Filmbedrijf
Rocket Videos

Wij zijn een filmbedrijf gespecialiseerd in het maken van filmproducties voor bedrijven en organisaties in Nederland. Wij onderscheiden ons van andere filmbedrijven vanwege ons innovatief productieproces waarbij wij creativiteit combineren met de laatste neuromarketing trends.

FILMBEDRIJF RESULTATEN

135%

hogere CTR

10x

lagere CPC

50%

hogere gemiddelde kijktijd

Filmbedrijf

Filmproducties voor bedrijven en organisaties

Ongeacht je budget kan je bij ons terecht voor je volgende filmproductie. Als filmbedrijf zorgen we dat we het maximale uit jouw investing halen. Wij zien video niet als een doel op zich, maar eerder als een middel om bepaalde doelen te bereiken; van meer omzet tot een groter bereik op social media! Dat is wat ons onderscheidt van andere filmbedrijven. 

Recente video's

Play Video

Epson

Promotiefilm
Play Video

Batavia Stad

Play Video

Showreel

Play Video

Tropenmuseum

Promotiefilm
Play Video

Felix Printers

Play Video

Toerisme VAN

Filmbedrijf

Film mogelijkheden

Je kan bij ons een film laten produceren voor elk doel. Zo maken wij filmproducties voor sales, HR, marketing of interne communicatie. Als filmbedrijf hebben we ruime ervaring in het samenwerken met verschillende departementen.

Branding

Sales

HR

Social

Showcases

Epson

Epson zocht een filmbedrijf om voor hen social video’s te produceren die ze konden inzetten op LinkedIn. De uitdaging voor ons als filmbedrijf was om schaalbare content te produceren die in 28 landen kon worden ingezet. En met succes!

Batavia Stad

Uit verschillende filmbedrijven koos Batavia Stad ons om hen te ondersteunen bij een wervingscampagne. We maakten 3 bumper ads en TrueView video’s om mensen warm te maken om een kijkje te nemen op hun vacature website. 2 jaar later gebruiken ze onze video’s nog steeds!

Bedrijfsfilm laten maken 5

Tropenmuseum

Voor het Tropenmusem maakten we deze leuke promo video. Als filmbedrijf dragen we de culturele sector een warm hart toe, dus het was leuk om voor hen deze video te mogen produceren.

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

Toerisme VAN zocht een filmbedrijf die voor hen promotiefilm kon maken die ze konden inzetten op verschillende social media platformen zoals Snapchat, TikTok, Instagram en YouTube. Check it out!

Ervaren Filmbedrijf

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Vrijblijvend gesprek

Wij zijn het perfect filmbedrijf voor jou. Als een van de meest gekende filmbedrijven van Nederland verzorgen wij video content voor meer dan 200 klanten. . Plan vandaag nog een vrijblijvend gesprek in en wij adviseren je hoe je je doelen kan bereiken aan de hand van video. Je kan bij ons terecht met al jouw video wensen. Tot snel!

Over ons

Animatie studio globe

Filmbedrijf

Sinds 2017 maakt Rocket Videos filmproducties voor bedrijven en organisaties in Nederland. En met succes! We hebben meer dan 1.000 filmproducties achter de kiesen en we zijn trots dat we bedrijven zoals Epson, Davitamon, bunq, FrieslandCampina, Greenchoice en vele anderen tot onze klanten mogen rekenen. De innovatieve insteek van onze video producties onderscheidt ons van andere filmbedrijven. Leuke side note: ons team werkt volledig remote, van Amsterdam en Arnhem, tot Mexico en Zuid-Afrika!

Innovatie

Wij plaatsen innovatie centraal in onze filmproducties. Als filmbedrijf besteden wij veel aandacht aan hoe dat wij een zo effectief mogelijke video voor onze klanten kunnen produceren. Wij doen dit door o.a. gebruik te maken van A.I.- neurotools om het kijkgedrag van de doelgroep te voorspellen nog voor dat de video wordt gepubliceerd. Lees hier meer over ons productieproces!

Animatie studio rocket

Contacteer ons vandaag!

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.