Etalage reclame

Etalage reclame & 3D tekeningen  

Hoe pak je het aan als jij net dat extra stukje service wilt aanbieden? Iets wat de rest nog niet doet? Iets waarmee jij uitblinkt en waarmee jij meer autoriteit krijgt op de markt?
Jij weet al wat het is, maar nu moet je het aan de buitenwereld laten weten. Daarvoor start je een marketingcampagne voor je bedrijfspromotie enA picture is worth a thousand words” is inmiddels algemeen bekend.
 
Maar waarom video marketing dan? 86% van alle marketeers geven een bepaalde voorkeur [MOU2] aan video marketing en de nieuwste trends wijzen op korte, bondige video’s. Zo heeft Runnersworld er eentje ingezet, en met succes!
 
Voor Runnersworld was de uitdaging om hardlopers door heel Nederland bekend te maken met Runners Pakketten. Een combinatie van de juiste hardloop gear plus de expertise om een doel echt te halen.
  
Zoals een marathon. Je weet wel, zo een rondje van 42 kilometer… 
 

Hoe overtuigt Runnersworld deze runners (of runners-to-be) dat zij de stok achter de deur kunnen zijn voor hen?Stel je voor: je staat ’s morgens op zegt tegen jezelf “ik ga het nu echt serieus hardlopen en ik ga nu goede schoenen kopen”. Goed dat je niet meteen naar de Foot Locker bent gegaan, want dan stond met je met een paar flitsende New Balance weer buiten.PS: New Balance zijn niet voor hardlopen…Maar de dame hiernaast lijkt in ieder geval heel blij…Eerst even onderzoek doen. Daar hebben we Google voor natuurlijk. Vervolgens kom je bij websites van Runner’s World Magazine en bij Champion. “Waarom hebben ze het steeds over het aanmeten van schoenen? Ik ben toch gewoon maat 38? Misschien moet ik me toch wat beter voorbereiden, zo gaat het ‘m niet worden”Uiteindelijk sta je je op de Overtoom in Amsterdam en zie je dat stukje etalage reclame die je nodig had om de knoop door te hakken.


 [MOU1]Eerst feedback dan een titel
 [MOU2]Er zijn heel veel statistieken die in het voordeel van video marketing werken, ik wil graag per blogpost 1 noemen.

De mooiste bedrijfsvideo's vind je bij

Rocket Videos

Benieuwd naar onze prijzen?

Of vul het contactformulier in!