Corporate video
laten maken

Denk je erover om een corporate video te laten maken? Video is een uitstekende communicatietool om jouw organisatie onder de aandacht te brengen. Laat je collega’s aan het woord of zet je diensten en producten in spotlights!

Wat is een corporate video?

Een corporate video is een bedrijfsfilm waarbij jouw organisatie onder de aandacht van je doelpubliek brengt. Doorgaans geeft een corporate video een kort overzicht van de missie van je bedrijf en vertel je hoe je jouw klanten helpt bepaalde problemen op te lossen. Een corporate video trekt de aandacht en probeert de kijker te verleiden om meer over je diensten of producten te leren. Corporate video’s worden doorgaans ingezet op de website, social media of tijdens sales meetings. Het geeft jouw organisatie een professionele uitstraling en kan je onderscheiden van je concurrenten. Een corporate video laten maken is een eenmalige investering die je conversies in sales en marketing in de jaren nadien kan verhogen.

Promotiefilm

Recente videoproducties

Play Video

Toerisme VAN

Play Video

No Isolation

Play Video

Epson

Showcases

DOM

We maakten voor DOM deze corporate video om hun nieuw product, een smart lock, te promoten. We maakten een reeks van 4 commercial die telkens 1 doelgroep aanspreekt. Deze video’s hebben we bewust zonder voice-over of ondertiteling gemaakt zodat de marketingteams in elke Europese locatie zelf konden beslissen welke video in te zetten zonder dat deze eerst nog bewerkt hoeft te worden.

Bovemij

Bovemij zocht een luchtige manier om hun diensten onder de aandacht te brengen. We kozen ervoor om een superheld te creëren die de dag komt redden bij zijn klanten. We werkten met de vaste voice-over stem van Bovemij en lieten speciaal een muziekje herkenbaar componeren om zo een echt Bovemij-gevoel over te brengen op de klant. Deze video wordt vooral op de website en aan de receptie getoond.

Certion

We maakten voor Certion deze employer branding video waarbij we een van de werknemers aan het woord laten. We volgen hem ook doorheen zijn dag en maken gebruik van mooie dronebeelden om een wauw effect te creëren.

Toerisme VAN

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen lanceerde een app om wandelroutes in de regio te promoten. Om hun app launch te ondersteunen maakten we deze korte commercial die op verschillende social media platformen kon worden ingezet. Het doel van deze corporate video was om de kijker aan te sporen de app te downloaden.

CORPORATE VIDEO’S VAN HOGE KWALITEIT

5.0
5/5

Klanten reviews

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Vrijblijvend gesprek

Ben je op zoek naar een videobedrijf om jouw corporate video te maken? Ga dan vrijblijvend met ons in gesprek! We vertellen je graag hoe we je doelen kunnen helpen bereiken aan de hand van video. Onze video experten beantwoorden graag al je vragen en we werken met veel plezier een vrijblijvend prijsvoorstel uit.

Over ons

Animatie video laten maken

Rocket Videos

Rocket Videos is gepassioneerd door alles wat met video te maken heeft. Onze missie is om bedrijven meer uit hun dagelijkse activiteiten te helpen halen door strategisch video in te zetten in sales processen, marketing en branding. 

Corporate video

Wil je dus een corporate video laten maken? Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag! Of je nu op zoek bent naar een filmproductie of een animatie, we staan voor je klaar!

Animatie video laten maken

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.
Bovemij animatie tekening. Animatie video laten maken

Veelgestelde vragen

Het korte antwoord is dat je een corporate video kan laten maken tussen 3.000 en 6.000EUR. Het lange antwoord is dat de prijs van een corporate video van vele factoren afhangt. Om te beginnen speelt de stijl van de video een rol. Wil je een animatie video laten maken? Dan hangen de kosten van een animatie video vooral af van de lengte van de video en het aantal talen dat je de video in wil laten produceren. Wil je voor een bedrijfsvideo laten maken? Dan speelt de lengte van de video niet zo een grote rol. Aantal filmdagen, aantal locaties, het al dan niet werken met acteurs en de grote van de filmcrew zijn dan belangrijkere factoren.

Wil je een live-action explainer video laten maken? Dan starten onze prijzen aan 3000EUR. Een standaard productie kost 4500EUR waarbij je een heel team krijgt die voor jou de perfecte explainer video maakt.

Een animatie video laten maken duurt tussen de 6 en 10 weken. We doorlopen samen namelijk verschillende fases; briefing sessie, script fase, stijlbepaling, sketches, storyboard en animatie. Tussen elk van deze fases zijn er feedback rondes waar de klant input kan geven.

Een bedrijfsvideo laten maken duurt meestal tussen 4 en 6 weken, naargelang de complexiteit van het project en de beschikbaarheid van de locatie, klant en acteurs. We kunnen een videoproductie ook sneller realiseren als we snel feedback van de klant krijgen en we de praktische zaken van de filmdag snel geregeld krijgen.

Voor is de keuze tussen film en animatie persoonlijk. Er zijn echter ook factoren die een rol kunnen spelen in deze beslissing. Wil je bijvoorbeeld iets abstract uitleggen? Dan kies je best voor animatie. Zo kan handig gebruik maken van animatie om je processen, diensten en modellen uit te leggen. Wil je eerder emotie overbrengen? Dan werk je het best met film. Als je bepaalde locaties, mensen of producten in beeld wil hebben, dan werk je uiteraard ook met film.

Veel hangt af van het doel van de video. Ga je je video op social media inzetten? Dan hou je best kort en krachtig. Je wil namelijk niet dat je de aandacht van de kijker al meteen kwijt bent. Daarom kom je best zo snel mogelijk tot de essentie van je boodschap. Zo zijn advertenties op snapchat vaak niet langer dan 6 seconden! Zet je de corporate video vooral in tijdens sales meetings? Wel, dan heb je de aandacht al van de kijker en kan je gerust een video van enkele minuten tonen. Een video voor op de website of op een beurs is meestal niet langer dan 60 of 90 seconden.

Jazeker. We doen meestal zelf een voorstel als het aankomt op de muziek. We blijven echter soundtracks voorstellen tot dat je helemaal tevreden bent. We werken ook met verschillende voice-over acteurs samen. Zo kunnen we altijd een stem voorstellen die helemaal in de lijn van je verwachtingen ligt. Het script tenslotte wordt door een van onze professionele script writers geschreven. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit waarborgen. Heb je zelf al intern een script geschreven? Geen probleem! Dan gaan we hier mee aan de slag. Onze script writer neemt het script nog een laatste keer onder de loep om ervoor te zorgen dat de boodschap helder is en het script geschikt is voor een filmproject of animatie video.