Testimonial video
laten maken

Wil je graag klanten of werknemers aan het woord laten? Dan is een testimonial video het medium bij uitstek. Geef een gezicht aan jouw bedrijf of cliënteel en bouw zo meer vertrouwen op bij potentiële klanten. Bij Rocket Videos ben je alvast aan het juiste adres voor het laten maken van een testimonial video!

Wat is een testimonial video?

Laat klanten voor jou spreken

Niets werkt beter dan als andere mensen jouw bedrijf of producten aanprijzen. Het schept veel vertrouwen en geeft inzicht in de klanten ervaring. Vandaar dat een testimonial video zo krachtig kan zijn. Een testimonial video laat niet enkel bestaande klanten aan het woord, maar kan ook ingezet worden om werknemers over de bedrijfssfeer te laten praten, conferentie deelnemers over hun achtergrond en ervaring, of bijvoorbeeld patiënten van een verzorgingskliniek. Steeds meer bedrijven zetten testimonial video’s in omdat zij de kracht van video ten volle willen benutten. Een testimonial video kan worden opgenomen bij jullie op locatie zoals op kantoor of in het magazijn. Maar zo’n videoproductie kan ook worden gemaakt in de leefwereld van jouw klanten. Of dat in een winkel is, of bij hen thuis, deze setting zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen.

Bedrijfsfilm laten maken 1

Testimonial Video's

Play Video

Batavia Stad

Play Video

Certion

Play Video

TP Link

Wat zijn de voordelen van een testimonial video?

Vertrouwen is het keyword

Je kan zelf over jouw product of dienst praten, maar daarmee weten potentiële klanten nog niet of jouw bedrijf ook effectief doen wat er beloofd wordt. Daarom dat een klant aan het woord laten zo krachtig kan zijn. Het schept heel wat vertrouwen als de kijker van jouw video iemand aan het woord ziet die zo tevreden is over jouw bedrijf dat hij of zij de moeite neemt om deel te nemen aan deze testimonial video. Vandaar dat je tegenwoordig op heel veel websites en landing pages een testimonial video ziet staan. Een video is vele malen krachtig dan een review in tekst. Een ander voordeel van een testimonial video is is dat je ook het gebruiksgemak of andere eigenschappen van jouw product in the picture kan zetten.

Showcases

Radio Holland

Een testimonial video hoeft niet altijd in een traditionele setup te gebeuren. Voor Radio Holland kozen we ervoor om een vlog te produceren waarbij een acteur op stap ging om verschillende werknemers aan het woord te laten. Zo krijgt de kijker, en misschien wel een potentiële werknemer, op een ludieke manier een kijkje achter de schermen bij Radio Holland!

Bedrijfsfilm laten maken 8

Batavia Stad

Batavia Stad heeft als uitdaging om voldoende gekwalificeerd personeel te vinden in hun winkels. Ook weten mensen vaak niet hoe leuk het wel kan zijn om in Batavia Stad te werken. Vandaar dat we aan de hand van deze bumper ads de mensen bij Batavia Stad aan het woord laten. En vele jaren later gebruikt Batavia Stad deze video’s nog steeds!

Testimonial video’s van hoge kwaliteit

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Bespreek de mogelijkheden

Heb je plannen om een testimonial video te laten maken? Of ben je er nog niet helemaal uit? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Ons team van video experten staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Rocket Videos

Bedrijfsfilm laten maken 13

Experten of vlak van video creatie

Of je nu een testimonial video of een andere bedrijfsvideo wilt laten maken, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. We zijn trost op de duizenden videoproducties die we al hebben mogen realiseren. Wij staan voor betrouwbaarheid, transparantie en kwaliteit. We zorgen altijd dat we samen met de klant een budget en plan afspreken, zodat alle partijen weten naar welk doel we toe werken.

Maken wij jouw volgende testimonial video?

Twijfel dus niet langer en contacteer ons! Of neem zeker nog een kijkje op de rest van onze website. Wij staan alvast voor jullie klaar!

Bedrijfsfilm laten maken 14

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. 

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.
Meer informatie
Close