Video produceren
bij Rocket Videos

Wil je graag een video produceren en ben je op zoek naar een videobedrijf om jou hierbij te helpen? Dan zijn wij de geknipte videopartner voor jou!

RESULTATEN VAN ONZE KLANTEN

135%

hogere CTR

10x

lagere CPC

50%

hogere gemiddelde kijktijd

Video produceren

Wij nemen alles uit handen

Bij ons kan je terecht om een video te produceren die voldoet aan de hoogste kwaliteit. Wij ontzorgen onze klanten volledig doordat wij een heel team laten werken op elk videoproject. Zo hoeft de klant zich geen zorgen te maken over het schrijven van een script of andere aspecten van de videoproductie. Ons team van script writers, creative directors, video strategen, editors en animators zorgt ervoor dat jouw video in de hoogste kwaliteit wordt geproduceerd. Wij zijn een filmbedrijf en animatiestudio onder 1 dak waardoor je bij ons terecht kan voor zowel bedrijfsfilms als 2D en 3D animatie video’s. Neem dus zeker een kijkje naar onze video’s op deze pagina!

Recente video's

Play Video

DOM

animatie studio voorbeeld 2
Play Video

Geheim van de Smith

Play Video

Bovemij

Play Video

Tropenmuseum

Promotiefilm
Play Video

Felix Printers

Play Video

Toerisme VAN

Video produceren

Laat elk type van video produceren

Bij ons kan je terecht voor het produceren van elke type van video. Van 2D en 3D animatie video’s tot film. Of wat dacht je van een combinatie van beide? Als all-round videoproductiebedrijf zijn wij in staat om aan elke wens van de klant te voldoen.

2D animatie

Film

3D animatie

Animatie & film

Video laten produceren

animatie studio voorbeeld 11

Animatie laten maken

Sinds 2017 hebben wij meer dan 1.000 animaties gemaakt voor ons klanten. We kunnen dus met veel vertrouwen zeggen dat we ervaren team van animatoren zijn. Met onze passie voor animatie zorgen voor uitmuntende video’s voor al onze klanten.

Promotiefilm

Film laten maken

Wij zijn ook echte specialisten als het komt op filmproducties. Als filmbedrijf weten we als geen ander hoe we onze klanten en haar diensten of producten zo aantrekkelijk mogelijk kunnen voorstellen. 

Ervaren Videobedrijf

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Vrijblijvend gesprek

Wil je meer weten wat we voor je kunnen betekenen? Ga dan vrijblijvend met ons in gesprek. Onze video strategen helpen je graag verder om jouw noden in kaart te brengen. Je kan bij ons uiteraard ook terecht voor een vrijblijvende offerte!

Over ons

Animatie studio globe

Rocket Videos

Rocket Videos produceert reeds sinds 2017 video’s voor haar klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van animaties en films. We zorgen er altijd voor dat onze videoproducties naadloos in te passen zijn in jullie bredere marketing- en communicatieplannen.  Een video staat namelijk nooit op zichzelf maar dient om een bepaald doel te bereiken. En daar helpen wij je graag mee!

Ruime ervaring

Rocket Videos werd in 2017 opgericht in Amsterdam en heeft sindsdien meer dan 1.000 video’s geproduceerd. Wij werken voor kleine en grote bedrijven. Bekende merken zoals FrieslandCampina, Davitamon, BAF, Epson, Greenchoice en vele anderen gingen je al voor. Aarzel dus niet om met ons in contact te komen. We spreken je snel!

Animatie studio rocket

Contacteer ons vandaag!

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.
Meer informatie
Close