Commercial
laten maken

Je kan bij Rocket Videos terecht om jouw commercial te laten maken. Lees op deze pagina meer waar je op moet letten en hoe je bij ons terecht kan voor jouw volgende video commercial.

Tijd om jouw organisatie in de spotlights te zetten

Door middel van een top productie

Steeds meer bedrijven vinden hun weg naar het laten maken van een commercial om hun producten of diensten onder de aandacht te brengen. Commercials worden allang niet enkel meer op TV getoond, maar maken deel uit van onze dagelijkse online beleving. Of je nu een commercial wilt laten maken voor social media, jouw website of voor een conferentie, wij leggen je hoe dat kan en waar je op moet letten bij het bepalen van jouw budget.

Bedrijfsfilm laten maken 1

Wat kost een commercial?

Videoproducties zijn vaak goedkoper dan je denkt

Bij het bepalen van jouw productiebudget dien je enkele zaken in het achterhoofd te houden. Zo hangen productiekosten nauw samen met het aantal locaties, filmdagen, het al dan niet werken met acteurs, voice over artiesten of special effects. Je mag er vanuit gaan dat een videoproductie start vanaf €4.500. Hoe complexer het concept en hoe hoger de kwaliteit, hoe groter het productieteam is en hoe hoger de kosten uitvallen. Wij helpen jou bij het bepalen van het budget na een uitgebreide kennismakingsgesprek. 

Recente commercials

Play Video

DOM

Bedrijfsfilm laten maken 4
Play Video

FELIXprinters

Bedrijfsfilm laten maken 5
Play Video

Tropenmuseum

Meer video's
Play Video

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

Bedrijfsfilm laten maken 7
Play Video

Showreel

Bedrijfsfilm laten maken 8
Play Video

Batavia Stad

COMMERCIAL LATEN MAKEN

Commercials voor elk kanaal

Hoe en waar zet je jouw commercial het beste in? En kan deze ook voor meerde doeleinden worden ingezet? Wij helpen je om al deze belangrijke vragen te beantwoorden. Haal meer uit een commercial door ook bijvoorbeeld korte afgeleide bumper ads te maken, of door verschillende varianten voor elk consumentensegment te produceren.

Bedrijfsfilm laten maken 9

Branding

Bedrijfsfilm laten maken 10

Social

Sales

Bedrijfsfilm laten maken 12

HR

Uitgelichte commercials

DOM

Voor DOM hebben we verschillende commercials ontwikkeld. Op basis van persona’s pitchen we verschillende concepten aan de klant. Samen met hen maakten we scenario’s waar elk segment van hun doelgroep zich in herkent. Vaak met een vleugje humor, zonder de kwaliteit van de DOM producten te vergeten. Bekijk hier deze top productie!

Bedrijfsfilm laten maken 8

Batavia Stad

Batavia Stad was druk op zoek om meer winkelpersoneel aan te trekken, wat in de regio soms een uitdaging kan zijn. Wij kwamen met het idee om de mensen die Batavia Stad laten draaien in the picture te zetten. We maakten verschillende korte commercials die als bumper ads ingezet kunnen worden op de verschillende online kanalen van Batavia Stad

Bedrijfsfilm laten maken 5

Tropenmuseum

Niets zo leuk als een commercial te mogen schieten voor een van de fijnste musea van Amsterdam! Om meer volk te lokken tijdens de schoolvakanties maakten we een online ad die Tropenmuseum in kon zetten op hun socials en website. 

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

Toerisme VAN is al jaren een vaste klant van ons. We krijgen elk jaar de kans om onze mooiste werk voor hen te realiseren. Het begon allemaal met deze leuke commercial om 9 verschillende musea in de regio onder de aandacht te brengen!

Commercials van hoge kwaliteit

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Hoe begin je eraan?

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek brengen we al jullie videobehoeftes in kaart. Vaak hebben onze klanten wel een globaal beeld van wat ze wensen, maar vragen ze onze hulp om dat naar concrete videocontent te vertalen. Op basis van dit gesprek kunnen we dan een prijsvoorstel uitwerken die binnen de budgetverwachtingen ligt van de klant. Zodra dit allemaal op papier staat kunnen we aan de slag! Zit je met concrete videoplannen? Aarzel dan niet om naar ons uit te reiken!

Rocket Videos

Bedrijfsfilm laten maken 13

Vanuit Amsterdam bedienen we het hele land

Wij zijn het gewend om voor organisaties over heel het land te werken. We vinden het juist prettig om doorheen Nederland mooie videoproducties te realiseren. En ook ver buiten Nederland hebben we mooie klanten zitten. Niet voor niets kiezen bedrijven als Epson, Singapore Airlines en BASF voor Rocket Videos!

Commercial ontwikkelen

Neem zeker nog een kijkje op onze website en bekijk enkele van onze producties. We zijn trots op de meer dan 200 klanten die verder geholpen hebben met het bereiken van hun (video)doelen. We zijn het gewend om voor verschillende industrieën te werken en mee te denken met marketing en sales teams van grote ondernemingen. Welkom in de wondere wereld van Rocket Videos!

Bedrijfsfilm laten maken 14

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. 

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.

Waar commercial inzetten?

1. Website

Als je ergens op een website of een landingspagina een video hebt staan, is de kans groot dat je een concept wilt uitleggen of je kijker wilt converteren. Kies een type video dat bij uw doel past, b.v. een uitlegvideo versus een getuigenis en houd deze rond de 1 minuut. Kort en bondig is de juiste keuze!

2. Een landingspagina toevoegen aan
de mix

Voeg extra smaak toe aan jouw video met een specifieke landingspagina in plaats van een generieke webpagina. JProfiteer van de extra tracking mogelijkheden en leid klanten door hun reis zoals Mozes zijn volk door de woestijn leidde. Gebruik autoplay op jouw landingspagina. Het vermindert het aantal benodigde klikken van twee (eenmaal op de video, eenmaal op de call-to-action uiteindelijk) naar één (eenmaal op het videobeeld). Nog een laatste tip voordat we verder gaan: het toevoegen van het woord ‘video’ aan je onderwerpregel heeft bewezen de openingsratio te verhogen

3. Deel met jouw netwerk

Als je dan toch geïnvesteerd hebt in een mooie video commercial, deel deze dan zeker met jouw netwerk. Dit is vaak een moment voor (bestaande) klanten om terug contact te zoeken en gesprekken op te pikken die al lang stillagen. Het kost je niks en je haalt er ongetwijfeld mooie reacties mee!

4. Socials

Belangrijker dan ooit te voren zijn de steeds populairdere social media platformen zoals TikTok, Snapchat en Instagram. Hoewel je misschien geen ervaring hebt met TikTok, kan het toch de moeite zijn om een steeds meer online belevend publiek op deze manier te bereiken. Ook hier kunnen wij je bij begeleiden!

Meer informatie
Close