Batavia Stad
Recruitment campagne

Over het project

Batavia Stad is de afgelopen jaren flink uitgebreid. Als gevolg daarvan waren veel winkeleigenaren op zoek naar nieuwe medewerkers.

Rocket Videos werd gevraagd om een ​​videostrategie te bedenken die potentiële kandidaten laat zien hoe het is om in een van de winkels in Batavia Stad te werken. Samen met de opdrachtgever hebben we 3 medewerkers geselecteerd met verschillende profielen passend bij de doelgroep en die bereid waren om mee te werken aan de video’s.

Door de mensen achter het werk te laten zien, wilden we een bepaalde funfactor creëren en kijkers laten zien wie hun toekomstige collega’s zijn.

KEY features

Social

De videoformaten moeten geschikt zijn voor Instagram en YouTube. Dit betekent dat ze kort moeten zijn en in staat moeten zijn om de aandacht van de kijker in de eerste 2 seconden te trekken.

Doelgroep

Er is niets beter dan het gebruik van echte medewerkers in wervingsvideo's om nieuwe collega's aan te trekken, want zij zijn per definitie de doelgroep die je benadert.

Remarketing

Remarketing is net zo belangrijk als de initiële boodschap. Uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen pas actie ondernemen na de tweede of derde interactie met een merk. Voor dit doel hebben we bumperadvertenties van 6 seconden gemaakt die voornamelijk op YouTube worden gebruikt.

Client (brand)

Agency

Modules

Industrie

Ben je geïnspireerd?

Gerelateerde casestudy's

Tropenmuseum

Promotiefilm

FELIXprinters

Meer informatie
Close