Verpleegkundige animatie

Wij maken animatie video's voor de zorg

Rocket Videos heeft meer dan 5 jaar ervaring bij het maken van animaties voor klanten in de zorg sector. We zijn dan ook trots om voor organisaties te mogen werken zoals het Zaans Medisch Centrum, Amsterdam UMC en talloze andere zorginstellingen. Wij zijn experten om complexe zaken duidelijk voor te stellen. We doen dit ondertussen voor meer da 200 klanten in Nederland. Aarzel dus niet om ons te contacteren als je op zoek om een verpleegkundige animatie te laten maken.

Medische animaties voor elk doel

Voor interne en externe communicatie

Verpleegkundige animaties zijn geschikt voor interne opleidingsdoeleinden of om patiënten te informeren. Wij hebben ervaring met het overbrengen van processen aan patiënten en zijn ook in staat om heel gedetailleerde medische ingrepen te animeren. Rocket Videos hanteert verschillende opties op vlak van design, kwaliteit en lengte van de video. Zo past de video altijd in jouw budget.

 

Verpleegkundige en medische animaties

Medische animatie - verpleegkundige animatie
Play Video

Masquelier's

verpleegkundige animatie
Play Video

Zaans Medisch Centrum

explanimation laten maken CSL
Play Video

CSL Behring

Meer voorbeelden
Verpleegkundige animatie 2
Play Video
Play Video

NRG

explanimation laten maken no isolation
Play Video

No Isolation

ANIMATIES VAN HOGE KWALITEIT

5.0
5/5

Plan een gesprek in

Wacht niet langer en plan nu een vrijblijvend gesprek met ons in. Tijdens dit verkennend gesprek gaan we dieper in op jullie wensen en het doel van de video. Op basis  hiervan kunnen we nadien een gedetailleerd prijsvoorstel voor jullie opstellen. Op deze manier zorgen we ervoor dat kostprijs afgestemd is op jullie budgetverwachtingen.

Over ons

Animatiebureau met ervaring

Met meer dan duizend animaties voor 200 klanten in Nederland hebben we ruime ervaring in het maken van medische en verpleegkundige animaties. Als een van de best scorende animatie bedrijven in Nederland zorgen wij ervoor dat zorginstellingen hun doelen maximaal bereiken. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, maar heel wat van onze collega’s werken tegenwoordig remote. Zo hebben we naast onze productie teams in Amsterdam en Arnhem, ook Nederlandse collega’s in Mexico en Zuid-Afrika!

Hoge kwaliteit aan scherpe prijzen

Onze kracht zit in de details. Wij zijn in staat om zeer gedetailleerde animaties te maken, en dit aan scherpe prijzen. Geloof je ons niet? Bekijk dan zeker enkele van onze verpleegkundige animaties op deze pagina! Of je nu meer wilt vertellen over de werking van het lichaam, of om een bepaalde procedure uit te leggen, wij zijn jouw geknipte animatie partner.

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.