085 130 68 74
5.0 14 Google reviews
2D ANIMATIE VIDEO
                                                      

Je hebt waarschijnlijk al gehoord van de term ‘2D animatie video’ of ‘explainer video’ en je hebt er ongetwijfeld al eens enkele bekeken. In essentie zijn dit korte geanimeerde online video’s die jouw product of dienst ‘uitleggen’. Of je nu juist start met video marketing, op zoek bent naar hulp en advies, of als je al weet wat je wilt. Wij kunnen jou helpen.

Ons team van experts staan klaar om met jou vrijblijvend eens te praten over onze 2D animatie of whiteboard video’s. Wij kunnen je tips geven over richting, stijl, lengte, script, graphics, animatie, voiceover en muziek. We staan klaar!

ENKELE PROJECTEN

ONZE WERKWIJZE

Brainstorm

Tijdens een brainstorm sessie leren we meer over jullie organisatie en gaan we dieper in op het doel van de video. Jij vertelt ons jouw verhaal en wij stellen je doelgerichte vragen.Op deze manier krijgen we een volledig beeld van jullie wensen. Na deze sessie gaat onze script writer aan de slag met het maken van een script!

Script

Na de briefing sessie maken we een eerste versie van het script. Deze omvat de voice over tekst en de visuele beschrijving per scène. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van het verhaal en de structuur van jouw video.

Stijl & Storyboard

Zodra het script is goedgekeurd gaan we aan de slag met het maken van het storyboard en het bepalen van een stijl. De stijl die we voor jullie ontwikkelen is uniek en in lijn met de corporate branding van jullie organisatie. Zo ben je er zeker van dat je een herkenbare video creëert en dat je een stijl hebt die je niet terug vindt bij jouw concurrenten!

Voice over & Animatie

Voor dat we aan de slag gaan met de animatie van de video, nemen we eerst de voice over op. We geven jullie verschillende voice over opties zodat we een stem kunnen selecteren die écht bij jullie past.

Eenmaal de voice klaar? Dan kunnen we naar de laatste stap, de animatie! Nu komen alle tekeningen tot leven en zorgen we voor een gepaste soundtrack.

ONZE KLANTEN
                                                      

WIL JE EEN OFFERTE? 

Wij reageren binnen de 24u


Naam *
E-mail *
Telefoon *
Bedrijf *
Bericht

Call Now Button

Call Now