Animatiebedrijf

Wij zijn een animatiebedrijf gevestigd in Nederland. Bij ons kan je terecht met al jouw animatie projecten. Lees hier meer over ons als animatie bedrijf en wat ons onderscheidt van andere animatie bedrijven.

Animatiebedrijf

Wij maken complexe zaken simpel

Als animatiebedrijf hebben wij meer dan 5 jaar ervaring met het maken van animaties voor meer dan 200 klanten in Nederland. Wij helpen onze klanten om hun verhaal zo helder mogelijk uit te leggen aan klanten en andere stakeholders. Ons ervaren team van script writers, tekenaars, creative directors, video strategen en project managers helpt om jouw boodschap in een notendop te vertellen in een krachtige animatie. 

Recente video's

animatiebureau
Play Video

Bovemij

animatiebureau 2
Play Video

Geheim van de Smith

animatiebureau 15
Play Video

CSL Behring

Villex animatie bedrijf
Play Video

Villex

vo patents animatie bedrijf
Play Video

V.O. Patents

runnersworld animatie bedrijf
Play Video

Runnersworld

Productieproces

ALL-AROUND ANIMATIEBEDRIJF

Animaties voor elke campagne

Of je nu op zoek bent naar een animatie ter ondersteuning van jouw volgende sales video, branding campagne, HR communicatie of product lancering, wij zorgen dat we met video het maximale uit jouw campagne halen.

animatiebureau 7

Branding

animatiebureau 8

Sales

animatiebureau 9

HR

animatiebureau 10

Product

Top Rated AnimatieBedrijf

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Wat onderscheidt ons als animatiebedrijf?

Rocket Videos staat voor prijs/kwaliteit. We hebben weinig overhead- en vaste kosten, doordat we als een van de weinige animatie bedrijven volledig remote zijn opgebouwd. Dit stelt ons in staat om méér tijd te besteden aan de details van onze animaties in vergelijking met veel van onze concurrenten. En dat aan hele scherpe prijzen. Neem contact met ons op en onze animatie experten stellen graag een offerte op maat op!

Rocket Videos

animatiebureau 13

Animatiebedrijf

Rocket Videos zag het daglicht in 2017. Sindsdien hebben we meer dan 200 klanten bedient door heen Nederland. Vanaf de start hebben we ons animatiebedrijf volledig remote uitgebouwd. Zo hebben we Nederlandse collega’s over de hele wereld! Van Mexico tot Indonesië. Zo moeten we niet elke dag in de file staan en kunnen we meer tijd besteden aan de projecten van onze klanten.

Animatiebedrijf voor elke organisatie

Wij hebben ervaring in zowat elke sector. Zo werken we voor multinationals als BASF, Epson en Opel.  Daarnaast werken we ook voor heel wat musea; het Tropenmuseum en het Boijmans Museum om er maar enkele op te sommen. We werken voor meer dan 200 klanten in het MKB en daarbuiten! Ook hebben we als een van de weinige animatie bedrijven échte industrie ervaring doordat onze team leden onderdeel hebben uitgemaakt van sales- en marketing teams in voorgaande jobs.

animatiebureau 14

Contacteer ons vandaag!

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.