Werk
dat we graag delen

Showcases

Epson

Epson Europe was op zoek naar een efficiënte manier om videocontent te creëren die gemakkelijk in alle EU-landen waar Epson actief is, kan worden gebruikt. Rocket Videos heeft een snackbaar videoformaat gemaakt dat kan worden gebruikt om video-inhoud te produceren in 28 landen.

Geheim van de Smith

Voor Geheim van de Smith hebben we een 2D animatievideo gemaakt. Het belangrijkste doel was om een video te maken die zou kunnen helpen met het bounce percentage van hun website te verlagen. Kijk eens naar dit prachtige resultaat!

Bovemij

Bovemij vroeg ons om een ​​brandingvideo te maken waarin een superheld een hoofdrol speelt die de klanten helpt om hun problemen op te lossen. Hierdoor kon Bovemij ook haar branding versterken via andere marketing- en communicatie-inspanningen.

Batavia Stad

Rocket Videos bedacht een videostrategie bestaande uit TrueView- en Bumperadvertenties die potentiële kandidaten zouden laten zien hoe het is om in een van de winkels in Batavia Stad te werken.

Tropenmuseum

Rocket Videos heeft voor het Tropenmuseum een ​​promotiefilm gemaakt om gezinnen enthousiast te maken om tijdens de schoolvakanties naar het Tropenmuseum te komen. Maak het gezellig en leer meer over de wereld om ons heen. Voor jong en oud!

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

We ondersteunden Toerisme VAN met verschillende videocontent om hun nieuwe app te promoten. Dit leidt tot lagere kosten per klik op alle platforms zoals YouTube, Snap en Instagram.
Toon meer

Recente video's

Play Video

Showreel 2024

Play Video

Geheim van de Smith

Play Video

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

Promotiefilm
Play Video

FELIXprinters

Play Video

Villex

Play Video

No Isolation

Toon meer

Over ons

Maak kennis met het verhaal achter Rocket Videos

Onze modules

Bekijk hoe we al onze videoprojecten aanpakken.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op en bespreek vandaag nog uw videobehoeften!