Videomarketing

Rocket Videos combineert videomarketing met de laatste innovaties op vlak van A.I. en neurotools. Wij combineren videoproductie met strategie om zo voor onze klanten aan effectieve videomarketing te kunnen doen. Neem een kijkje op deze pagina om meer te weten te komen over hoe wij jou kunnen helpen met je videomarketing uitdagingen.

VIDEOMARKETING RESULTATEN VAN ONZE KLANTEN

135%

hogere CTR

10x

lagere CPC

50%

hogere gemiddelde kijktijd

Projecten

Play Video

Toerisme VAN

animatiebureau 2
Play Video

Geheim van de Smith

Play Video

Epson

Load more videos
animatiebureau 4
Play Video

Opel

Play Video

Tropenmuseum

animatiebureau 6
Play Video

No Isolation

VIDEOMARKETING

Videomarketing mogelijkheden

Je kan videomarketing voor verschillende doeleinden inzetten. Video kan een cruciaal onderdeel zijn om meer uit jouw inspanningen te halen. Zo werkt video conversie verhogend op social media, in jouw sales funnel, in marketing- en recruitment campagnes.

Animatie studio rocket

Branding

animatiebureau 11

Social

Sales

HR

Ons proces

Showcases

animatie video runnersworld

Runnersworld

We hebben een promovideo gemaakt voor Runnersworld die zowel in hun winkels als online wordt getoond. We hebben 2D- en 3D-elementen gecombineerd om de video nog meer op te laten vallen.

 

Epson

Rocket Videos heeft een videomarketing strategie ontwikkeld voor Epson’s LinkedIn campagnes. Het doel was om voor 28 landen in Europa video content te creëren die zij op LinkedIn kunnen inzetten om de branding van Epson te versterken.

Videomarketing Bedrijf

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Starten met videomarketing?

Aarzel niet om ons te contacteren als je met videomarketing plannen zit. Wij kunnen samen met jouw een helder plan opstellen en je een goed overzicht bezorgen van de kosten. Onze video strategen staan alvast voor je klaar!

Over ons

animatiebureau 13

Videomarketing agency

Wij zijn een videomarketing bedrijf in hart en nieren. Sinds 2017 hebben wij reeds meer dan 200 klanten geholpen om hun doelstellingen te bereiken met video. Dit resulteerde in meer omzet, grotere brand awareness en een sterkere recruitment campagne. We zijn dan ook trots dat steeds meer organisaties ons toevertrouwen met hun videoproducties. Rocket Videos is in Amsterdam maar we hebben werknemers over heel Nederland. Hierdoor kunnen we elk bedrijf op een efficiënte manier bedienen. Sterker nog, we hebben zelfs Nederlandse collega’s in Mexico, Brazilië en Zuid-Afrika!

Videomarketing voor iedereen

Of je nu pas start met video, of je hebt als organisatie al heel wat stappen gezet, Rocket Videos is alvast jouw geknipte video partner. Videomarketing kan je al met kleine budgetten starten, dus aarzel zeker niet om naar ons uit te reiken!

animatiebureau 14

Contacteer ons vandaag!

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.
Meer informatie
Close