Bovemij
Branding video

Over het project

Bovemij wilde een animatie video maken die als eerste indruk naar de buitenwereld zou dienen, ook wel een explanimation genoemd. Deze video moest geschikt zijn voor online (website) en offline (receptie display) doeleinden.

Verder moest de look&feel van de video vriendelijk en herkenbaar zijn. We besloten veel tijd met de klant door te brengen om een ​​aantal sympathieke personages te bedenken, die een vleugje humor aan de mix toevoegden. Er werd een superheld gecreëerd die de dag komt redden.

Doordat we ervoor zorgden dat de brandingkleuren van Bovemij op een duidelijke maar subtiele manier werden geïmplementeerd, hebben we een video gemaakt die kan worden gebruikt om hun branding te versterken. We hebben voor Bovemij ook een unieke soundtrack gecomponeerd, die in vervolg video’s is gebruikt en de herkenbaarheid van Bovemij heeft vergroot. Als je eenmaal een geweldige video hebt, kun je erop voortbouwen. De klant besloot om de superheld uit onze video te gebruiken om een ​​kantoormascotte te maken en blauwe capes uit te delen op conferenties. Missie volbracht!

KEY features

Humor

Om de boodschap luchtig en aantrekkelijk te houden, hebben we besloten om humor als essentieel onderdeel toe te voegen. Dit begint met het schrijven van een geweldig script en wordt afgerond met het toevoegen van leuke geluidseffecten.

Soundtrack

Voor Bovemij werd een unieke soundtrack gecomponeerd. Dit heeft de video heel herkenbaar gemaakt en draagt ​​sterk bij aan hun branding. Voor de tweede video hebben we besloten om een ​​nieuwe soundtrack te maken. Deze soundtrack lijkt op de eerste, waardoor kijkers snel een connectie maken met het merk Bovemij.

Client (brand)

Agency

Type

Industrie

Ben je geïnspireerd?

Gerelateerde casestudy's

V.O. Patents

Runnersworld

Rami Yokota