Logo animatie

Laat je inspireren door deze mooie logo animaties

 

Wil je je merk versterken? Laat dan een logo animatie maken! Een logo animatie is de perfecte manier om een dynamische merkbeleving te creëren. Logo animaties kan je verwerken in videocontent, op je website, in presentaties en op social media. Het is dus een eenmalige investering die je jarenlang kan inzetten om jouw merk te versterken.

 

Play Video Play Video

CSL Behring

CSL Behring is een farmaceutisch bedrijf met kantoren over heel de wereld.

Geheim van de Smith

Geheim van de Smith is actief in de social media marketing wereld.

Iris Intranet

Iris Intranet is jouw betrouwbare IT partner.

Play Video Play Video

MBATUBE

MBATUBE is het grootste videoplatform voor MBA scholen.

Van Leeuwen

Van Leeuwen is een grote naam in de bouwsector.

Rocket Videos

Wij zijn jouw betrouwbare videopartner!

De mooiste videoproducties vind je bij

Rocket Videos

Hoeveel kost het laten maken van een logo animatie?

Een logo animatie laten maken kan je bij ons al voor 500 EUR! We maken onze logo animaties in 2D animatie, waardoor we in staat zijn om hele dynamische animaties te maken. Ook kunnen we alles tekenen wat de klant wenst!

 

Hoe zet ik best mijn logo animatie in?

 

Video

Je kan een logo animatie in je video verwerken. Vroeger werd een logo animatie zowel aan de start als op het einde van een video getoond. Dit doe je nu niet meer! Je toon best je logo animatie op het einde van de video. Als je die aan de start van een video toont, dan loop je het risico dat je de aandacht van de kijker al kwijt bent. De eerste twee seconden zijn namelijk cruciaal om de aandacht te trekken. En dan wil je deze niet verspillen met het tonen van een logo aan een publiek die daar verder geen behoefte aan heeft.

 

Beurs

Je kan ook een logo animatie afspelen op een scherm bij je beurstand. Dat versterkt je merk en trekt de aandacht. Bewegende beelden doen het namelijk beter dan tekst of een afbeelding om de aandacht te trekken. Plus, een logo animatie kan je ook zonder geluid afspelen, wat vaak zo is op een conferentie.

 

Presentatie

Toon je logo animatie tijdens de introductie van jouw presentatie. Mensen koppelen dan meteen jouw expertise aan je bedrijf. Het toont ook dat je een professionele organisatie bent, want je investeerde in een mooie logo animatie.

 

Social media

Laat je logo animatie zien op je social media kanalen. Altijd leuk om te delen en heel geschikt voor social media omdat een logo animatie maar enkele seconden lang is.

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. 

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.