Recruitment video
laten maken

Het beste bedrijf voor een Recruitment Video.  In een wereld waar beelden en video’s steeds belangrijker worden, is het creëren van een recruitment video een noodzakelijk onderdeel van je HR-strategie. Een recruitment video laat niet alleen de vacatures zien, maar geeft ook een beeld van het bedrijf en de cultuur. Het is daarom belangrijk dat de recruitment video van hoge kwaliteit is en op een professionele manier wordt gepresenteerd. Dat is waar Rocket Videos binnenkomt.

Waarom is een recruitment video belangrijk?

Een recruitment video is een krachtig middel om kandidaten te bereiken en hen te overtuigen om bij jouw bedrijf te willen werken. Hieronder vind je enkele redenen waarom een recruitment video zo belangrijk is:

 • Het laat de vacatures en bedrijfscultuur zien: Een recruitment video geeft kandidaten een goed beeld van de vacatures en de cultuur binnen het bedrijf. Ze kunnen zien wat het bedrijf biedt en of ze zich hierbij aangesproken voelen.

 • Het trekt de aandacht: Een recruitment video is een visueel middel en daardoor is het makkelijker om de aandacht van kandidaten te trekken dan met tekst alleen.

 • Het stelt het bedrijf op een professionele manier voor: Een professioneel gemaakte recruitment video geeft een goed beeld van het bedrijf en laat zien dat het serieus is over de werving en selectie van nieuwe medewerkers.

Bedrijfsfilm laten maken 1

Recruitment Video's

Play Video

Batavia Stad

Play Video

Certion

Play Video

Solidd Steel Structures

Waarom kiezen voor Rocket Videos?

Rocket Videos is het beste bedrijf voor het creëren van een recruitment video. Hieronder vind je enkele redenen waarom je voor ons moet kiezen:

 • Professioneel team: Ons team bestaat uit ervaren video-professionals die weten hoe ze een recruitment video op een professionele manier moeten maken.

 • Samenwerken met klanten: Wij werken nauw samen met onze klanten om een recruitment video te creëren die aansluit bij hun bedrijfscultuur en vacatures.

  • Uniek ontwerp: Wij zorgen voor een uniek ontwerp dat opvalt tussen de andere recruitment video’s. Onze video’s zijn opvallend, professioneel en vertellen een verhaal.

  • Hoge kwaliteit: Bij Rocket Videos staan we garant voor hoge kwaliteit video’s. Onze video’s zijn scherp, helder en geven een goed beeld van het bedrijf.

 
 

Showcases

Radio Holland

Voor Radio Holland maakte we een vlog om verschillende posities in de onderneming onder de aandacht te trekken. Onze vlogger Beau trekt elke aflevering op pad om een departement van Radio Holland onder de loep te nemen. Deze video’s zorgde voor 135% méér bereik op social media!

Bedrijfsfilm laten maken 8

Batavia Stad

Voor Batavia Stad maakten we verschillende video’s ter ondersteuning van hun recruitment campagne. Van elk van deze video’s produceerden we ook een 6 seconde bumper ad voor remarketing doeleinden. 2 jaar na datum gebruikt Batavia Stad Stad ze nog steeds!

Recruitment video’s 

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Veelgestelde vragen

 1. Wat kost het om een recruitment video te laten maken bij Rocket Videos? Onze prijzen zijn afhankelijk van de omvang en de complexiteit van de recruitment video. Neem gerust contact met ons op om een offerte op maat te ontvangen.

 2. Hoe lang duurt het om een recruitment video te maken? Het duurt gemiddeld 3 tot 6 weken om een recruitment video te maken. Dit is afhankelijk van de omvang en de complexiteit van de video.

 3. Hoe zorgen jullie voor een uniek ontwerp? Wij werken nauw samen met onze klanten om een uniek ontwerp te creëren dat aansluit bij hun bedrijfscultuur en vacatures. Onze video-professionals gebruiken de laatste technieken en trends om de video opvallend en professioneel te maken.

Rocket Videos

Bedrijfsfilm laten maken 13

Ruime ervaring

Sinds 2017 maakt Rocket Videos video content voor bedrijven en organisaties in Nederland. Met meer dan 1.000 videoproducties voor +200 klanten zijn we een erg ervaren videobedrijf. Ons team zit verspreidt over heel het land, waardoor we elke organisatie goed kunnen bedienen. Ook leuk om te weten is dat we Nederlandse collega’s hebben over heel de wereld; van Zuid-Afrika, tot Mexico en Brazilië!

Recruitment video laten maken

Aarzel dus niet langer en contacteer ons voor jouw volgende videoproject. Wij staan alvast klaar om jou te helpen bij het vinden van meer en betere kandidaten. Met onze recruitment video’s trek je de aandacht en kan je je echt onderscheiden van jouw concurrentie. We zien je snel!

Bedrijfsfilm laten maken 14

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kan ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874 

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.