Aftermovie
laten maken

Wil je een aftermovie laten maken van jouw zakelijk evenement? Bij Rocket Videos kan je terecht voor al je videowensen. We maken mooie beelden van je event en combineren dit met een knappe edit. Lees hier meer hoe wij je kunnen helpen met je volgende aftermovie!

Breng jouw evenement in beeld

Wil je de magie van je event vereeuwigen en deze onvergetelijke momenten met een breed publiek delen? Laat een aftermovie maken en breng jouw evenement in beeld zoals nooit tevoren. Met een aftermovie kan je de sfeer in beeld brengen, en de emoties en hoogtepunten op een indrukwekkende visuele manier overbrengen. Aan de hand van een professionele filmcrew en een ervaren editing team, kan je een krachtige video maken die je kan inzetten als promotie, ter herinnering of om betrokkenheid te creëren. Of je nu een zakelijk event organiseert, deelneemt aan een beurs, of een teambuilding activiteit organiseert, een aftermovie zorgt ervoor dat je evenement blijft leven, lang nadat de laatste deelnemers zijn vertrokken. Zet jouw evenement in de schijnwerpers en deel de ervaring met de wereld door een prachtige aftermovie te laten maken.

Showcases

Epson

We maakten deze leuke event video voor Epson om hun hoogstaande technologie in beeld te brengen.

ECNP

Deze aftermovie werd gebruikt om een nieuwe editie van hun evenement te promoten.

Bovemij animatie tekening. Animatie video laten maken

Veelgestelde vragen

Je kan bij ons al een aftermovie laten maken vanaf €1500. Wil je een uitgebreider concept eventueel gecombineerd met enkele interviews? Dan kunnen de prijzen variëren van €2.500 tot €4.500. Alles hangt dus af van wat jij wenst. Op basis van een gedetailleerde briefing kunnen wij een passend prijsvoorstel uitwerken.

We kunnen een aftermovie al 1 dag na het evenement opleveren. Zodra we gefilmd hebben kunnen we aan de slag met het maken van een eerste edit. Als we snel reactie krijgen van de klant, kunnen we ook sneller een finale versie opleveren.

Dat hangt af van het doel van de video. Wil je enkele belangrijke personen uitgebreid aan het woord laten? Dan kan dat zeker. Wil je echter enkele minuten aan een stuk sfeerbeelden laten zien? Dan raden we dat zeker niet aan. Veel hangt ook af waar dat je de video inzet. Op social media wil je doorgaans een kortere video posten dan eentje die mee verstuurd wordt in een email campagne.

Een aftermovie kan verschillende doelen dienen. Je kan een aftermovie gebruiken om een nieuwe editie van je evenement aan te kondigen. Je gebruikt dan beeldmateriaal dat je op het laatste event hebt verzameld en je maakt er een korte commercial van. Deze commercial zal je waarschijnlijk op social media inzetten. Daarnaast kan je een aftermovie ook gebruiken om de gasten van je event te bedanken. Je laat enkele sprekers, deelnemers en organisatoren aan het woord. Deze video kan je in een email campagne verwerken of op je website en social media delen.

Als je bij ons een video maakt bezit je alle rechten op het gebruik van de video. Dat wilt zeggen dat je de video kan delen op elk platform en dat je zo lang als je wenst gebruik kan maken van de video.

Jazeker. Je kan zowel tijdens de pre-productie als tijdens de productie en post-productie input geven. Tijdens de pre-productie kan je mee bepalen wat we in beeld willen brengen. Je geeft input op de shotlist en bepaald welke sprekers of gasten we zeker in beeld willen hebben. Je kan ook bepalen of we interviews afnemen en welke vragen we zullen stellen. Tijdens de productie kan je met onze cameraman en regisseur mee op pad als je dat wenst. Zo kan je zelf de vragen stellen aan je gasten en de cameraman begeleiden. Tijdens de post-productie heb je de kans om input te geven op de beelden, montage en muziek. We sturen je een eerste draft en daar kan je in detail feedback op geven.

Dat kan zeker als we hier afspraken rond maken bij het aangaan van de opdracht. We begrijpen dat onze klanten soms graag het ruwe beeldmateriaal ontvangen om nadien er zelf mee aan de slag te gaan. Dus wij staan er altijd voor open en proberen zo hier flexibel mogelijk mee om te gaan!

Rocket Videos heeft zowel een filmcrew als een animatiestudio. Hierdoor kunnen we gemakkelijk animaties verwerken in filmproducties. Animaties en special effects geven jouw video een extra punch en helpen je te onderscheiden van je concurrentie.

We leveren alle materialen aan in een mp4 formaat. Deze delen we via een wetransfer link of via Dropbox. Soms delen we grote bestanden via een externe harde schijf die we met de post versturen.

Zeker! We willen dit wel graag op voorhand weten zodat we hier rekening mee kunnen houden bij het bepalen van de shots. Als we een verticaal formaat moeten maken, dan zorgen we er best voor dat alles mooi gecentreerd is zodat je niets van het beeld verliest.

We werken altijd met een shotlist en een draaiplanning. Bij het opstellen van de shotlist kan je ervoor zorgen dat we geen belangrijke shots missen. Een draaiplanning toont dan weer waar en wanneer er gefilmd moet worden. Worden er ook mensen geïnterviewd of werken we met een voice over? Dan maken we op voorhand ook een script.

We komen meestal met 1 cameraman. Wil je twee momenten op beeld krijgen die simultaan plaatsvinden? Dan kunnen we met 2 cameramannen werken. Of we zetten 1 camera op een statief om zo bijvoorbeeld een panel discussie te registreren.

Er zijn verschillende manieren om een aftermovie in meerdere talen te maken. We kunnen de tekst van je aftermovie in verschillende talen vertalen. Ook kunnen we werken met ondertitels of een voice over in schillende talen opnemen.

VIDEO’S VAN HOGE KWALITEIT

5.0
5/5

Klanten reviews

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Vrijblijvend gesprek

Wil je meer leren hoe wij een aftermovie voor jouw organisatie kunnen produceren? Plan dan een vrijblijvend gesprek met ons in en we vertellen je er alles over!

Over ons

Animatie video laten maken

Rocket Videos

Rocket Videos is een videoproductiebedrijf in Amsterdam en we maken videoproducties voor klanten in heel Nederland. We mogen ruim 200 bedrijven en organisaties tot onze tevreden klanten rekenen.

Aftermovie

We hebben ruime ervaring in het maken van aftermovies voor bedrijven en organisaties. Ben jij de volgende?

Animatie video laten maken

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.