bunq en die een jong publiek aanspreekt om zo de aandacht van de gebruiker meteen te vatten.

Pin High

Een TV commercial maken in 2D animatie. Dat is niet iets wat we dagelijk doen. Er wordt meestal gekozen voor film, maar om er bovenuit te springen kozen we samen voor de klant om een animatie video te maken. Deze video advertentie werd op Ziggo Sport getoond. We zorgen voor een leuke animatie stijl en dat de video in de juiste specificaties werd opgeleverd.

Toerisme VAN

We maken jaarlijks een advertentie video voor Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen. Dit jaar mochten we een leuke promo video voor hen produceren om een nieuwe app te promoten. Deze app leidt je langs de mooiste wandelroutes van de regio. Met deze korte video advertentie wilden we het historisch karakter van de regio benadrukken. We maakten deze video in verschillende formats zodat ze ingezet kon worden op de verschillende social media platformen, van YouTube tot TikTok.

PR VIDEO’S VAN HOGE KWALITEIT

5.0
5/5

Klanten reviews

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Vrijblijvend gesprek

Ben je op zoek naar een video advertentie om je marketing activiteiten mee te ondersteunen? En zit je nog met vragen? Aarzel dan niet om met ons in gesprek te gaan! We helpen je graag vrijblijvend verder met al je vragen.

Over ons

Animatie video laten maken

Rocket Videos

Rocket Videos verzorgt videoproducties voor meer dan 200 klanten in Nederland. Zowel in Nederland als in de rest van de wereld. Sinds 2017 maken we filmproducties, 2D animaties en 3D product video’s voor bedrijven en organisaties in heel het land.

Video advertentie laten maken

Ben je dus op zoek naar een partij die voor jou een video advertentie kan maken? Aarzel dan niet langer en contacteer ons nog vandaag. We staan voor je klaar!

Animatie video laten maken

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.