Animatiefilmpje
maken

Wil je graag een animatiefilmpje maken voor jouw bedrijf of organisatie? Dan ben je bij Rocket Videos aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 1.000 animatiefilmpjes gemaakt voor ruim 200 klanten in Nederland.

Waarom een animatiefilmpje laten maken?

Maak complexe zaken helder om te begrijpen

Soms heb je maar enkele seconden om jouw boodschap aan een klant, werknemer of andere stakeholder over te brengen. We worden dagelijks namelijk overspoeld door informatie. Een animatiefilmje kan er voor zorgen dat jouw boodschap snel en helder overkomt. Op deze manier vergroot je de kans om jouw doel te bereiken. Of je nu bezig bent met marketing, sales, interne communicatie of HR. Animatie heeft als voordeel dat de enige beperking jouw verbeelding is. In tegenstelling tot film ben je namelijk niet beperkt in locaties, scenario’s of andere fysieke zaken. Een verhaal met een brandend huis kan je natuurlijk veel gemakkelijker verbeelden in een animatiefilmpje dan in film. Maak complexe zaken helder, daar helpen we je graag mee!

Animatie promo video. Animatie video laten maken

Uitgelichte animaties

Play Video

Bovemij

Animatie video laten maken
Play Video

Geheim van de Smith

Play Video

Adama

Meer video's
Animatie video laten maken
Play Video

Opel

Animatie video laten maken
Play Video

Villex

Animatie video laten maken No Isolation
Play Video

No Isolation

Bovemij animatie tekening. Animatie video laten maken

Hoe maak je een animatiefilmpje?

Ons productieproces garandeert een mooi resultaat

Als animatie studio vinden wij het belangrijk om voor jullie een video te produceren die 100% aansluit bij jullie verwachtingen. Dit doen we door er voor te zorgen dat we goedkeuring ontvangen van de klant in elke stap van het productieproces. Zo vermijden we dat we uiteindelijk een video opleveren waar de klant niet tevreden mee is. We doorlopen samen de volgende stappen:

  1. script
  2. zwart-wit storyboard
  3. ingekleurde illustraties
  4. voice over opname
  5. Animatie

Het hele productieproces duurt 6 weken, zonder review rondes. Wij stellen ons zo flexibel mogelijk op naar de klant om er voor te zorgen dat zij de beste klanten ervaring krijgen. Op het einde van het productieproces leveren wij het animatiefilmpje aan in een .mp4 bestand, zodat je deze kan inzetten op de gewenste online en offline kanalen. Daarnaast ontvang je bij ons ook de bronbestanden van de tekenen in vector formaat. Deze tekeningen kan je dan verwerken in brochures, op de website of in andere marketing materialen. Zo haal je het maximale uit jouw investering. Wij zijn een van de weinige animatie bureaus die dit doen.

ANIMATIEFILMPJE MAKEN

De geknipte animatie voor elk doel

Wij zorgen er voor dat jouw animatie video perfect aansluit bij jouw video wensen. Elke video wordt geoptimaliseerd om haar doel te bereiken.

Animatie video laten maken Arnhem

Branding

Animatie video laten maken Arnhem

Sales

Animatie video laten maken

Human Resources

Animatie video laten maken

Product

Showcases

Animatie video laten maken

Bovemij

We maakten voor Bovemij deze leuke animatie video. We zorgden ervoor dat een superheld een centrale rol speelde in deze video. Zo maakten we een herkenbaar animatiefilmpje dat bijblijft!

Animatie video laten maken

Geheim van de Smith

Geheim van de Smith zorgt een animatie video die in 90 seconden kun uitleggen wie ze zijn en wat ze doen. We opteerden voor een mooie herkenbare stijl en zorgden voor een dynamische look & feel.

ANIMATIES VAN HOGE KWALITEIT

5.0
5/5

Klanten reviews

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Vrijblijvend gesprek

Ga vandaag nog een vrijblijvend gesprek met ons aan. Wij vertellen je graag meer over Rocket Videos en onze animatie video’s. Onze video experten kunnen aangeven waar jij op zoek naar bent en welk budget hier voor nodig is. Aarzel dus niet, wij staan voor je klaar!

Over ons

Animatie video laten maken

Animatie studio

Rocket Videos bestaat sinds 2017 en is een animatiestudio die meer dan 200 klanten bedient. Wij specialiseren ons in het maken van 2D en 3D animaties en zijn actief in zowat elke sector. Zo werken wij o.a. voor FrieslandCampina, Epson, bunq, het Tropenmusem, Davitamon en nog veel andere inspirerende merken. Ook leuk on te weten, ons team werkt volledig remote. Zo hebben we Nederlandse collega’s in Zuid-Afrika, Cambodja en Brazilië!

Animatiefilmpje nodig?

Kijk dus niet verder, wij zijn de geknipte animatiestudio voor jou. Wij hebben ervaring in het maken van animatiefilmpjes voor klanten in zowat elke sector. Ons ervaren team weet als geen ander hoe een effectieve videoproductie te maken die aanslaat bij jouw doelpubliek door video met strategie te combineren. Zien we snel?

Animatie video laten maken

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.