085 130 68 74
5.0 14 Google reviews

BEDRIJFSVIDEO

Je bent op zoek naar live video en wilt graag testimonials, een bedrijfsvideo of social video’s inzetten. Of je nu juist start met video marketing, op zoek bent naar hulp en advies, of als je al weet wat je wilt… wij kunnen jou helpen.

✔ Vaste prijs per video
Persoonlijke briefingsessie
Elke fase geeft mogelijkheid tot feedback

SHOWCASE

Klant: Toerisme Veluwe, Arnhem, Nijmegen

Onze tevreden klanten zijn o.a:

ENKELE PROJECTEN

ONZE WERKWIJZE

Pre-productie

Tijdens een brainstormsessie gaan we samen kijken wat voor video we voor jullie kunnen maken. We gaan dieper in op aspecten zoals het doel van de video, welke boodschap moet er overgebracht worden en de vormgeving. Onze script schrijver maakt op basis hiervan een script en vervolgens ontwikkelt de creative director een shot list/draaiboek zodat jij als klant precies weet welke stappen wij zetten.

Pre-productie bedrijfsvideo
Productie bedrijfsfilm

Productie

Nu de shotlist en het draaiboek af zijn kunnen we beginnen met filmen! Onze creative director is aanwezig met een cameraman en eventuele figuranten. De beelden kunnen geschoten worden op locatie, binnen je bedrijf of in een studio.

Post-productie

In de post-productie brengt de creative director alle beelden bij elkaar voor een mooi geheel. In deze fase wordt ook de voice over, muziek en eventuele effecten toegevoegd. Zodra de video af is wordt dit met jou gedeeld en heb je de mogelijkheid de video op verschillende kanalen in te zetten zoals; website, social media of wellicht in een etalage of op een event.

post-productie bedrijfsvideo

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Rogier Paans

V.O. Patents

Rocket Videos gaat voortvarend en planmatig te werk, je weet vooraf goed waar je aan toe bent. Onze, toch complexe, boodschap hebben ze heel duidelijk over kunnen zetten in een mooie animatie. Ik adviseer ze van harte!

 Nadia du Plooy

Felix Printers

We vonden het een prettige samenwerking met Rocket Videos.  Administratief was alles goed geregeld.  Onze videograaf was creatief, professioneel en doelgericht.  We zijn heel blij met de hoge kwaliteit van onze videos.

Valery Kholodkov

Coldrift 

Mijn ervaring met Rocket Videos is zeer positief. Ze zijn sterk in het analyseren van de behoeften van de klant en om dit vervolgens om te zetten in bruikbare concepten. Ik zal zeker meer zaken met hen doen.

WIL JE EEN OFFERTE? 

Wij reageren binnen 24 uur


Naam *
E-mail *
Telefoon *
Bedrijf *
Bericht

ONZE KLANTEN

Call Now Button

Call Now