Maak een onvergetelijke corporate video
met Rocket Videos

Een corporate video is een belangrijk communicatiemiddel voor bedrijven. Het biedt de kans om uw bedrijf en merk op een aantrekkelijke manier te presenteren aan uw doelgroep. Bij Rocket Videos weten we als geen ander hoe we de perfecte corporate video moeten maken. Lees verder om te ontdekken waarom Rocket Videos de perfecte video-partner voor u is.

Creatieve en kwalitatieve video-oplossingen

Bij Rocket Videos streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en creativiteit in onze video’s. Of u nu op zoek bent naar een video voor uw website, social media of presentatie; wij gaan altijd voor een opvallend en onderscheidend resultaat. Ons team van ervaren videoproducenten weet precies hoe ze uw boodschap op een aansprekende manier moeten verpakken.

Op maat gemaakte video's

Bij Rocket Videos geloven we dat elk bedrijf uniek is en daarom verdient elk bedrijf een op maat gemaakte video. Wij werken samen met u om te begrijpen waar uw bedrijf voor staat en wat u wilt uitdragen. Hierdoor kunnen wij een video maken die perfect aansluit bij uw bedrijf en uw doelen.

Bedrijfsfilm laten maken 1

Een snelle en efficiënte productieproces

Bij Rocket Videos begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom streven we ernaar om onze productieproces zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Van het concept tot de aflevering van de video, werken wij nauw samen met u om ervoor te zorgen dat de video op tijd en binnen budget wordt opgeleverd.

Een breed scala aan video-services

Bij Rocket Videos bieden we een breed scala aan video-services aan, van corporate video’s tot animatievideo’s en alles daartussenin. Onze videoproducties kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals online marketing, bedrijfspresentaties, interne communicatie en meer. Wij werken samen met u om te bepalen welke video het beste bij uw doelen past.

Een persoonlijke aanpak

Bij Rocket Videos geloven we in een persoonlijke aanpak. Wij begrijpen dat u uniek bent en daarom moeten ook uw video’s uniek zijn. Ons team van videoproducenten werkt nauw samen met u om te begrijpen wat uw doelen zijn en hoe we deze het beste kunnen realiseren door middel van een corporate video. Wij willen niet alleen een video voor u maken, maar ook een lange-termijnpartnerschap met u opbouwen.

Recente Corporate Video's

DOM
Play Video

DOM

Bedrijfsfilm laten maken 4
Play Video

FELIXprinters

Bedrijfsfilm laten maken 5
Play Video

Tropenmuseum

Meer video's
Play Video

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

Bedrijfsfilm laten maken 7
Play Video

Showreel

Bedrijfsfilm laten maken 8
Play Video

Batavia Stad

CORPORATE VIDEO LATEN MAKEN

Maak uw volgende corporate video met Rocket Videos

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren video-partner voor uw volgende corporate video, kijk dan niet verder dan Rocket Videos. Wij bieden kwalitatieve en creatieve video-oplossingen die op maat zijn gemaakt voor uw bedrijf en doelen. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw volgende corporate video.

Bedrijfsfilm laten maken 9

Branding

animatie studio voorbeeld 11

Social

Sales

Bedrijfsfilm laten maken 12

HR

Uitgelichte corporate video's

Bedrijfsfilm laten maken 3

Epson

Epson Europe was op zoek naar een efficiënte manier om videoinhoud te creëren die gemakkelijk kan worden gebruikt in alle EU-landen waar Epson actief is. Rocket Videos heeft een videoformaat ontwikkeld dat kan worden gebruikt om video’s te produceren in 28 landen. Deze video’s dienen vooral als social content op LinkedIn. 

Bedrijfsfilm laten maken 8

Batavia Stad

Voor Batavia Stad maakten we verschillende video’s ter ondersteuning van hun recruitment campagne. Van elk van deze video’s produceerden we ook een 6 seconde bumper ad voor remarketing doeleinden. 2 jaar na datum gebruikt Batavia Stad Stad ze nog steeds!

Bedrijfsfilm laten maken 5

Tropenmuseum

Voor het Tropenmuseum in Amsterdam produceerden we een promo video die op social media ingezet werd om ouders te overtuigen om een daguitstapje te plannen naar het museum tijdens de krokusvakantie.

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

We ondersteunden Toerisme VAN met het produceren van verschillende video’s ter promotie van hun nieuwe app. Deze video’s hebben tot een aanzienlijke lagere cost-per-click geleid op YouTube, Snap en Instagram.

Corporate video’s van hoge kwaliteit

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Waarom wachten? Neem contact met ons op vandaag nog!

Als u geïnteresseerd bent in het werken met Rocket Videos voor uw volgende corporate video, waarom wacht u dan nog? Neem contact met ons op vandaag nog en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw volgende succesvolle corporate video. Ons team staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces, van het concept tot de aflevering van de video.

Rocket Videos

Bedrijfsfilm laten maken 13

Over Ons

Rocket Videos is een toonaangevend videoproductiebedrijf dat zich richt op het maken van corporate video’s van hoge kwaliteit. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en biedt op maat gemaakte video-oplossingen die op uw specifieke bedrijfsbehoeften en doelen zijn afgestemd. Het team van Rocket Videos bestaat uit ervaren en getalenteerde videoproducenten die samen met u werken om uw verhaal tot leven te brengen en te zorgen voor een optimale opbrengst van uw corporate video.

Waarom kiezen voor Rocket Videos?

Rocket Videos gelooft dat elk bedrijf uniek is en daarom zijn ook uw video’s uniek. Het bedrijf biedt een aanpak die op uw specifieke doelen en behoeften is afgestemd, waardoor u kunt profiteren van een oprechte en waardevolle samenwerking. Met Rocket Videos kunt u er zeker van zijn dat u een corporate video krijgt die uw verhaal vertegenwoordigt en die uw bedrijf op de meest effectieve manier presenteert.

Bedrijfsfilm laten maken 14

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kan ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874 

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.