Videoproductie

Rocket Videos is een videoproductie bedrijf gevestigd in Amsterdam. Wij zijn een next-generation videoproductie bedrijf dat de nieuwste A.I. en neurotech-tools gebruikt om effectievere video’s te maken.

RESULTATEN VAN ONZE KLANTEN

135%

hogere CTR

10x

lagere CPC

50%

hogere gemiddelde kijktijd

Videoproductie

Video laten maken op jouw maat

Ben je op zoek om een videoproductie te laten maken? Dan ben je bij Rocket Videos aan het juiste adres. Meer dan 200 klanten in Nederland laten bij ons hun video’s maken. Wij werken niet met een standaard videoformaat maar zorgen er voor dat elke videoproductie afgestemd is op de noden van de klant. Zo stemmen wij de omvang  van jouw videoproductie af op jouw budget en verwachtingen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van animatie videos én film, waardoor je met al je wensen bij ons terecht kan. 

Hoe ziet een videoproductie eruit?

Strategische inzichten

Elke goede videoproductie begint bij het definiëren van de doelstellingen voor jouw video. Waar wordt deze video ingezet en wat wil je er mee bereiken? Een video die ingezet wordt op social media om meer brand awareness te creëren gaat er namelijk anders uit zien dan een video die dient om jouw conversies te verhogen op een landing pagina. We maken gebruik van YouTube’s 3H framework om jouw videoproductie strategisch te positioneren. Zodra we weten waarom je deze video wilt laten maken kunnen we aan de slag met het definiëren van het videoformaat. Animaties dienen vaak hele andere doelen dan live-action video’s. Bij ons kan je terecht voor het maken van alle type van video’s, waaronder: promotie video’s, sales video’s, branding video’s, product video’s, social video’s, bedrijfsfilms, event video’s, testimonials, explanimations, instructievideo’s en veel meer. Elk van deze video’s vergt een andere aanpak, en wij helpen je hierbij!

Recente videoproducties

Play Video

Showreel 2022

Animatie video laten maken
Play Video

Geheim van de Smith

Play Video

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

Laad meer video's
Promotiefilm
Play Video

FELIXprinters

Play Video

Villex

Play Video

No Isolation

VIDEOPRODUCTIE VOOR ELK DOEL

We maken elk videoformaat dat je wenst

 Wij maken zowel films als animatie video’s en afhankelijk van het doel, is het ene al meer geschikt dan het andere. Soms is een 2D of een 3D animatie video de ideale optie  omdat dit de mogelijkheid biedt om bepaalde zaken uit te beelden die niet mogelijk zijn in een filmproductie. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde situaties of aan diensten die eerder abstract zijn. Of aan de werking van een product. Langs de andere kant is een filmproductie soms meer geschikt als je mensen of locaties in beeld wilt brengen.  Ook speelt de branding van jouw bedrijf een belangrijke rol in deze keuze. Wij helpen je alvast om voor het meest effectieve formaat te kiezen.

Animatie promo video. Animatie video laten maken

2D animatie

Film

3D animatie

Animatie & film

Showcases

Epson

Epson Europe was op zoek naar een efficiënte manier om videocontent te creëren die gemakkelijk in alle EU-landen waar Epson actief is, kan worden gebruikt. Rocket Videos heeft een snackable videoformaat gemaakt dat kan worden gebruikt om video content te produceren in 28 landen.

Geheim van de Smith

Voor Geheim van de Smith hebben we een explainer video gemaakt. Het belangrijkste doel was om een video te maken die zou kunnen helpen met het bounce percentage van hun website te verlagen. Kijk eens naar dit prachtige resultaat!

Batavia Stad

We bedachten een videostrategie bestaande uit TrueView- en Bumperadvertenties die potentiële kandidaten zouden laten zien hoe het is om in een van de winkels in Batavia Stad te werken. Op deze manier geven we de recruitment campagne van Batavia Stad een extra boost, en dat al 2 jaar!

Bovemij

Voor Bovemij hebben we een branding video ontwikkeld die kijkers een overzicht geeft van de organisatie en haar diensten. Door voor een herkenbare superheld te kiezen zorgen we ervoor dat deze animatie video de branding van Bovemij helpt te versterken.

Onze klanten beoordelen ons met

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Plan een brainstorm sessie in

Of je nu op zoek bent naar videocontent voor een commercial, jouw volgende productlancering of ondersteuning voor jouw HR-werving, wij staan voor je klaar. Plan vandaag nog een gesprek met een van onze video experts! Als een van de best beoordeelde videoproductie bedrijven van Nederland zijn wij jouw perfecte videopartner.

Over ons

Videoproductie Amsterdam

Wij zijn gevestigd in Amsterdam en Arnhem, wat maakt dat we klanten in het hele land kunnen bedienen. Zo hebben we videoproducties gemaakt voor klanten in Leeuwarden en Zeeland, tot Amsterdam en Enschede. We hebben ook heel wat ervaring met het filmen in het buitenland. We werken namelijk ook voor Europese hoofdkantoren die gevestigd zijn in Nederland.  Als je dus op zoek bent naar een videoproductie bedrijf in Amsterdam, of in de rest van het land, dan zijn wij de geknipte partij!

Videoproductie bureau

Rocket Videos bestaat sinds 2017 en is sindsdien uitgegroeid tot een een gevestigd videoproductie bedrijf met meer dan 200 klanten in heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van 2D animaties, 3D animaties en films en combineren dit met neuromarketing om zo video’s te maken die aanslaan bij jouw doelpubliek. 

Contacteer ons vandaag!

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.

Tarieven videoproductie

2D animatie

Je kan in Nederland al een animatie video laten maken vanaf €1.000. Als je echter een gepersonaliseerde animatie wilt die aansluit bij jouw branding dan kom je al sneller in een hoger segment terecht. Hier is waar wij als Rocket Videos ons positioneren. Onze tarieven voor een 2D animatie videoproductie starten al vanaf €2.500 en kunnen gaan tot €6.000, afhankelijk van het detailniveau en de complexiteit van de animatie.

Film

De tarieven voor een filmproductie zijn afhankelijk van het concept. Een videoproductie die op meerdere locaties gefilmd wordt en waar acteurs in figureren is bijvoorbeeld heel wat duurder dan een klanten interview op 1 locatie. De tarieven voor een standaard videoproductie starten vanaf €4.750 en kunnen gaan tot €50.000, afhankelijk van de grootte van het productieteam. Je kan hier een gedetailleerd tarieven overzicht bekijken.

3D animatie

De tarieven van een 3D animatie productie worden opgebouwd rond het aantal objecten die getekend moeten worden en de animaties die gemaakt worden met deze objecten. Want hoe meer objecten en hoe langer en complexer de animaties, hoe duurder de videoproductie.  Een 3D animatie video kan je bij ons al laten maken voor €4.000. Contacteer ons om een gedetailleerd prijsvoorstel te ontvangen.

Videostrategie

Naast videoproductie zetten we ook in op videostrategie. Onze videostrategen stellen een videoplan op op basis van jullie marcom doelstellingen. Nadien gaan we aan de slag met de videoproducties die we geformuleerd hebben in het videoplan. Videostrategie zit standaard inbegrepen in het tarief, waardoor je geen additionele kosten hoeft te verwachten.