Bedrijfsvideo
laten maken

Wil je een bedrijfsvideo laten maken? Dan ben je bij Rocket Videos aan het juiste adres! Wij hebben ruime ervaring met het maken van bedrijfsvideo’s voor meer dan 200 klanten in Nederland. Kom hier meer te weten over wat wij te bieden hebben. 

RESULTATEN VAN ONZE KLANTEN

135%

hogere CTR

10x

lagere CPC

50%

hogere gemiddelde kijktijd

Bedrijfsvideo

Zet jouw organisatie in de spotlight

Bedrijven en organisaties maken steeds vaker gebruik van video content. Video is namelijk een heel effectieve manier om met jouw stakeholders te communiceren. Een bedrijfsvideo is dan ook vaak het speerpunt van de communicatiestrategie van een organisatie. Het staat je toe om in heel korte manier voor te stellen aan klanten en andere stakeholders. Geef ze een kijkje achter de schermen, stel jouw collega’s voor of introduceer jouw dienst of product aan de kijker. Je zal dan al snel merken dat dit een positieve invloed heeft op al jouw communicatie- en branding-uitingen!

Bedrijfsvideo's

Play Video

Showreel 2022

Play Video

DOM

Play Video

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

Play Video

Adama

Play Video
Play Video

Epson

Laad meer video's
Play Video

Bovemij

Play Video

Tropenmuseum

Play Video

Batavia Stad

BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN

Laat elk type van video maken

Je kan bij ons elke type van bedrijfsvideo laten maken. Of je nu op zoek bent naar een animatie of een film, wij kunnen het allemaal! Wij zijn een allround video agency en hebben zowel een filmcrew als een animatie team onder 1 dak.

2D animatie

Film

3D animatie

Animatie & film

Onze klanten beoordelen ons met

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Plan een vrijblijvend gesprek in

Op zoek naar een partij om een bedrijfsvideo te maken, maar weet je nog niet goed hoe en wat?  Wij maken je graag wegwijs in een vrijblijvend gesprek. Zo kunnen we op basis van jouw behoeftes aanbevelingen doen voor jouw volgende video productie.

Over ons

Rocket Videos

Rocket Videos maakt sinds 2017 bedrijfsvideo’s voor organisaties in Nederland. Sindsdien hebben we ruim 1.000 video’s geproduceerd voor meer dan 200 klanten. Bij ons kan je terecht voor het maken van promo video’s, product video’s, testimonials, uitleg video’s, instructie video’s en nog veel meer. Onze kracht zit hem in het feit dat wij in staat zijn om alle type van video formats te combineren. Onze video strategen zorgen er ook voor dat we steeds het doel van jouw video voor ogen houden. Zo maken we niet enkel een mooie video, maar zorgen we er ook voor dat het een doeltreffende video wordt.

Sterke merken

Wij zijn trots dat wij klanten zoals BASF, FrieslandCampina, bunq, Greenchoice, Epson, Tropenmuseum en vele anderen tot ons klantenbestand mogen rekenen. Zij vertrouwen ons hun videoproducties toe om hun merk verder te versterken. Daarnaast werken wij ook voor talrijke kleine en middelgrote organisaties om hun eerste stappen op vlak van video te helpen zetten. Waar wacht jij nog op?

Contacteer ons vandaag!

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.