Wat is Motion Design?

Laat beelden tot leven komen

Motion design staat voor ‘motion graphic design’ en is ook gekend als ‘motion graphics’. Het past grafische principes toe om beelden tot leven te laten komen. In essentie is het niets anders dan geanimeerd grafisch ontwerp. Een motion design komt tot stand door eerst een grafisch ontwerp te maken van elke scene. Nadien worden deze scenes geanimeerd en komende deze illustraties tot leven. Je kent motion design misschien wel onder de noemer van ‘animatie‘. Motion design kan ‘logo animatie’ betekenen, ‘special effects’ of ‘2D animatie’. Verder op deze pagina proberen we je een zo volledig mogelijk beeld te geven van motion design mogelijkheden en stijlen.

Animatie promo video. Animatie video laten maken

Motion Design mogelijkheden

Voor elk doel in jouw organisatie

Je kan motion design, of animatie, inzetten voor verschillende doeleinden. Zo kan je een promo animatie video laten maken om jouw nieuwste product of dienst onder de aandacht te brengen. Vaak is animatie uiterst geschikt om diensten uit te beelden, of om complexe producten voor te stellen. Motion design is ook heel geschikt voor social media. Met een korte maar mooie animatie kan je online de aandacht trekken wat leidt tot een groter bereik van jouw social media posts. Je kan jouw interne communicatie ook effectiever maken door motion graphics in te zetten. Dit helpt niet alleen om de boodschap helder over te brengen, het trekt ook van de meer de aandacht van jouw collega’s. En tenslotte kunnen motion graphics jouw merkuitingen versterken. Je creëert namelijk iets heel herkenbaar waar je dankbaar gebruik van kunt maken bij het integreren van andere marketing materialen zoals brochures of de website.

Voorbeelden

Play Video

Geheim van de Smith

Play Video

ADAMA

explanimation laten maken CSL
Play Video

CSL Behring

Play Video

Villex

Play Video

Opel

Play Video

No Isolation

MOTION DESIGN 

5.0
5/5

Plan een gesprek in

Kom meer te weten hoe je met motion design jouw bedrijfsdoelstelling kan bereiken. Tijdens dit verkennend gesprek gaan we dieper in op jullie wensen en het doel van de video. Op basis  hiervan kunnen we nadien een gedetailleerd prijsvoorstel voor jullie opstellen. Op deze manier zorgen we ervoor dat kostprijs afgestemd is op jullie budgetverwachtingen.

Over ons

Animatie studio

Rocket Videos is een animatie studio uit Amsterdam en Arnhem. Sinds 2017 maken wij animaties voor onze klanten in Nederland. Zo hebben wij reeds +1.000 video’s gemaakt voor ruim 200 bedrijven en organisaties. We werken ook volledig digitaal, met Nederlandse collega’s verspreidt over heel Nederland en in landen als Mexico, Zuid-Afrika en Brazilië!

Hoge kwaliteit aan scherpe prijzen

Door onze digitale bedrijfsorganisatie zijn wij instaat om méét tijd te besteden aan onze motion design graphics in vergelijking met vele andere animatie studio’s in Nederland. Hierdoor krijg je voor een betaalbare prijs hoge kwaliteit animaties met oog voor detail. Wil je meer weten? Aarzel niet om ons te contacteren!

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.