Filmproductiebedrijf
Rocket Videos

Rocket Videos is een filmproductiebedrijf gebaseerd in Amsterdam en Arnhem. Wij bedienen klanten in heel Nederland. Wij zijn als een van de snelstgroeiende filmproductiebedrijven van Nederland jouw ideale film partner. Neem een kijkje!

FILMPRODUCTIEBEDRIJF RESULTATEN

135%

hogere CTR

10x

lagere CPC

50%

hogere gemiddelde kijktijd

Filmproductiebedrijf

Anders dan andere filmproductiebedrijven

Wij pakken het wat anders aan dan de meeste filmproductiebedrijven. Wij combineren creativiteit met strategie, waardoor wij video’s maken voor onze klanten die opleveren. We maken als filmproductiebedrijf niet enkel video’s die mooi zijn, maar die ook een doel dienen. Zo denken we samen met de klant na over waar dat de video wordt ingezet en wat we er mee willen bereiken. Zo ziet een promo video er helemaal anders uit dan een bedrijfsfilm of social media video. Verder zijn wij ook een animatiestudio en filmproductiebedrijf onder 1 dak. Dit staat ons toe om hele mooie bedrijfsfilms te produceren die we versterken met special effects of 2D en 3D animatie. 

Recente video's

Play Video

Epson

Promotiefilm
Play Video

Batavia Stad

Play Video

Showreel

Play Video

Tropenmuseum

Promotiefilm
Play Video

Felix Printers

Play Video

DOM

Filmproductiebedrijf

Mogelijkheden

Bij ons kan je terecht voor al jouw video plannen. Wij bepalen samen met jou hoe we jullie video content willen vormgeven. Wij maken video’s die elk doel in jouw organisatie kunnen ondersteunen. Zo maken we video’s om jullie sales een boost te geven of maken we recruitment video’s om nieuw talent aan te trekken. Je noemt het maar!

Branding

Sales

HR

Social

Showcases

Epson

Epson liet bij ons video content produceren voor 28 landen in Europa. Als filmproductiebedrijf was het onze taak om na te denken hoe we onze videoproducties konden schalen op dit niveau. Dit resulteerde in heel wat inspirerende video content. Lees hier meer!

Batavia Stad

Batavia Stad zocht een filmproductiebedrijf dat hen kon ondersteunen bij het maken van recruitment video’s Wij adviseerde hen om bij ons 20sec TrueView video’s en bumper ads te maken. 2 jaar later gebruikt Batavia Stad ze nog steeds!

Bedrijfsfilm laten maken 5

Tropenmuseum

Het Tropemmuseum is een van de gezelligste en meest gezinsvriendelijke musea van Nederland. Dit wilden we ook uitstralen in deze fijne promo video. Op deze manier hebben we heel wat volk naar het tropenmuseum gelokt.

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

Toerisme VAN lanceerde een online videocampagne om hun nieuwe app te promoten. Wij hielpen hun als filmproductiebedrijf om video formats te maken voor YouTube, Facebook,  Instagram, Snapchat en TikTok. En dat in 3 talen!

Filmproductiebedrijf

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Plan een brainstorm sessie

Op zoek naar een filmproductiebedrijf die jou kan helpen met het realiseren van jouw volgende video project? Wij zitten graag met je samen om jouw video behoeften in kaart te brengen en vrijblijvende suggesties te maken. Onze video experten staan voor je klaar!

Over ons

Animatie studio globe

Filmproductiebedrijf

Rocket Videos is gebaseerd in Amsterdam en produceert video’s voor bedrijven en organisaties in Nederland. Sinds 2017 hebben we de eer gehad voor ruim 200 klanten video’s te hebben mogen produceren. Onze Nederlandse collega’s werken volledig remote in Nederland en ver daarbuiten. Hierdoor zijn we in staat om ons flexibel op te stellen en het maximale te halen uit het budget van de klant.

Vernieuwend en uniek

Wij pakken het net even anders aan dan andere filmproductiebedrijven. Door data en creativiteit te combineren zijn we in staat om video’s te maken die effectief aanslaan bij jouw doelpubliek. Dit doen we door verschillende neurotools in te zetten die het kijkgedrag van het doelpubliek kunnen voorspellen nog voor de video wordt gepubliceerd. Gaaf, toch?

Animatie studio rocket

Contacteer ons vandaag!

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.
Meer informatie
Close