Rami Yokota
Product video's

Over het project

Rami Yokota verdeelt elektrisch gereedschap en air hoists door heel Europa. Ze hebben een e-learningplatform gecreëerd waarop ze gebruikers willen trainen in de werking van hun producten.

Aangezien deze animatie video’s zijn gemaakt voor een behoorlijk goed geïnformeerd en technisch publiek, is het belangrijk om alle illustraties zo nauwkeurig mogelijk te tekenen. Om dit te bereiken staat een goede samenwerking met de opdrachtgever centraal. We hebben niet alleen gedetailleerde briefings, afbeeldingen en video’s van de klant doorgenomen, we hebben ook enkele illustraties getekend op basis van fysieke producten die we met onze eigen handen zijn geïnspecteerd.

Deze video’s hebben vooral een educatief doel. Daarom hebben we duidelijke en korte video’s gemaakt, zonder ons te concentreren op commerciële aspecten, omdat ze voornamelijk aan bestaande klanten worden getoond.

Lees hier meer over onze werkwijze.

KEY features

To the point

Omdat de kijkers van deze video's op zoek zijn naar duidelijke en korte antwoorden op hun vragen, hebben we besloten om direct in de uitleg van het elektrische gereedschap te duiken, in plaats van het verhaal in de lengte op te bouwen.

Nauwkeurig

Het was met name cruciaal om de gereedschappen, componenten en werking van het product zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Dit draagt ​​niet alleen bij aan het algemene begrip van het product, het is ook noodzakelijk voor de geloofwaardigheid van de video en het merk aangezien we te maken hebben met een zeer technisch publiek.

Client (brand)

Agency

Ben je geïnspireerd?

Gerelateerde casestudy's

V.O. Patents

animatie video runnersworld

Runnersworld

Meer informatie
Close