Filmproductie
Rocket Videos

Op zoek naar een filmproductie? Rocket Videos maakt filmproducties voor bedrijven en organisaties in heel Nederland. Wij combineren creativiteit met video performance en zorgen er zo voor dat je het maximale haalt uit jouw budget.

RESULTATEN VAN ONZE KLANTEN

135%

hogere CTR

10x

lagere CPC

50%

hogere gemiddelde kijktijd

Filmproductie

Filmproductie voor elk budget

Bij ons kan je terecht voor al jouw volgende filmproductie, ongeacht jouw budget. Op basis van jouw budgetverwachtingen komen we met een voorstel. Zo hangt de totale prijs af van de grootte van de filmcrew, het werken met acteurs, het aantal locaties en het gebruik maken van animatie en geluid. Rocket Videos maakt filmproducties voor zowel grote als kleine organisaties. Van merken als Epson, Davitamon, FrieslandCampina, bunq en BASF, tot musea zoals het Tropenmuseum. Wij zijn trots dat we ons de vaste videopartner mogen noemen voor meer dan 200 klanten in Nederland!

Filmproducties

Play Video

Showreel 2022

Play Video

Epson

Play Video

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

Laad meer video's
Promotiefilm
Play Video

FELIXprinters

Play Video

Tropenmuseum

Play Video

Batavia Stad

FILMPRODUCTIE LATEN MAKEN

Filmproductie voor elk doel

Film kan een belangrijke rol spelen in elk deel van jouw organisatie. Het kan helpen om jouw wervingscampagne te ondersteunen, of om jouw volgende online marketing campagne  te versterken.

Bedrijfsfilm laten maken 9

Branding

Bedrijfsfilm laten maken 10

Social

Sales

Bedrijfsfilm laten maken 12

HR

Showcases

Epson

Wij produceerden video content  voor Epson voor 28 landen in Europa. Deze content wordt voornamelijk ingezet op LinkedIn. Het doel van deze video’s is om Epson als een innovatief bedrijf neer te zetten.

Batavia Stad

Voor Batavia Stad produceerden we 3 TrueView video’s en 3 bumper ads ter ondersteuning van hun wervingscampagne’s. En met succes. 2 later maken ze nog steeds gebruik van onze video’s!

Bedrijfsfilm laten maken 5

Tropenmuseum

Het Tropenmuseum was op zoek naar een promo video voor social media om ouders warm te maken voor een bezoekje aan het Tropenmuseum met de kroost tijdens de herfstvakantie. In deze filmproductie maakten we gebruik van modellen om een gezellige sfeer neer te zetten.

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

Wij maakten een filmproductie voor Toerisme VAN die op alle social kanalen kon worden ingezet. Hiervoor maakten we verschillende formats voor Snapchat, TikTok, Facebook, YouTube én Instagram.

Onze klanten beoordelen ons met

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Plan een brainstorm sessie in

Op zoek naar een filmproductie? Plan dan vandaag nog een vrijblijvende brainstorm sessie in met ons en kom zo te weten wat Rocket Videos voor jou kan betekenen. Of je nu op zoek bent naar een commercial, bedrijfsvideo of iets anders, wij staan voor je klaar!

Over ons

Filmproducties sinds 2017

Wij zijn als filmbedrijf gevestigd in Amsterdam en Arnhem, wat maakt dat we klanten in het hele land kunnen bedienen. Onze filmcrews hebben sinds 2017 honderden filmproducties gemaakt in Groningen tot Maastricht. Ook hebben we heel wat ervaring met het filmen in het buitenland. En ook leuk om te weten, wij werken volledig remote. Met Nederlandse collega’s in Mexico, Brazilië en Zuid-Afrika!

Full service videobedrijf

Rocket Videos bestaat sinds 2017 en is sindsdien uitgegroeid tot een een videobedrijf gevestigd  in Amsterdam met meer dan 200 klanten in heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van 2D animaties, 3D animaties én films en combineren dit met neuromarketing om zo video’s te maken die aanslaan bij jouw doelpubliek. Aarzel dus niet en start vandaag nog met jouw volgende filmproductie!

Contacteer ons vandaag!

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.