Epson
Brand Awareness

50%

hogere gemiddelde kijktijd

11%

conversieratio

Over het project

Epson bood ons een unieke uitdaging.

Het identificeren van interessante onderwerpen is essentieel voor het maken van waardevolle video-inhoud. Naast het produceren van printers, werkt Epson aan tal van andere innovatieve oplossingen. Deze resulteren vaak in geweldige promo video’s om de aandacht van de kijker te trekken.

Om deze video’s gemakkelijk bruikbaar te maken in elk van de 28 Europese landen met Epson-verkoopkantoren, hebben we besloten om alleen met tekst te werken en niet met voice-overs. Vertalen en ondertitelen zou zorgen voor een duidelijke en ongecompliceerde boodschap in de video.

Ten slotte zorgde het tijdsbestek van 1 minuut voor snackbare video-inhoud die gemakkelijk verteerbaar is voor LinkedIn-gebruikers.

KEY features

Social

De video's zijn gemaakt ter ondersteuning van de LinkedIn-strategie van Epson, waarin ze de besluitvormers binnen organisaties bereiken. Aangezien de meeste kijkers deze video's op sociale netwerken zullen bekijken en hun geluid misschien niet aan hebben, is het belangrijk om de boodschap zonder geluid over te brengen.

Innovative

Deze video's zijn de perfecte gelegenheid voor Epson om de perceptie van zijn merk ten opzichte van potentiële klanten te veranderen door de innovatieve oplossingen en initiatieven te benadrukken waar Epson dagelijks aan werkt.

Snackable

De belangrijkste uitdaging was om een ​​videoformaat te creëren waarmee we binnen 1 dag nieuwe videocontent konden creëren, die in de hele Epson Europe-divisie zou kunnen worden gebruikt, op een snelle, gemakkelijk verteerbare manier.

Klant (merk)

Agency

Modules

Industrie

Are you inspired?

Related case studies

Tropenmuseum

Batavia Stad

Promotiefilm

FELIXprinters

Meer informatie
Close