Videoproductieservice
Rocket Videos

Wij zijn een Nederlands videoproductieservice bedrijf  en specialiseren ons in het maken van film en animatie video’s. Wij helpen bedrijven en organisaties bij het maken van alle type van video content om hun doelen te helpen bereiken.

RESULTATEN VAN ONZE KLANTEN

135%

hogere CTR

10x

lagere CPC

50%

hogere gemiddelde kijktijd

Videoproductieservice

Wij ontzorgen je volledig

Je wilt bij jouw zoektocht naar een videoproductieservice er voor zorgen dat je voor een videobedrijf kiest die in staat is om jou volledig te ontzorgen. Bij Rocket Videos besteet je hele videoproductie uit. Van creatief concept en script tot productie en nabewerking. Wij vinden het belangrijk om al het werk uit handen te nemen zodat jij je met andere belangrijke zaken kan bezig houden binnen jouw organisatie. 

Videoproductieservice mogelijkheden

Wat kan je bij ons maken?

Rocket Videos is een all-round videoproductieservice bedrijf. Dat wilt zeggen dat we alle type van videoproducties maken. Van 2D en 3D animaties tot film. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jullie video wensen en doen we verschillende aanbevelingen. Zo helpen we het video format, boodschap en strategie te bepalen. Deze hangen af van het doel dat je wenst te bereiken met video én van jullie company branding. Hieronder sommen we enkele van de mogelijkheden op: 2D animatie video, 3D animatie video, 2D &3D animatie video, bedrijfsfilm, product video, instructie video, social video, promotiefilm, testimonial video en veel meer! Aarzel dus niet om ons te contacteren en wij brengen jouw video wensen in kaart.

Recente producties

Play Video

Showreel 2022

Animatie video laten maken
Play Video

Geheim van de Smith

Play Video

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

Laad meer video's
Play Video

Epson

Play Video

Villex

Play Video

No Isolation

VIDEOPRODUCTIESERVICE

Video voor elk formaat

Als full-service videoproductiebedrijf zijn wij gedreven in het maken van verschillende video formats. Je kan bij ons terecht voor al jouw animatie en filmopdrachten.

Animatie promo video. Animatie video laten maken

2D animatie

Film

3D animatie

Animatie & film

Showcases

Promotiefilm

FELIXprinters

FELIXprinters was op zoek naar verschillende product video’s ter promotie van hun nieuwe 3D printers. Wij maakten deze mooie video’s op 3 filmdagen bij hen op kantoor. Neem een kijkje!

Geheim van de Smith

Wij maakten voor Geheim van De Smith deze mooie animatie video. In deze korte animatie vertellen we wat Geheim van de Smith doet en wat ze voor kijker kunnen betekenen. 

Tropenmuseum

Het Tropenmuseum zocht een videoproductieservice die voor hen een social promo video kon produceren met als doel ouders warm te krijgen om een bezoekje te brengen aan het museum tijdens de herfstvakantie. Met dit als mooi resultaat!

Bovemij

Als videoproductieservice bedrijf maakten voor Bovemij een reeks van animaties die de merkherkenning van hun organisatie diende te verhogen. Daarom kozen we voor een vaste protagonist en herkenbare muziek.

Videoproductieservice

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Plan een brainstorm sessie in

Plan een vrijblijvend gesprek met ons in om te weten te komen hoe dat wij jullie kunnen ondersteunen met onze videoproductieservice. Ons team van video experten staat klaar om met jou het gesprek aan te gaan. Aarzel dus niet en neem contact met ons op!

Over ons

Videoproductieservice

Wij zijn gevestigd in Amsterdam en Arnhem en dekken het hele land. Sinds 2017 hebben we reeds meer dan 200 klanten bediend. Van Groningen tot Maastricht! Als full-service videoproductiebedrijf zijn wij in staat om het hele videoproductieproces uit handen te nemen. Ons team bestaat uit script writers, illustrators, animatoren, creative directors en video strategen. Nog een leuk weetje; wij werken volledig remote. Zo hebben we Nederlandse collega’s in het hele land én in landen als Mexico, Zuid-Afrika en Brazilië!

Performance driven

Wij maken niet zomaar mooie video voor onze klanten. Wij zorgen er voor dat we effectieve video contact produceren aan de hand van de laatste A.I.- en neurotools. Zo zorgen we er voor dat de klanthet maximale haalt uit zijn investering. Lees meer over hoe wij onze video’s verbeteren op deze pagina.

Contacteer ons vandaag!

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.