Video Agency
Rocket Videos

Ben je op zoek naar een video agency? Dan ben je bij Rocket Videos aan het juiste adres! Wij zijn een innovatieve video agency die creativiteit combineert met performance. We laten je graag meer zien op deze pagina!

RESULTATEN VAN ONZE KLANTEN

135%

hogere CTR

10x

lagere CPC

50%

hogere gemiddelde kijktijd

Allround Video agency

Creativiteit en performance

Rocket Videos is een video agency in Nederland waarbij we we richten ons op het maken van animaties en films voor bedrijven en organisaties. Ons team bestaat uit creatievelingen en video strategen en het is die combinatie die er voor zorgt dat dat wij mooie en doeltreffende video’s kunnen produceren voor onze klanten. Video’s dienen namelijk een doel; van een hogere sales conversie, meer bereik, een betere klanten ervaring tot een grotere merkherkenning. Een videoproductie is nooit een klus die door 1 persoon gedaan kan worden. We combineren verschillende talenten om zo tot het beste resultaat te komen. Zo werken onze script writers, illustratoren, animatoren, creative directors, video strategen en onze filmcrew nauw samen om tot een fantastisch eindproduct te komen.

Video agency mogelijkheden

Wat kan je bij ons maken?

Wij zijn een multidisciplinair team. Zo zijn wij in staat om 2D animaties, 3D animaties én filmproducties te realiseren voor onze klanten. Naast video productie zijn we ook intens bezig met video strategie. Video strategie staat altijd centraal bij onze videoproducties omdat we met de klant stil willen staan bij het doel dat wenst bereikt te worden met onze video’s. Eenmaal we weten wat we willen bereiken kunnen beslissen hoe we dit willen doen. Zo kunnen we alle soorten van videoproducties maken. Van promotievideo’s, explainer video’s, social content tot drone video’s en after movies. Hieronder vind je alvast enkele recente producties!

Recente producties

Play Video

Showreel 2022

Play Video

ADAMA

Play Video

DOM

Laad meer video's
Play Video

Epson

Play Video

Villex

Play Video

No Isolation

VIDEO AGENCY

Video voor elk formaat

Wijn zijn een full-service video agency en maken elk video formaat dat je wenst. Zo kan je kiezen voor 2D animatie, 3D animatie of film.

Animatie promo video. Animatie video laten maken

2D animatie

Film

3D animatie

Animatie & film

Showcases

Promotiefilm

FELIXprinters

FELIXprinters was op zoek een video agency om een pakkende promo video te maken. Wij zorgden voor een moderne look en feel en een duidelijke boodschap.

Geheim van de Smith

Geheim van de Smith wou een abstractie animatie video maken zonder het gebruik van poppetjes. Wij gingen daar mee aan de slag, en dat leidde tot dit mooie resultaat!

Tropenmuseum

Voor het Tropenmuseum hebben we deze leuke social media promo video gemaakt. Ze zochten en vonden bij Rocket Videos een video agency die in staat was een gezellige sfeer neer te zetten die families aansprak om een kijkje te komen nemen in het Tropenmuseum.

Bovemij

Als video agency maakten we voor Bovemij deze grappige en herkenbare animatie video. Nadien ging de klant ook aan de slag met de gemaakte illustraties om hun branding te versterken. Je kan hier meer lezen!

Video Agency

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Plan een brainstorm sessie in

Je kan bij ons een vrijblijvend gesprek inplannen om meer te weten te komen hoe video een rol kan spelen in jullie marketing- en communicatie plannen. Wij kunnen je een eerlijk en helder beeld geven van de mogelijkheden. Onze experten staan voor je klaar!

Over ons

Rocket Videos

Rocket Videos zag het licht in 2017 en produceerde sindsdien meer dan 1.000 video’s voor ruim 200 klanten in heel Nederland. Ons team werkt volledig remote. Zo hebben we Nederlandse collega’s in Zuid-Afrika, Cambodja. Brazilië en doorheen heel Nederland. Dat betekent dat we meer tijd kunnen besteden aan onze klanten vermits we niet dagelijks naar een kantoor moeten pendelen. En we houden wel van de flexibiliteit en het internationale karakter!

Performance driven

Bij ons kan je niet enkel terecht voor mooie video’s. Wij zijn ook echt een video marketing bureau in hart en nieren. Dat wilt zeggen dat we altijd kritisch stilstaan aan de start van elke video project om de klant en haar doelstellingen duidelijk beter te begrijpen. Enkel zo kunnen we sterke video’s produceren die ook iets bereiken.

Contacteer ons vandaag!

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.