Facebook advertentie
laten maken

Wil je graag Facebook advertenties laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We zijn gespecialiseerd in het maken van social media videocontent en weten als geen ander hoe je de aandacht van je doelpubliek kan trekken.

Adverteren op Facebook

Facebook is nog altijd het social media platform bij uitstek om op te adverteren. Met meer dan 2 miljard (!) dagelijkse gebruikers is het met voorsprong het grootste social media platform ter wereld. Je kan ook heel nauwkeurig je doelgroep definiëren en benaderen omdat je kan filteren op o.a. interesses, geografie, leeftijd, en vele andere factoren. Je kan je advertenties ook zo maken om een bepaald doel te bereiken. Je kan een specifieke ad maken die draait rond meer bereik, meer clicks of page likes.

Promotiefilm

Recente videoproducties

Play Video

Toerisme VAN

Play Video

No Isolation

Play Video

Epson

Tips voor adverteren op Facebook

Het is belangrijk om op voorhand stil te staan hoe je een doeltreffende Facebook advertentie kan maken. Het zou anders zonde zijn om zoveel tijd en geld in een video te investeren die nadien weinig opbrengt. Gelukkig werk je daarom samen met een professioneel videoproductiebedrijf zoals Rocket Videos. Hier zijn enkele zaken waar wij op letten:

  • Zorg dat je de aandacht van de kijker al pakt in de eerste 2 seconden van de video. Dat wil zeggen dat je boodschap meteen to-the-point moet zijn, of dat je visuele aantrekking creëert bij de kijker door bijvoorbeeld gebruik te maken van hele mooie en unieke beelden of beelden die intrigeren.
  • Maak de video niet nodeloos langer dan strikt noodzakelijk. Je dreigt de kijker anders te verliezen. En je wilt juist dat de kijker tot het einde kijkt zodat je hem of haar nadien kan doorsturen naar een specifieke landingspagina.
  • Vermeldt een call-to-action (CTA). Vraag de kijker om te klikken, een bepaalde website te bezoeken of om contact op te nemen met jullie klantendienst. Het is zonde als veel mensen je video bekijken maar niemand actie onderneemt.
  • Zorg dat je advertentie ook zonder geluid goed te begrijpen is. 85% van alle video’s op social media worden namelijk zonder geluid afgespeeld! Werk dus met tekst in beeld, of ondertitel te video als je toch met een voice-over werkt.
explanimation laten maken Bovemij 2

Showcases

bunq

Voor bunq maakten we deze korte social media advertentie. Deze video werd als remarketing video ingezet om klanten die de app gedownload hadden, maar nog niet geactiveerd, dat nu wel te doen. Het was belangrijk dat de ad ook zonder geluid de boodschap goed overbrengt, vermits 85% van alle video’s op social media zonder geluid worden afgespeeld.

Bataviastad

Bataviastad lanceerde een videocampagne om meer personeel aan te trekken. We maakten 2 type van video’s om deze campagne te ondersteunen. Zo produceerden we een bumper ad van 6 seconden en een remarketing video van 20 seconden. Beide video’s werden op Facebook als advertentie gebruikt en hadden als doel om kijkers te overtuigen een kijkje te nemen op de vacature pagina van Bataviastad.

TP Link

We maakten voor TP Link een advertentie op in verschillende lengtes. Zo maakten we een advertentie van 60 , 30, 18 en 6 seconden. De video’s van 18 en 6 seconden werden als Facebook advertentie ingezet. De langere versies kwamen op de product pagina’s te staan en werden op YouTube geplaatst.

Toerisme VAN

We maakten voor Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen een leuke social ad die op o.a. Facebook en Instagram wordt getoond. Het was belangrijk om de videoadvertentie niet langer dan 20 seconden te maken om zo de aandacht van de kijker te kunnen bewaren. We kozen ervoor om met een jonge actrice te werken en een intrigerende sfeer te creëren in een historische omgeving.

FACEBOOK VIDEO’S VAN HOGE KWALITEIT

5.0
5/5

Klanten reviews

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Vrijblijvend gesprek

Wil je graag aan de slag met het maken van een Facebook video advertentie? Heb je nog vragen of twijfel je nog? Je kan bij ons altijd een vrijblijvend gesprek aan gaan om meer inzicht te krijgen. Onze video experten vertellen je graag hoe je aan de hand van Facebook advertenties jouw doelen kan bereiken!

Over ons

Animatie video laten maken

Rocket Videos

Rocket Videos produceert jaarlijks honderden video’s voor klanten in heel Nederland. We werken voor zowel kleine als grote merken. Van zzp’er tot multinational. We maken filmproducties en animaties voor sales en marketing teams die een inpakt maken.

Facebook advertentie

Wil je dus een Facebook advertentie laten maken? Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag! Of je nu op zoek bent naar een filmproductie of een animatie, we staan voor je klaar!

Animatie video laten maken

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.
Bovemij animatie tekening. Animatie video laten maken

Veelgestelde vragen

Je kan een Facebook advertentie zowel in film of in animatie laten maken. De keuze hangt af van het doel van de video, het product of de dienst. Wil je een abstract concept tastbaar maken? Kies dan voor animatie. Wil je een Facebook advertentie maken ter ondersteuning van een product launch? Dan kan je beter voor film gaan.

Wil je een live-action explainer video laten maken? Dan starten onze prijzen aan 3000EUR. Een standaard productie kost 4500EUR waarbij je een heel team krijgt die voor jou de perfecte explainer video maakt.

Je kan zowel in-stream advertenties en news feed advertenties maken met een lengte van 31 seconden. Facebook geeft echter aan dat de ideale lengte voor een Facebook advertentie 15 seconden is. Pin je natuurlijk niet vast op die 15 seconden maar zorg wel dat je rond deze lengte blijft. Zorg dat je advertentie natuurlijk aanvoelt, dus knip niet onnodig in de boodschap om echter op die 15 seconden uit te komen.

Een bedrijfsvideo laten maken duurt meestal tussen 4 en 6 weken, naargelang de complexiteit van het project en de beschikbaarheid van de locatie, klant en acteurs. We kunnen een videoproductie ook sneller realiseren als we snel feedback van de klant krijgen en we de praktische zaken van de filmdag snel geregeld krijgen.

Je kan bij ons al een Facebook advertentie op 1-2 weken laten maken. Veel hangt af van de complexiteit en het type van de video. Een animatie video van 6 seconden, waarbij we een script krijgen aangeleverd kunnen we al op 1 week maken. Een filmproject waar we gebruik maken van locaties, acteurs en andere props, heeft meer voorbereiding nodig. Hoe dan ook doen we er alles aan om je deadline te halen. Heb je echt weinig tijd om een advertentie te laten maken? Dan zullen we vanuit onze expertise adviseren wat voor type video het meest geschikt is om op korte termijn te publiceren en toch je doelen te bereiken.

Een korte animatie video laten maken kan je al vanaf 1.000EUR. We raden aan om verschillende korte video’s te laten produceren zodat de prijs per video drastisch daalt. Dat is zeker het geval bij filmprojecten omdat je vaak een vaste kost per dag hebt bij het inhuren van acteurs of locaties. Dus als we meer video’s op een dag kunnen filmen daalt de prijs per video al heel snel. Een filmproductie laten maken kan al vanaf 4.500 EUR, maar ga zeker met ons in gesprek om een aangepaste offerte te ontvangen.