Animatiebureau

Rocket Videos is een animatiebureau gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van animatie video’s voor bedrijven en organisaties. We zijn een next-generation videoproductiebedrijf dat de nieuwste A.I. en neurotech-tools gebruikt om effectievere video’s te maken.

RESULTATEN VAN ONZE KLANTEN

135%

hogere CTR

10x

lagere CPC

50%

hogere gemiddelde kijktijd

Recente video's

animatiebureau
Play Video

Bovemij

animatiebureau 2
Play Video

Geheim van de Smith

animatiebureau 15
Play Video

CSL Behring

Load more videos
animatiebureau 4
Play Video

Opel

animatiebureau 5
Play Video

Villex

animatiebureau 6
Play Video

No Isolation

Productieproces

UNIEK ANIMATIEBUREAU

Ons animatiebureau maakt video's voor elk doel

Als animatiebureau bestaat ons productieteam uit 2D- en 3D-illustratoren, scriptschrijvers, creative directors en animators waardoor we elke video kunnen maken die u zoekt.

animatiebureau 7

Branding

animatiebureau 8

Sales

animatiebureau 9

HR

animatiebureau 10

Product

Showcases

animatiebureau 11

Runnersworld

We hebben een promovideo gemaakt voor Runnersworld die zowel in hun winkels als online wordt getoond. We hebben 2D- en 3D-elementen gecombineerd om de video nog meer op te laten vallen.

animatiebureau 12

V.O. Patents

Rocket Videos heeft een uitlegvideo gemaakt om klanten van V.O. Patents te laten zien hoe het proces van octrooiaanvragen werkt. We hebben de video in 4 talen vertaald om de klanten de beste ervaring te bieden.

Top Rated Animatiebureau

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Op zoek naar een animatiebureau?

Of je nu op zoek bent naar videocontent voor een commercial, jouw volgende productlancering of ondersteuning voor jouw HR-werving, wij staan voor je klaar. Plan vandaag nog een gesprek met een van onze video experts! Als een van de best beoordeelde animatiebureaus van Nederland zijn wij jouw perfecte videopartner.

Over ons

animatiebureau 13

Animatiebureau in Amsterdam en Arnhem

Sinds 2017 hebben we animatie video’s voor honderden klanten door heel Nederland gemaakt. Als een van de best scorende animatiebureaus in Nederland streven we ernaar om content te creëren om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken. Of dit nu in HR, sales, interne communicatie, naamsbekendheid of customer care is, ons animatiebureau creëert videocontent op basis van hoe het menselijk brein informatie verwerkt en reageert op prikkels. We werken gedeeltelijk remote met Nederlandse collega’s in Nederland, Indonesië, Mexico en Zuid-Afrika.

Animatiebureau voor elke organisatie

Of je nu een uitlegvideo, een 2D productvideo of iets anders wilt maken, wij zijn jou geknipte animatiebureau. Onze illustratoren en animators bedenken voor elk nieuw animatieproject iets fris en unieks en zorgen ervoor dat jij opvalt. We hebben samengewerkt met marketingteams, technici en leidinggevenden op C-level om hen te helpen hun boodschap over te brengen. Met meer dan 200 klanten in ons portfolio kunnen we eerlijk zeggen dat we ervaring hebben in bijna elke branche!

animatiebureau 14

Contacteer ons vandaag!

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.

Rocket Videos animatiebureau

Unieke & gepersonaliseerde stijlen

Als animatiebureau creëren wij voor elk van onze klanten een unieke stijl die is afgestemd op hun corporate branding. Dat betekent dat we niet werken met standaard templates, zoals veel andere animatiebureaus Dit stelt ons in staat om creatief te zijn en te tekenen wat de klant in gedachten heeft. Er zijn geen beperkingen aan wat we kunnen doen.

Bronbestanden

Wij zijn misschien wel het enige animatiebureau dat de bronbestanden (vectorformaat) van uw videoproject daadwerkelijk overhandigen zodra het productieproces is voltooid. Dit betekent dat u alle illustraties in uw brochures, op uw website of ander marketingmateriaal kunt gebruiken. Zo haal je nog meer uit je video!

Innovatief productieproces

We gebruiken de nieuwste tools in A.I. en neurotech om video’s te maken die beter werken. Sterker nog, we zijn de enige animatiebureaus in Nederland die dit doen. Onze AI aangedreven eye-tracking-tool en onze facial coding stellen ons in staat het gedrag van kijkers te voorspellen, zelfs voordat je video wordt gepubliceerd! Op deze manier proberen we het rendement op uw investering te maximaliseren.

Branche expertise

Wij zijn geen doorsnee animatiebureau. De meeste van onze teamleden hebben relevante werkervaring opgedaan in andere sectoren voordat ze bij Rocket Videos kwamen. We hebben mensen uit de financiële sector (Deloitte), food & landbouw, biochemie, rekrutering, e-onderwijs en non-profit. Dit betekent dat we als geen ander weten hoe we met onze klanten moeten meedenken om hun communicatie-uitdagingen aan te pakken!
Meer informatie
Close