Runnersworld
Promo video

Over het project

Runnersworld lanceerde een nieuw pakket voor hun klanten, waarbij deze gratis advies kregen om er echt op uit te gaan en actief te worden. Het zocht een animatiebureau om hen daarbij te ondersteunen. Het bleek echter best lastig om deze boodschap ook daadwerkelijk over te brengen in de winkels.

Om deze reden hebben we videocontent gemaakt die zowel instore als online getoond kan worden. Voor elk van deze situaties hebben we een andere video gemaakt, omdat klanten video anders ervaren in een online en offline omgeving.

Bij het overwegen van een 3D-videoproject moet je nadenken over het aantal objecten en de complexiteit. Meer dan bij andere videocontent zijn de productiekosten van een 3D-video afhankelijk van de objecten die getekend moeten worden.

Net als bij 2D-animatie is 3D-animatie een geweldig hulpmiddel voor je branding. Nadat ons werk van het ontwerpen van de 3D-objecten was voltooid, hebben we bovendien illustraties voor Runnersworld gemaakt om te gebruiken in brochures en andere communicatie.

KEY features

3D-objecten

Bij de start van het project is het belangrijk om te weten welke objecten we gaan tekenen. Het tekenen van de objecten is het meest tijdrovende onderdeel van een 3D-animatievideo, dus het is goed om te weten wat de klant in gedachten heeft!

Online & offline

Mensen kijken anders naar videocontent in een online en offline omgeving. Daarom hebben we voor beide een andere boodschap en een ander videoformaat gemaakt, om de kijkervaring te maximaliseren.

Client (brand)

Agency

Type

Industrie

Ben je geïnspireerd?

Gerelateerde casestudy's

Rami Yokota

V.O. Patents