Animatie Studio

Rocket Videos is een animatie studio gespecialiseerd in het maken van animaties en explainer video’s. Als animatie studio hanteren wij de meest recente productie technieken om zo efficiënte animaties voor onze klanten te produceren.

RESULTATEN VAN ONZE KLANTEN

135%

hogere CTR

10x

lagere CPC

50%

hogere gemiddelde kijktijd

Recente video's

animatie studio voorbeeld 1
Play Video

Bovemij

animatie studio voorbeeld 2
Play Video

Geheim van de Smith

animatie studio voorbeeld 3
Play Video

CSL Behring

Meer video's laden
Animatie studio voorbeeld 4
Play Video

Opel

animatie studio voorbeeld 5
Play Video

Villex

animatie studio voorbeeld 6
Play Video

No Isolation

Animatie studio Rocket Videos

Op zoek naar een animatie studio?

Ons team van illustratoren en animatoren is ervaren in het maken van animatie video’s voor elk onderdeel van jouw organisatie. Of je nu op zoek bent naar een sales video of een recruitment video, bij ons en je aan het juiste adres! 

animatie studio voorbeeld 7

Branding

animatie studio voorbeeld 8

Sales

Animatie studio voorbeeld 9

HR

animatie studio voorbeeld 10

Product

Showcases

animatie studio voorbeeld 11

Runnersworld

Voor Runnersworld hebben we een animatie gemaakt die zowel in hun winkels als online wordt getoond. We hebben 2D- en 3D-elementen gecombineerd om zo een kwalitatief hoogstaannde video te maken

V.O. Patents

V.O. zocht een animatie studio om een uitleg video te maken. Op deze manier willen ze hun klanten het octrooi applicatie proces laten zien, vermits dit een veelgestelde vraag is.

Ervaren Animatie Studio

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Op zoek naar een animatie studio?

Wij zijn jouw perfecte animatie partner. Als een van de meest gekende animatie studio’s van Nederland verzorgen wij video content voor meer dan 200 klanten. Bij ons kan je terecht voor al je animatie wensen. Wij maken doeltreffende animaties die geschikt zijn voor elk bedrijf of organisatie en dat voor ieders budget. Neem vandaag nog contact met ons op!

Over ons

Animatie studio globe

Animatie studio Amsterdam

Wij maken sinds 2017 animaties op maat voor bedrijven, musea en andere organisaties in Nederland. Wat ons als animatie studio onderscheidt is dat ons team ook heel wat relevante werkervaring heeft in verschillende industrieën. Hierdoor zijn we in staat om pro-actief mee te denken met jouw organisatie, vermits we als geen ander weten wat het is om deel uit te maken van een sales, HR of marketing team. We werken ook volledig remote, met Nederlandse collega’s in Mexico en Zuid-Afrika. Maak vandaag nog kennis met ons!

Animatie studio voor elke organisatie

We werken voor een heel verscheiden klanten portfolio. Het Tropenmuseum, Davitamon, Epson, Pon, BASF, Batavia Stad, Greenchoice en meer dan 200 andere klanten vertrouwen ons toe met hun videoproducties. Als animatie studio zijn we toegankelijk voor elke onderneming die video wenst in te zetten als speerpunt in hun organisatie

Animatie studio rocket

Contacteer ons vandaag!

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.

Wat ons uniek maakt als animatie studio

Unieke stijl voor jouw bedrijf

Elke nieuwe klant waar we een animatie video voor ontwikkelen, krijgt zijn eigen unieke stijl. Op deze manier voorkom je dat jouw video lijkt op die van een andere organisatie, of erger, op die van een concurrent. Al onze animaties worden ook afgestemd op de branding van de klant, zodat de video naadloos past in de marketing- en communicatie strategie van de organisatie.

Source files

We zijn een van de weinige animatie studio’s die ook de source files (brondbestanden) van uw videoproject daadwerkelijk overhandigen zodra het productieproces is voltooid. Op deze manier haal je nog meer uit jouw video doordat je de illustraties kan verwerken in andere marketing materialen. Zo gebruiken onze klanten hun illustraties bijvoorbeeld voor hun website, in brochures of posters.

Innovatieve videotools

We hanteren verschillende innovatieve tools om onze video’s te verbeteren, iets wat ons onderscheidt van andere animatie studio’s. Zo gebruiken we A.I. en neurotools om onze video’s beter te laten aansluiten bij wat jullie doelpubliek wenst. We kunnen aan de hand van onze A.I. aangedreven eye-tracking tool en facial coding het kijkgedrag van jouw publiek voorspellen om zo jouw video verder te optimaliseren!

Industrie expertise

Veel van onze teamleden hebben relevante werkervaring opgedaan in andere sectoren voordat ze bij Rocket Videos kwamen werken. In tegenstelling tot andere animatie studio’s zijn we niet enkel een team van ‘creatievelingen’, maar weten we ook hoe het is om te werken voor bedrijven  in de financiële sector (Deloitte), food & landbouw, biochemie, rekrutering, e-onderwijs en non-profit. Hierdoor weten we als geen ander hoe we met onze klanten moeten meedenken om hun communicatie-uitdagingen aan te pakken!