Animatie video
laten maken

Bij Rocket Videos kan je een animatie video laten maken van hoge kwaliteit en aan interessante prijzen. Je kan bij ons terecht voor het maken van alle type animatie video’s. Van explainer video’s, promo animatie video’s tot bedrijfs animaties. Al onze animaties zijn van de hoogste kwaliteit en elke klant krijgt een unieke stijl. Neem een kijkje en laat een video produceren!

Waarom een animatie laten maken?

Maak een animatie promo video en breng je boodschap helder over

Een animatie laten maken is de perfecte manier om jouw doelgroep te bereiken. Animaties hebben een grotere efficiëntie ten opzichte van andere marketing content en kunnen jouw boodschap versterken. Op deze manier kan je  aan de hand van een krachtige animatie jouw sales, marketing of communicatiedoelstellingen bereiken. Onze animaties hebben onze klanten geholpen bij het verhogen van de CTR, conversies in de sales funnel en bij het vergroten van hun bereik van social media. Neem contact met ons op zodat je vandaag nog een animatie video kan laten maken. Van promo video, tot explainer video’s, wij kunnen het allemaal!

Animatie promo video. Animatie video laten maken

Benieuwd naar onze prijzen?

Of vul het contactformulier in!

Uitgelichte animaties

Play Video

Bovemij

Animatie video laten maken
Play Video

Geheim van de Smith

Animatie video laten maken
Play Video

CSL Behring

Meer video's
Animatie video laten maken
Play Video

Opel

Animatie video laten maken
Play Video

Villex

Animatie video laten maken No Isolation
Play Video

No Isolation

Bovemij animatie tekening. Animatie video laten maken

Animatie productieproces

Wij maken animaties aan de hand van een afgelijnd proces.

Ons animatie bedrijf zorgt ervoor dat je de juiste animatie video kan laten maken die perfect aansluit bij de noden van de klant. Daarvoor dienen we verschillende stappen te doorlopen om zeker te zijn dat alle tekeningen en animaties aan de verwachtingen voldoen. De volgende stappen doorlopen we samen met jou:

  1. script
  2. zwart-wit storyboard
  3. ingekleurde illustraties
  4. voice over opname
  5. Animatie

Het productieproces neemt 6 weken in beslag voor het maken van een animatie video van 60 seconden. Bij het maken van verschillende animatie video’s kan er geopteerd worden om deze simultaan te produceren. Alle video’s worden in een .mp4 formaat opgeleverd, zodat deze gemakkelijk ingezet kunnen worden door de klant op hun website, social media of voor intern gebruik.

Animatie laten maken kosten

Welke prijs mag je verwachten bij het maken van een animatie promo video?

Je kan in Nederland een animatie laten maken voor een budget van €500 tot €100.000. Alles hangt af van welke kwaliteit dat je na streeft. Een animatie video laten maken kan bij ons al vanaf €2.500. De kosten voor het maken van een animatie hangen af van verschillende factoren. De lengte van een animatie promo video heeft veruit de belangrijk invloed op de totale kosten. Ook het aantal talen, de kwaliteit van de animatie en het aantal video’s spelen een rol bij de uiteindelijke kost van een video. Vraag bij ons even een offerte aan om een gedetailleerde prijs te ontvangen.

ANIMATIEVIDEOS LATEN MAKEN VOOR ELK KANAAL

Voor elk doel maken wij de geknipte animatie

Onze videostrategen helpen jou bij het distilleren van een duidelijke boodschap die jou helpt bij het bereiken van jouw doel. Onze animaties zijn uiterst geschikt voor het ondersteunen van jouw merk, de overtuigingskracht van jouw sales pitch, voor intern en externe HR communicatie of voor het uitleggen van jouw nieuwste product.

Animatie video laten maken Arnhem

Merk

Animatie video laten maken Arnhem

Sales

Animatie video laten maken

Human Resources

Animatie video laten maken

Product

Showcases

Animatie video laten maken

Bovemij

Bovemij vroeg ons om een ​​animatie te maken waarin een superheld een hoofdrol speelt die de klanten helpt om hun problemen op te lossen. Hierdoor kon Bovemij ook haar branding versterken via andere marketing- en communicatie-inspanningen.

Animatie video laten maken

Geheim van de Smith

Geheim van de Smith  heeft bij ons een promo animatie video laten maken voor het ondersteunen van hun merk. Door te kiezen voor herkenbare kleuren versterken we de algemene branding van de klant. Dit resulteerde in een leuke en herkenbare promo video!

ANIMATIES VAN HOGE KWALITEIT

5.0
5/5

Klanten reviews

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Animatie maken

Bij ons kan je een animatie laten maken die aansluit bij jouw doelstellingen. Boek vandaag nog een gesprek in met een van onze animatie experten en kom meer te weten hoe dat wij jullie kunnen ondersteunen bij het produceren van jouw ultieme animatie video. Van promo video tot explanimation, bij ons kan het allemaal!

Over ons

Animatie video laten maken

Animatie video bedrijf

Sinds 2017 hebben we animaties en explainer video’s voor +200 klanten door heel Nederland geproduceerd. Als een van de best scorende videobedrijven in Nederland zorgen wij er voor om om content te creëren om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken. We zijn gevestigd in Amsterdam en Arnhem, maar ons team werkt van over heel de wereld. Zo hebben we Nederlandse collega’s die werken vanuit Mexico, Zuid-Afrika, Brazilië en Indonesië. En ons team groeit elk jaar! Zo zijn we op weg om het grootste video bedrijf van Nederland te worden.

Een animatie video laten maken?

Met Rocket Videos als jouw animatie bedrijf zorg je ervoor dat je jouw bedrijf naar het volgende niveau trekt. Maak een mooie en doeltreffende animatie die jullie verwachtingen overtreft. En dat voor een scherpe prijs. Naast animatievideos maken we ook heel wat filmproducties en 3D product video’s. Ons team bestaat uit videostrategen, creative directors, script writers, illustratoren en animatoren. Dus neem zeker eens een kijkje op de rest van onze website! We ontzorgen onze klanten volledig, wat wilt zeggen dat we ook het script en de voice over voorzien. Weer leren hoe we onze animaties op maat maken, neem dan zeker hier een kijkje!

Animatie video laten maken

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.

Waarom een animatie maken?

Mensen houden van video…

Mensen houden gewoon van video. Video is de laatste jaren enorm in opkomst. YouTube meldt dat mobiele videoconsumptie met 100% stijgt …elk jaar! Tegenwoordig gebruikt tot 86% van alle bedrijven video als onderdeel van hun interne en externe communicatie. En animatievideos zijn dan het perfect video format bij uitstek!

Hoe ons brein werkt

We verwerken tonnen informatie per seconde. Visuals helpen je om je boodschap over te brengen in een wereld die steeds complexer wordt. We ontvangen vijf keer zoveel informatie als in 1986, zegt The Telegraph! Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor animatievideos als hun favoriete communicatiemiddel.

…en Google ook

Video wordt beschouwd als een content piece van hoge kwaliteit. Bezoekers kunnen video’ liken, delen met hun netwerk of commenten. Dit verhoogt op zijn beurt jouw online reputatie en beïnvloedt jouw Google-ranking. Geen wonder dat je tegenwoordig op de meeste landingspagina’s een promo video of een animatie aantreft! Dit helpt niet alleen om jouw bounce rate te verlagen, het helpt je ook om door Google en zijn bezoekers als een betrouwbaardere bron aanzien te worden.

Bereik meer mensen

Video is het perfecte contentstuk om online te delen. Kijkers zullen je video leuk vinden, delen en erop reageren en helpen je zo om jouw boodschap te verspreiden. Sommige van onze video’s hebben +135% meer bereik op sociale media gegenereerd in vergelijking met de in-house geproduceerde video content van onze klanten! Door animatie video een integraal onderdeel te maken van je social content-strategie, kies je ervoor om je online aanwezigheid een enorme boost te geven.

Meet jouw impact

Met video kun je de impact van je marketinginspanningen meten. Meet de conversieratio, interacties en bereik van jouw promo animatie video! Dit helpt je op zijn beurt om jouw verkoop- en marketinginspanningen te verbeteren, zodat je het meeste uit jouw strategieën kan halen. Animatie video’s helpen jou dus om op een slimme en doeltreffende manier te ondersteunen bij al jouw ondernemingen.

Meer informatie
Close