Video laten maken

Laat een video maken bij Rocket Videos. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van animatie video’s en bedrijfsfilms. We werken voor meer dan 200 klanten in Nederland. Neem een kijkje op deze pagina, welkom!

RESULTATEN VAN ONZE KLANTEN

135%

hogere CTR

10x

lagere CPC

50%

hogere gemiddelde kijktijd

Recente video's

animatie studio voorbeeld 1
Play Video

Bovemij

animatie studio voorbeeld 2
Play Video

Geheim van de Smith

animatie studio voorbeeld 3
Play Video

CSL Behring

Play Video

Tropenmuseum

Promotiefilm
Play Video

Felix Printers

Play Video

Toerisme VAN

Video laten maken

Laat elk type van video maken

Wij hebben alle expertise in huis om elk type van video te maken. Zo maken we 2D animatie video’s, 3D animaties en films. Je kan dus op onze uitgebreide ervaring vertrouwen om jouw volgende online video te laten maken.

2D animatie

Film

3D animatie

Animatie & film

Video maken

animatie studio voorbeeld 11

Animatie video laten maken

Ons animatiebureau heeft reeds meer dan 1.000 animatie video’s gemaakt sinds 2017. We kunnen dus met veel vertrouwen zeggen dat we ervaren team van animatoren zijn. Met onze passie voor animatie zorgen voor uitmuntende video’s voor al onze klanten.

Promotiefilm

Film laten maken

Heel wat van de video’s die klanten bij ons laten maken zijn filmproducties. Van bedrijfsfilms, tot promo video’s en social content, wij weten van aanpakken. We werken voor het MKB én voor multinationals, dus voor iedereen wat wils. Lees meer hoe je bij ons jouw volgende video kan laten maken.

Wat kost een video?

Video laten maken kosten

De kosten voor het maken van een video hangen af van verschillende factoren. Onze standaard animatie video’s kosten €3.500 en een standaard filmproductie ligt meestal tussen €4.500 en €6.500. De uiteindelijke kostprijs wordt beïnvloed door het aantal video’s, productie dagen, locaties, aantal talen etc. Voor een gedetailleerd kosten overzicht van onze animatie video’s, neem hier een kijkje. Wil je meer weten over de prijzen voor het maken van een film, dan kan je hier meer informatie vinden.

Of contacteer ons voor een gedetailleerde offerte!

Ervaren Video Bedrijf

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Vrijblijvend gesprek

Ga met ons in gesprek. Wij kijken graag samen met jou hoe we het beste jullie video wensen kunnen bedienen. Op basis van een eerste gesprek stellen wij een vrijblijvend prijsvoorstel op. Zo weet je perfect waar je aan toe bent voor je met ons van start gaat.

Over ons

Animatie studio globe

Laat een video maken, waar je ook bent

Het Rocket Videos team werkt volledig remote. Dit heeft als voordeel dat we niet plaatsgebonden zijn bij het maken van een video. Zo hebben we Nederlandse collega’s in Zuid-Afrika, Brazilië en Mexico! En als blijkt dat filmen buiten de landsgrenzen toch niet zo evident is voor jullie als organisatie, dan is het maken van een animatie video altijd een goede optie. 

Ruime ervaring

Rocket Videos werd in 2017 opgericht in Amsterdam en heeft sindsdien meer dan 1.000 video’s geproduceerd. Met klanten in zowat elke industrie zijn we voor jou de perfecte video te maken. Wij denken graag mee met onze klanten en zetten onze ervaring in om aanbevelingen te doen om jouw video nog beter te maken. Laat jouw volgende video dus zeker bij Rocket Videos maken!

Animatie studio rocket

Contacteer ons vandaag!

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.
Meer informatie
Close