2D animatie
laten maken

Ben je op zoek naar een videopartner om een 2D animatie te laten maken? Lees hieronder hoe wij jouw kunnen helpen bij het realiseren van jouw ideale 2D animatie!

Wat is een 2D animatie?

De ideale manier om complexe zaken helder voor te stellen

2D animatie is een animatie stijl waarbij platte illustraties tot leven worden gebracht. In tegenstelling tot 3D animatie worden objecten in een 2D animatie niet 360 graden getekend, maar enkel vanuit het perspectief van de kijker. Dit heeft als voordeel dat een 2D animatie laten maken veel sneller is dan een 3D animatie, waarbij elk object eerst uitgebreid gemodelleerd dient te worden voor men aan de animatie kan beginnen. 

Animatie promo video. Animatie video laten maken

Uitgelichte 2D animaties

Play Video

Bovemij

Animatie video laten maken
Play Video

Geheim van de Smith

Play Video

Adama

Meer video's
Animatie video laten maken
Play Video

Opel

Animatie video laten maken
Play Video

Villex

Animatie video laten maken No Isolation
Play Video

No Isolation

Bovemij animatie tekening. Animatie video laten maken

Hoe een 2D animatie laten maken?

Hou volledige controle over het creatieproces

Als animatiebureau vinden wij dat de samenwerking met de klant van het allerhoogste niveau moet zijn. We werken met een duidelijk afgelijnd productieproces waarbij de klant input kan geven in elke stap van het proces. Op deze manier zorgen we ervoor dat de creatieve realisaties volledig aansluiten bij de verwachtingen van de klant. Het productieproces bestaat uit de volgende stappen: 

  1. script
  2. zwart-wit storyboard
  3. ingekleurde illustraties
  4. voice over opname
  5. Animatie

Het hele productieproces voor het maken van een 2D animatie duurt 6 weken, zonder review rondes. We werken met een ongelimiteerd aantal revisierondes omdat we enkel een 2D animatie willen opleveren die volledig in de lijn van de verwachtingen ligt. Onze flexbiliteit, samen met de kwaliteit van onze animaties, is de voornaamste reden dat onze klanten voor Rocket Videos kiezen. Daarnaast leveren we ook gratis de bronbestanden aan, zodat de klant de illustraties van de video kan hergebruiken in andere marketing materialen. Op deze manier is jouw 2D animatie de perfecte bouwsteen voor de verdere uitbouw van de branding van jouw organisatie!

2D ANIMATIE LATEN MAKEN

2D animatie voor elk departement

Een 2D animatie laten maken kan nuttig zijn voor elk deel van jouw organisatie. Animaties zorgen voor een effectievere communicatie wat tot betere resultaten leidt.

Animatie video laten maken Arnhem

Branding

Animatie video laten maken Arnhem

Sales

Animatie video laten maken

Human Resources

Animatie video laten maken

Product

Showcases

Animatie video laten maken

Bovemij

Een van onze grappigste 2D animaties hebben we voor Bovemij mogen maken. De Mascotte van Bovemij neemt je mee op avontuur en laat op een luchtige manier zien wat Bovemij voor haar klanten kan betekenen.

Animatie video laten maken

Geheim van de Smith

In een 2D animatie hoeven niet altijd poppetjes te verschijnen. In deze animatie laten we zien dat we op een elegante manier een duidelijke boodschap kunnen overbrengen.

2D ANIMATIES VAN HOGE KWALITEIT

5.0
5/5

Klanten reviews

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Ga in gesprek met ons

Wil je meer leren hoe je een 2D animatie kan laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We beantwoorden graag al jouw vragen en geven je een compleet overzicht van jouw videoproductie.

Over ons

Animatie video laten maken

Rocket Videos

Sinds 2017 maken wij de mooiste 2D animaties voor onze klanten. We zijn dan ook fier dat we meer dan 200 klanten bedienen doorheen Nederland. Ben je een eenpitter of maak je deel uit van een multinational? Bij ons ben je altijd aan het juiste adres. Wij zorgen altijd voor een persoonlijke communicatie en ontzorgen jou volledig tijdens het productieproces. Beginnen maar!

Op zoek naar een 2D animatie?

Kijk dus niet verder, wij zijn jouw ideale animatie partner! Kijk gerust verder op onze website of vul het onderstaande formulier in. We hebben ook honderden animaties op ons Vimeo kanaal staan. Scrol er even door voor meer inspiratie!

Animatie video laten maken

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.
Meer informatie
Close