Animatie Studio

Rocket Videos is een animatie studio uit Amsterdam en wij zijn als animatie bedrijf gespecialiseerd in het maken van animaties en explainer video’s. Als animatie studio hanteren wij de meest recente productie technieken om zo efficiënte animaties voor onze klanten te produceren. Dat is wat ons onderscheidt van andere animatie bedrijven.

RESULTATEN ANIMATIE BEDRIJF

135%

hogere CTR

10x

lagere CPC

50%

hogere gemiddelde kijktijd

Recente video's

animatie studio voorbeeld 1
Play Video

Bovemij

animatie studio voorbeeld 2
Play Video

Geheim van de Smith

animatie studio voorbeeld 3
Play Video

CSL Behring

Meer video's laden
Animatie studio voorbeeld 4
Play Video

Opel

animatie studio voorbeeld 5
Play Video

Villex

animatie studio voorbeeld 6
Play Video

No Isolation

Animatie studio Amsterdam

Op zoek naar een animatie studio?

Ons team van illustratoren en animatoren is ervaren in het maken van animatie video’s voor elk onderdeel van jouw organisatie. Of je nu op zoek bent naar een sales video of een recruitment video, bij animatiestudio Rocket Videos ben je aan het juiste adres! 

animatie studio voorbeeld 7

Branding

animatie studio voorbeeld 8

Sales

Animatie studio voorbeeld 9

HR

animatie studio voorbeeld 10

Product

Showcases

animatie studio voorbeeld 11

Runnersworld

Voor Runnersworld hebben we een animatie gemaakt die zowel in hun winkels als online wordt getoond. Ze zochten een animatie bedrijf die 2D- en 3D-elementen kon combineren om zo een kwalitatief hoogstaande video te maken. Niet alle animatie bedrijven combineren beide stijlen, maar Rocket Videos wel!

V.O. Patents

V.O. Patens zocht een animatie studio om een uitleg video te maken. Op deze manier willen ze hun klanten het octrooi applicatie proces laten zien, vermits dit een veelgestelde vraag is. Onze expertise op vlak van patentaanvragen zorgde er voor dat VO. Patents ons als animatiestudio verkoos boven andere animatie bedrijven.

Ervaren Animatie Studio

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Op zoek naar een animatie studio?

Wij zijn jouw perfecte animatie studio. Als een van de meest gekende animatie bedrijven van Nederland verzorgen wij video content voor meer dan 200 klanten. Bij ons kan je terecht voor al je animatie wensen. Onze animatiestudio maakt doeltreffende animaties die geschikt zijn voor elk bedrijf of organisatie en dat voor ieders budget. Neem vandaag nog contact met ons op!

Rocket Videos | Animatie bedrijf

Animatie studio globe

Animatie studio Amsterdam

Sinds de oprichting in Amsterdam in 2017 maken wij als animatie bedrijf animaties op maat voor bedrijven, musea en andere organisaties in Nederland. Wat ons als animatie studio onderscheidt van andere animatie bedrijven is dat ons team ook heel wat relevante werkervaring heeft in verschillende industrieën. Hierdoor zijn we in staat om pro-actief mee te denken met jouw organisatie, vermits we als geen ander weten wat het is om deel uit te maken van een sales, HR of marketing team. Onze animatiestudio werkt ook volledig remote, met Nederlandse collega’s in Mexico en Zuid-Afrika. Maak vandaag nog kennis met ons!

Animatie studio voor elke organisatie

Als animatie bedrijf werken wij voor een heel verscheiden klanten portfolio. Het Tropenmuseum, Davitamon, Epson, Pon, BASF, Batavia Stad, Greenchoice en meer dan 200 andere klanten vertrouwen ons toe met hun videoproducties. Als animatie studio zijn we toegankelijk voor elke onderneming die video wenst in te zetten als speerpunt in hun organisatie.

Animatie studio rocket

Contacteer ons vandaag!

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.

Wat ons uniek maakt als animatie studio

Unieke stijl voor jouw bedrijf

Als animatie bedrijf zorgen we er voor dat elke nieuwe klant waar we een animatie video voor ontwikkelen, een eigen unieke stijl krijgt. Op deze manier voorkom je dat jouw video lijkt op die van een andere organisatie, of erger, op die van een concurrent. Al onze animaties worden ook afgestemd op de branding van de klant, zodat de video naadloos past in de marketing- en communicatie strategie van de organisatie. Dit wat ons onderscheidt van andere animatie studios.

Source files

We zijn een van de weinige animatie studios die ook de source files (brondbestanden) van uw videoproject daadwerkelijk overhandigen zodra het productieproces is voltooid. Op deze manier haal je nog meer uit jouw video doordat je de illustraties kan verwerken in andere marketing materialen. Zo gebruiken onze klanten hun illustraties bijvoorbeeld voor hun website, in brochures of posters. Dit is een groot voordeel ten op zichte van andere animatie bedrijven!

Innovatieve videotools

We hanteren verschillende innovatieve tools om onze video’s te verbeteren, iets wat ons onderscheidt van andere animatie studios. Zo gebruiken we A.I. en neurotools om onze video’s beter te laten aansluiten bij wat jullie doelpubliek wenst. We kunnen aan de hand van onze A.I. aangedreven eye-tracking tool en facial coding het kijkgedrag van jouw publiek voorspellen om zo jouw video verder te optimaliseren! Dit is wat ons uniek maakt als animatie bedrijf!

Industrie expertise

Veel van onze teamleden hebben relevante werkervaring opgedaan in andere sectoren voordat ze bij animatiestudio kwamen werken. In tegenstelling tot andere animatie studios zijn we niet enkel een team van ‘creatievelingen’, maar weten we ook hoe het is om te werken voor bedrijven  in de financiële sector (Deloitte), food & landbouw, biochemie, rekrutering, e-onderwijs en non-profit. Hierdoor weten we als geen ander hoe we met onze klanten moeten meedenken om hun communicatie-uitdagingen aan te pakken!