Bedrijfsanimatie
laten maken

Wil je graag een bedrijfsanimatie laten maken? Dan kan je bij Rocket Videos terecht voor al jouw videowensen. Wij maken animatie video’s voor ruim 200 klanten in Nederland.

Wat is een bedrijfsanimatie?

Een bedrijfsanimatie staat je toe om op een heldere manier te communiceren over bedrijfsprocessen, producten en diensten. Een bedrijfsanimatie is een 2D of 3D animatie video die bedrijven inzetten in hun communicatiestrategie om belangrijke boodschappen te ondersteunen. Jij bepaalt hoe jouw animatie er komt uit te zien. Je kan voor een speelse animatie kiezen, of je kan gaan voor een meer serieuze bedrijfsvideo. Alles hangt af van de communicatiestrategie van jouw onderneming en het onderwerp van de video. Lees hieronder meer om al jouw vragen beantwoord te hebben.

Animatie promo video. Animatie video laten maken

Uitgelichte bedrijfsanimaties

Play Video

Bovemij

Animatie video laten maken
Play Video

Geheim van de Smith

Play Video

Adama

Meer video's
Animatie video laten maken
Play Video

Opel

Animatie video laten maken
Play Video

Villex

Animatie video laten maken No Isolation
Play Video

No Isolation

Bovemij animatie tekening. Animatie video laten maken

Veelgestelde vragen

Er zijn heel wat voordelen voor het laten maken van een bedrijfsanimatie. We geven je er enkele:

  • duidelijke boodschap: geluid en bewegend beeld versterken elkaar en zorgen er voor dat de kijker meer informatie absorbeert ten opzichte van tekst of foto’s
  • Herbruikbaarheid: je kan een bedrijfsanimatie zo vaak en op zoveel plaatsen inzetten als je maar wilt. Zo vermijdt je dat jij of je collega’s steeds dezelfde boodschap dienen te verkondigen
  • betaalbaarheid: animatie is ten opzichte van film vaak betaalbaar. Je moet niet met acteurs werken, locatie afhuren en met een grote filmcrew werken. Dat scheelt!

Wij helpen je met het bepalen van de stijl van de video. We doen een stijlvoorstel waar de klant input op kan geven. De stijl is altijd gebaseerd op de branding guidelines van de klant en op de persoonlijke voorkeuren van de collega’s. Zo zorgen we er altijd voor dat jouw bedrijfsanimatie aansluit bij de merkbeleving en communicatie uitingen.

Het korte antwoord is 6-10 weken. Het productieproces hangt echter ook af van de beschikbaarheid van de klant om feedback te geven tijdens elke productiefase. Ook zijn we in staat om video’s sneller op te leveren, soms al in 4-5 weken. Maar het is goed om toch van minimaal 6 weken uit te gaan, als jullie deadline dat toestaat!

Wij werken met standaard prijzen voor al onze animatie video’s. Zo willen we transparant zijn en onze klanten niet met onverwachte kosten opzadelen. Kan je prijzen bekijken op onze prijzen tab. Of je kan een deep-dive doen in dit artikel waar we in detail vertellen welke kosten je kan verwachten in de animatie video markt.

Op het eerste zicht lijkt dit misschien geen goed idee omdat de dynamiek en aandacht verslapt. Echter, we hebben al heel wat video’s gemaakt die enkel uit abstracte symbolen, cijfers en grafieken bestaan, zonder dat deze saai hoeven te zijn! Bekijk bijvoorbeeld deze video die we voor Drillster hebben gemaakt: https://vimeo.com/307070373 

Dat hangt vooral af waar je de video gaat inzetten en wie deze te zien krijgt. Als je de video offline deelt tijdens sales meetings of op conferenties, dan heb je vaak de aandacht van de kijker al te pakken. Ze zijn dan bereidt om langer te luisteren naar jouw boodschap. Als je de video online deelt, dient die meestal korter te zijn. Op social media zijn video content vaak nog korter dan op websites en landing pagina’s. Onze standaard animaties zijn 60-90 seconden lang. Maar we hebben ook al 30 seconden of 4 minuten animaties opgeleverd.

Inspiratie

We willen je ten slotte ook nog graag wat inspiratie geven. We hebben duizenden animaties mogen maken voor onze klanten. Hieronder vind je enkele leuke inspiratie video’s!

Bovemij

Een bedrijfsanimatie met een superheld? Check! Voor Bovemij deden we het. En wat een resultaat. Het tovert elke keer een glimlach op je gezicht. Dus zeker de moeite om even te bekijken!

Drillster

Dit is een goed voorbeeld van een video waar grafieken leuk kunnen zijn! We maken in deze bedrijfsanimatie de werkwijze van Drillster helder op deze leuke en overzichtelijke manier.

US Partscenter

Een bedrijfsanimatie hoeft niet altijd droog te zijn. We maakten deze visuaal mooie animatie voor US Partscenter. Met vloeiende animaties en gedetailleerde illustraties zorgen we voor een dynamische video die de aandacht elke keer opnieuw kan pakken.

Estreme

Deze video voor Estreme kan je misschien wel het beste beschrijven als een video infographic. We gebruikten namelijk een bestaande infographic om deze video te maken!

BEDRIJFSANIMATIES VAN HOGE KWALITEIT

5.0
5/5

Klanten reviews

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Vrijblijvend gesprek

Wil je meer weten hoe wij jou kunnen helpen met het maken van een bedrijfsanimatie? Wij vertellen het je graag in een vrijblijvend gesprek. Of je nu op zoek bent naar een video met een corporate uitstraling, of een cartoon animatie, wij kunnen het allemaal! Aarzel dus niet om ons te contacteren!

Over ons

Animatie video laten maken

Rocket Videos

Het doel van Rocket Videos sinds 2017? Prachtige en doeltreffende bedrijfsanimaties maken. En of dat gelukt is! Duizend producties later hebben we meer dan 200 klanten blij kunnen maken in Nederland. Ben jij de volgende?

Animatie of film

Bij ons kan je terecht voor al jouw video wensen. Wij maken zowel filmproducties als animatie video’s. Je wordt dus niet beperkt door onze beperkingen! Wil je een combinatie van film en animatie? Dat kan ook, waarom niet?!

Animatie video laten maken

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.
Meer informatie
Close