Contacteer ons vandaag!

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. 

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.

Over ons

Gevestigd in Amsterdam, wereldwijd actief.

Sinds 2017 hebben we videocontent gemaakt voor honderden klanten in heel Nederland. Als eerste neuro-videomarktingbedrijf in Nederland streven we ernaar om content te creëren om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken. Of dit nu in HR, sales, interne communicatie, naamsbekendheid of customer care is, wij creëren videocontent, zoals films en animaties, op basis van hoe het menselijk brein informatie verwerkt en reageert op prikkels. We werken volledig op afstand met Nederlandse collega’s in Nederland, Indonesië, Mexico en Zuid-Afrika. Lees hier meer over ons als animatiebureau

Waar video productie en neuromarketing samen gaan

We nemen gedurende ons hele productieproces evidence-based beslissingen. Op deze manier kunnen we de subjectiviteit uit de besluitvorming halen en zorgen voor de creatie van video-inhoud op basis van objectieve feedback. Laat bij ons dus jouw volgende video maken en ondervind de kracht van neuromarketing.