Testimonial video
laten maken

Laat bij Rocket Videos jouw volgende testimonial video maken. Wij hebben ruime ervaring met meer dan 1.000 producties voor 200 klanten in Nederland!

Testimonial video

Wilt u uw bedrijf op de kaart zetten en meer klanten bereiken? Dan is het laten maken van een testimonial video een slimme zet. Het is een krachtige manier om uw product of dienst te promoten en potentiële klanten te overtuigen om voor uw bedrijf te kiezen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het laten maken van een professionele testimonial video. Wij hebben ruime ervaring in het maken van video’s en weten precies hoe we uw boodschap op een overtuigende manier kunnen overbrengen.

Een testimonial video is een video waarin klanten vertellen over hun ervaringen met uw bedrijf en producten of diensten. Dit kan heel krachtig zijn omdat het potentiële klanten helpt om een beter beeld te krijgen van wat uw bedrijf te bieden heeft. Door middel van interviews met klanten krijgen ze inzicht in hoe uw bedrijf werkt en wat uw sterke punten zijn. Hierdoor kunnen ze een weloverwogen keuze maken of ze wel of niet met u in zee willen gaan.

Bedrijfsfilm laten maken 1

Testimonial video's

Play Video

Batavia Stad

Play Video

Certion

Play Video

Solidd Steel Structures

De voordelen van een testimonial video

Er zijn verschillende voordelen aan het laten maken van een testimonial video. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet.

  1. Betrouwbaarheid en geloofwaardigheid

Een testimonial video geeft potentiële klanten een beter beeld van uw bedrijf en de kwaliteit van uw producten of diensten. Dit komt doordat de boodschap niet van uzelf komt, maar van tevreden klanten die uw bedrijf al kennen en vertrouwen. Dit zorgt voor meer geloofwaardigheid en betrouwbaarheid bij potentiële klanten.

  1. Menselijke connectie

Een testimonial video is ook een goede manier om een menselijke connectie te maken met uw doelgroep. Mensen kunnen zich beter identificeren met andere mensen dan met een bedrijf. Door de verhalen van tevreden klanten te laten zien, creëert u een emotionele band met uw doelgroep.

  1. Effectief marketinginstrument

Een testimonial video is een effectief marketinginstrument. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt op uw website, social media kanalen en in e-mailmarketing. Het kan ook worden gebruikt bij presentaties en verkoopgesprekken om potentiële klanten te overtuigen.

Showcases

Radio Holland

Rocket Videos koos een originele invalshoek om verschillende vacatures van Radio Holland in beeld te brengen. Door een vlog te maken waarbij onze vlogger Beau in elke aflevering een ander departement bezoekt, gunnen we de kijker een uitgebreide blik achter de dagdagelijkse realiteit bij Radio Holland.

Bedrijfsfilm laten maken 8

Batavia Stad

Wij ondersteunen Batavia Stad met hun regionale wervingscampagne aan de hand van verschillende video content pieces. Zo maakten we 6 seconden bumper ads en 21 seconden remarketing testimonial ads om het maximale uit hun wervingscampagne te halen. Twee jaar later maakt Batavia Stad nog steeds gebruik van onze video’s!

Testimonial video’s

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Hoe wij uw testimonial video maken

Wij gaan graag voor u aan de slag om een professionele testimonial video te maken. Hierbij hanteren wij een duidelijke werkwijze.

  1. Briefing

In de eerste fase bespreken we uw wensen en doelstellingen. Wat wilt u bereiken met de testimonial video en wie is uw doelgroep?

  1. Selectie van klanten

Samen met u selecteren we klanten die bereid zijn om hun ervaringen met uw bedrijf te delen. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook nieuwe klanten die u graag wilt aantrekken.

  1. Filmen en interviewen

Op de afgesproken dag komen wij bij u langs om de klanten te interviewen en de beelden op te nemen

Rocket Videos

Bedrijfsfilm laten maken 13

Videobedrijf

Rocket Videos is een videoproductie bedrijf in hart en nieren. Met meer dan 1.000 videoproducties achter de kiezen zijn wij trots dat we onszelf de vertrouwde video partner mogen noemen van 200 bedrijven en organisaties in Nederland. Wij zijn volledig digitaal georganiseerd, met Nederlandse collega’s doorheen het land én in landen als Mexico, Zuid-Afrika en Brazlië!

Testimonial video laten maken

Met onze ruime ervaring zijn wij de geschikte videopartner om jouw volgende videoproject te realiseren. Aarzel dus niet langer en vraag een vrijblijvende offerte voor jouw testimonial video bij ons op. Wij helpen je graag verder met al jouw vragen. We spreken elkaar snel!

Bedrijfsfilm laten maken 14

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kan ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874 

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.