Reclamebureau
Roceket Videos

Ben je op zoek naar een reclamebureau om jouw volgende videoproductie te realiseren? Wij zijn gedreven video marketing specialisten en hebben ruime ervaring in het produceren van reclamevideo’s en online reclamespots. Lees hier hoe wij jullie van dienst kunnen zijn!

Reclamebureau

Waarom zou je een videobedrijf als Rocket Videos selecteren om jouw volgende reclamevideo te laten maken? Videobedrijven zijn vaak het reclamebureau bij uitstek om een commercial te laten maken omdat zij een specifieke focus hebben op videoproductie. Zij hebben bijgevolg heel wat kennis in huis op vlak van videostrategie en video marketing. En ben je op zoek om een video te laten maken die thuishoort in een videomarketingplan? Dan is Rocket Videos misschien wel de geknipte videopartner voor jullie.

Animatie promo video. Animatie video laten maken
Bedrijfsfilm laten maken 12

Reclamebureau met video expertise

Bij ons kan je terecht voor het maken van verschillende videostijlen. Zo zijn we gedreven in live video producties als ook in het maken van animaties. Je zal bij ons als jouw reclamebureau dus zeker niet geconfronteerd worden met creatieve beperkingen. Wij hebben een gedreven team met een ruime set van skills en ervaringen. Zo hebben we ook video strategen in dienst die ervoor zorgen dat jouw reclamevideo de gewensten doelen haalt. Het heeft namelijk weinig zin om een video te produceren als deze niet strategisch wordt ingezet. Naast video strategen zorgt ons team van. Creative Directors, videografen, Accountmanagers, editors, regisseurs en vele anderen ervoor dat we video’s van het allerhoogste niveau produceren. Wij hebben expertise in een verscheidenheid van industrieën. Zo zijn we trots dat we grote musea als het Tropenmuseum en het Boijmans musem tot onze klanten mogen rekenen. Tegelijkertijd werken we voor multinationals zoals Singapore Airlines, BASF en Epson en oer-Nederlandse merken zoals FrieslandCampina, Greenchoice en Bataviastad.

Uitgelichte reclame video's

Play Video

DOM

Play Video

Toerisme VAN

Play Video

Adama

Bovemij animatie tekening. Animatie video laten maken

Voordelen Rocket Videos

Wil je dus een commercial maken?  Dan heb je de volgende voordelen in het aangaan van een samenwerking met Rocket Videos

Niet elk reclamebureau is even gedreven in het maken van reclame video’s. Wij zijn dat wel. Met een divers team van film- en animatie experten kunnen wij elk video type aan: 2D animatie, 3D animatie, drone video’s, live action video, of een combinatie er van.

Al onze video’s hebben een unieke look&feel. Deze creëren we in samenspraak met de klant. We hergebruiken nooit concepten of stijlen van voorgaande producties en zorgen er zo voor dat elke video authenticiteit uistraalt en aansluit bij de branding van de klant.

Niets zo irritant als een reclamebureau die telkens extra kosten in rekening brengt. Wij zorgen altijd voor een flexibele aanpak tijdens het productieproces zodat wij op het ritme van de klant kunnen werken en niet met onverwachte kosten aankomen. Door ook enige flexibiliteit te hanteren tijdens de reviewrondes, komt de klant niet voor blok te staan als zij toch nog bepaalde zaken anders zouden willen zien.

Wij zijn een professioneel bureau waarbij er niet enkel creatievelingen rondlopen maar waar wij ook zeer gestructureerde video analisten en project managers hebben die er voor zorgen dat alles in goede banen verloopt.  Duidelijke communicatie zorgt voor minder misverstanden, zorgt er ook voor dat verwachten ingelost worden en zorgen uiteindelijk voor minder frustraties bij de klant. Wij zorgen altijd dat alle afspraken duidelijk op papier staan en verkiezen het om tijdens specifieke momenten een call of videocall in te plannen om ervoor te zorgen dat we nog steeds op dezelfde lijn zitten als de klant.

Showcases

Commercial

Een commercial voor TV of online, het is en een populair middel om veel mensen te bereiken. Commercials duren vaak niet heel lang maar zijn van heel hoge kwaliteit. Je wilt dus zeker met een videobureau in zee gaan die een groot en ervaren team op de set kan krijgen.

Branding video’s

Je kan bij ons terecht voor al jouw branding video’s. Niets versterkt een merk zo hard als een goed ontworpen video. Branding video’s zorgen voor herkenbaarheid. Je kan bijvoorbeeld met een bepaalde look&feel aan de slag gaan voor al jouw video’s. Of je kan met een herkenbare slogan en voice over werken. We ontwerpen vaak ook een specifieke jingle voor een klant omdat dit weeral voor herkenbaarheid zorgt. Of wat dacht je van werken met een vaste acteur die het gezicht wordt van jullie onderneming?

Product video’s

Product video’s kunnen op verschillende manieren geproduceerd worden. Ze kunnen in film gemaakt worden, of in animatie. Vaak hangt deze keuze af van het doel en het type product dat je in beeld wilt brengen. Kies je voor film, dan kan het product in een studio gefilmd worden, op een set of kantoorruimte. Product video’s spitsen zich vaak toe op functionaliteiten van het product en dan is een combinatie van film en animatie vaak heel doeltreffend.

Campagne video’s

Campagne video’s zijn het speerpunt van een online campagne. Zij staan centraal in een landelijke marketing campagne en zorgen ervoor dat er traffic gegenereerd wordt naar specifieke landing pagina’s, websites, social media pagina’s of formulieren. Belangrijk bij campagne video’s is om goed na te denken over de buy-out van acteurs die deelnemen aan de videoproductie. Er zijn vaak namelijk heel specifieke regels afgesproken met de acteur waar en hoe de video en hun afbeeldingen ingezet mogen worden.

ONZE KLANTEN GEVEN ONS

5.0
5/5

Klanten reviews

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Ga in gesprek

Wil je toch niet voor een klassiek reclamebureau gaan, maar ben je vooral opzoek naar een betrouwbare videopartner? Ga dan vandaag nog met ons in gesprek!

Over ons

Animatie video laten maken

Rocket Videos

Wij doen meer dan enkel video’s produceren. Samen met de klant denken wij na hoe video een cruciale rol kan spelen in het bereiken van bedrijfsdoelen. Of je nu een speerpunt nodig hebt in jouw marketing- en communicatieplan of jouw sales eforts wilt verbeteren, wij helpen je mee de grote lijnen uitzetten. En nadien maken we een vette videoproductie natuurlijk!

Hoe werkt een reclamebureau?

Hoe ga je tewerk met een reclamebureau? We beginnen eerst met de strategische doelen te definiëren van jouw reclamecampagne. Zo kijken we naar de doelgroep, customer journey en het doel (zoals Purchase Intent, Brand Awareness of Brand Recall). Aan de hand van YouTube’s 3H framework maken we een overzicht van waar jouw video past in de bredere communicatiestrategie. Eenmaal we weten wat de positionering is van de video, kunnen we aan de slag gaan met de videoproductie. We hebben een heel gedetailleerde pagina geschreven over het proces van een videoproductie. Dus wil je meer in detail gaan, check het dan zeker! We doorlopen de volgende stappen: concepting, scripting, storyboard, filmdag (of animatie), montage en oplevering. Dit gebeurt allemaal op een gestructureerde manier zodat jullie als klant altijd het gevoel hebben in controle te zijn. Zo vermijden we dat we een video opleveren die niet aan jullie verwachtingen voldoet.

Animatie video laten maken

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.
Meer informatie
Close